hangi seçimim doğru olur sizce..

hayat ve ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
66
2
86
İstanbul
bir yandan sevdiğim insan bir yandanda çok sevdiğim işim. evet arkadaşlar çok sevdiğim bir işim var ama bir de çok sevdiğim insan var onunla evlenebilirim ama farklı şehire gelin gideceğimden işimi bırakmam gerekiyor ve evlendikten sonrada sevdiğim insan kesinlikle çalışmamı istemiyor.düşünüyorum nasıl doğru yolu bulabilirim bir yandan seviyorum ve evlenmek istiyorum onunla bir yandan da işimi bırakmak istemiyorum.çünkü eşim dahi olsa onun eline bakmak istemem başka bir yoluda yok sizce hangisi mantıklı..

sen onun icin fedakarlik yapip baska bi sehire tasinmayi göze aliyosan,
oda bi fedakarlik yapip calismana izin vermesi lazim
yani bence böyle....

bir kere erkek arkadaşın çalışmamanı isteyerek sana baskı yapıyor. bencillik bu ayrıca.... hayat bu. yarın öbür gün ayrılabilirsin. ne olacak o zaman. maddi ihtiyacın olduğunda. oda yanında olmayacak. yada Allah korusun hayat bu. ona bir şey olsa. sen bir yaşa gelsen,o yaştan sonra işede giremezsin. ortada kalakalacaksın. bunları düşünmüyor tabii sevgilin... ama sen düşün. bu dünyada olmaz diye bir şey yok.

evet canım haklısın ama bunu ilişkimizin başında söyledi ewvleneceği insanın çalışmasını istemiyor ve bende kabullenmek zorunda kaldım çünkü seviyorum ama mantıklı düşünüldüğünde haklısın yarın ne olacağı hiç belli değil. buyüzden işimi bırakıp evlenmeyi göze alamıyorum..

cnm bence erkek arkadaşınla konuş ve işe gitmesine izin vermesi konusunda ikna et ilerde evleniceksiniz hayat çok pahalı nasıl tek maaşla geçinirsiniz çoluk çocuk olcak bunları anlat ona

canım çalışmayı gerçekten çok istiosan ,sewiosan kesinlikle bu konuda tawiz werme.sen onun için başka şehirde başka bi hayatı kabulleniosan oda senin fikirine saygı duymalıı.bi şekilde ikna et cnm

gelıcem evlenıcem ama orda calısıcam dıyebılırsen ıyı olur

"çalışmak istiyorum çünkü...."

diye sebeplerini sun. tabi bunu birden yapma zaman içinde yap

iş ile ilgili projelerini anlat onları anlatırken mutlu ol, bu halin etkiler heralde onukaydirigubbakcemile2

düğüne ne kadar zaman var?

canım bizim iş çok karışık düğün olacağıda belli değil ama olursa eğer ekim ayında olur.bu konuyu çok konuştum ayrılmayı bile düşündü kesinlikle kabul etmiyor bende bundan dolayı çok üstüne gitmiyorum çünkü ayrılmayı bile denedik.

madem öyle

seçeenek yok

kabul etmiyo

yapacak birşey yok gibi

ayrılmak istemiyorsan kabul etmekten başka çaren yok sanki

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…