Hangi şehire taşınmak mantıklı?

Samsunluyum Samsun diyorum
Hem büyük şehir her anlamda imkan çok. Ulaşım kolay, her kalıpta insan var yani kültürel anlamda ve insan ilişkileri konusunda sıkıntı çekmezsiniz.

mersin i hic saymayin bence iyice kalabaliklasti sahile inseniz Türkce konusan birini gorunce seviniyor insan o derece :)) cook sicak dayanamiyorum artik iş imkani da sömürü uzerine

Eskiyle kiyaslandiginda aynen oyle. Tabii buyuk sehirlerle kiyasladigimizda yine cogu bolge iyi kaliyor. Mesela Ucevler,Demirci,Bademli,Ozluce,Balat taraflari o 25 yil oncesinin Cekirge nezihliginde olabiliyor. Artik sehir merkezi bitti. Yerlesim oldugu gibi disarilara kaymis durumda

Ben goc anlaminda Bursadan umidi keseli cok oldu malum dogma buyume burali oldugum icin. Eskiden sadece eski Bursalilar vardi simdi goc ile gelenler daha fazla. 5 milyon nufusun 500 bini ancak yerli halk.

Ben inanamadim ya.Yazin haziranda 2 hafta izmire gittim.Dondugumde sehir Bursa degil Katarin baskenti Doha heralde.Neyseki Mudanya,Tirilye tarafi biraz iyi.Haftasonlari oraya gidiyorduk.Nefes alma alani bir orasi var.

Büyük şehirlerin hepsi öyle aslında. Biz de karşıyakada oturuyorduk, gerçi insan kalitesinden hala bir şey kaybetmedi karşıyaka ama dar sokaklardan, insan kalabalığından, arabayı parketmek için yarım saat sokak sokak dolaşmaktan gına gelince resmen dağ başına kaçtık.

Yaa o her yerde oyle artik napalim. Keske cozumu olsa
ama aşırı ya ben mersini sakin die severdim yaklasik 30 yildir burdayim ama cocuklarimi burda buyutmek istemiyorum artik tamam göç vardi ama artik sehir dolup taşıyor eşim baska bir ile gecebilse hic durmayacağım

İstanbul kadar olamaz herhalde ya ev almak zTen imkansız gibi bisey şehir dışından alıp hala kirada oturmakta istemem ne bileyim kaçar gibi değilde gerçekten yaşadığımı hissedebileceğim yer olsun istiyorum

Bursa ya taşınmayın da
Burası da sürekli sallanıyor ve trafiği gürültüsü kalabalığı hava kirliliği olarak artık istanbuldan kalır yani yok

Bursa mersin Eskişehir de çok yoğun herkes gidiyor anladığım kadarıyla gönlüm karadenizden yana galiba kalabalıktan kaçıp kalabalığa gidersem kesin depresyona girerim

Karamürsele tatile gitmiştik çok beğenmiştik gölcüğede uğramıştık gerçekten huzurlu yerler huzurunuz daim olsun inşallah
Karamürsel yazın hareketli ve imkanlara biraz uzak bi ilçe. Gölcük'te de her yer iyi değil daha çok merkez,merkezin etrafı ve Değirmendere kısmı imkanları ve insanları açısından iyi. Ekonomik olarak da gelir seviyesi genelde orta sınıfı oluşturuyor, askerler , tersane çalışanları,ford çalışanları büyük çoğunlukta olduğu için büyük şehirlerde yüksek maliyetle alacağınız hizmetler burda daha uygun fiyatlı oluyo ama çok uygun olan ürünler de çok ucuza bulunmuyo

Bursa ya taşınmayın da
Burası da sürekli sallanıyor ve trafiği gürültüsü kalabalığı hava kirliliği olarak artık istanbuldan kalır yani yok
Bursaya geldik bir kere esim kalabalık buldu caminin orada park edecek yer bulamamıştık yorumlara bakarsakta ilk gidilen yerlerden olmus ne yazıkki

Yorumumuz hiç mantıklı DEĞİL
Bursa yüzölçümü İle İstanbul yüzölçümü arasında da zaten X4 fark var :)
Bu durumda yaşayan insan sayısı neredeyse eşitleniyor
15 dakikalik bir mesafe için bir saat önce evden çıkıyorsam o şehrin sakin olduğundan bahsedilmez

Bursaya geldik bir kere esim kalabalık buldu caminin orada park edecek yer bulamamıştık yorumlara bakarsakta ilk gidilen yerlerden olmus ne yazıkki

Evet evet aman asla diyorum
Küçük İstanbul oldu artık
Burada önerenlere de şaştım Açıkcası
Bu arada Eskişehir i de iyi
Bilirim
Orası da çok kalabalık
Karışık
Bir çarşıya çıkayım desen hem turist tur otobüsleri yığını
Hem de öğrenci yığını
Asla diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…