mersin i hic saymayin bence iyice kalabaliklasti sahile inseniz Türkce konusan birini gorunce seviniyor insan o derece :)) cook sicak dayanamiyorum artik iş imkani da sömürü uzerineKaradenizde sizin is acisindan sorun olmaz ama esiniz yuksek maas alamaz. Korelir mesleki olarak. Buyuk sehirlerde calismasi lazim. Bursa asla İstanbul kadar kalabalik olamaz,nufusu 1/4u kadar anca. Adana, Mersin taraflari da olabilir. Manisa da sanayi acisindan olabilir Zorlu grubu ordaydi yanilmiyorsam. Karadeniz pek uygun degil.
Eskiyle kiyaslandiginda aynen oyle. Tabii buyuk sehirlerle kiyasladigimizda yine cogu bolge iyi kaliyor. Mesela Ucevler,Demirci,Bademli,Ozluce,Balat taraflari o 25 yil oncesinin Cekirge nezihliginde olabiliyor. Artik sehir merkezi bitti. Yerlesim oldugu gibi disarilara kaymis durumdaHalam bursada benim, küçükken can atardık bursaya gelmek için. Çekirgede otururlardı o zamanlar nezih bir semtti. Şimdi kadıncağız güzelyalıya kaçtı, ben de en son iki sene önce bursaya geldiğimde bir daha gelmem dedim. Korku filmi gibiydi resmen.
Yaa o her yerde oyle artik napalim. Keske cozumu olsamersin i hic saymayin bence iyice kalabaliklasti sahile inseniz Türkce konusan birini gorunce seviniyor insan o derece :)) cook sicak dayanamiyorum artik iş imkani da sömürü uzerine
Ben goc anlaminda Bursadan umidi keseli cok oldu malum dogma buyume burali oldugum icin. Eskiden sadece eski Bursalilar vardi simdi goc ile gelenler daha fazla. 5 milyon nufusun 500 bini ancak yerli halk.
Eskiyle kiyaslandiginda aynen oyle. Tabii buyuk sehirlerle kiyasladigimizda yine cogu bolge iyi kaliyor. Mesela Ucevler,Demirci,Bademli,Ozluce,Balat taraflari o 25 yil oncesinin Cekirge nezihliginde olabiliyor. Artik sehir merkezi bitti. Yerlesim oldugu gibi disarilara kaymis durumda
ama aşırı ya ben mersini sakin die severdim yaklasik 30 yildir burdayim ama cocuklarimi burda buyutmek istemiyorum artik tamam göç vardi ama artik sehir dolup taşıyor eşim baska bir ile gecebilse hic durmayacağımYaa o her yerde oyle artik napalim. Keske cozumu olsa
İstanbul kadar olamaz herhalde ya ev almak zTen imkansız gibi bisey şehir dışından alıp hala kirada oturmakta istemem ne bileyim kaçar gibi değilde gerçekten yaşadığımı hissedebileceğim yer olsun istiyorumİstanbuldan Bursaya geldim 1 yıl önce doğası havası çok güzel ve lokasyonu çok iyi heryere yakın İzmir ist balıkesir eskişehir v.b sosyal bi insansanız bursada sıkılmazsınız heryer kadar bursada pahalı onu söylemeliyim Bn memnun kaldım
Şu an böyle bir şansım olsa Karadeniz seçerdim herhalde . İş kısmını bilemem ama büyük deprem beklenmiyor oralarda .
Bursa ya taşınmayın daDoğma büyüme istanbulluyum eşim sakaryalı evlenince oda buraya taşındı. Biz artık bu şehirde durmak istemiyoruz. Kalabalığı stresi uzun yolları vs vs bir sürü sebep. 1 yıldır aklımızda bu fikir var son yaşanan deprem olaylarıda kararımızı kesinleştirdi. Yani gitme sebebimiz deprem değil nerede ne gelir başımıza bilemeyiz.
Bize bu kararı aldıran sebepler çok aslında. Burada ev sahibi bile olamıyoruz kiralar çok fazla. Elimizde birikim adına birşey kalmıyor. 2 senelik evliyiz bir oğlumuz var 6 aylık. Bu arada ben sağlıkçıyım eşim elektrik mühendisi. Aklımızda şu şehir olsun diye bir seçenek yok işin ilginç yanı. Hem bebeğimiz hem bizim için neresi daha yaşanılır olabilir sizce? Çok sevinirim yardımcı olabilirseniz.
Kalabaliktan kaciyorsaniz Ankara,Bursa ,Izmir eleyin o zaman.
Bence Mugla,Isparta,Sinop,Manisa ideal.
Ha bi de Eskisehir.
Öyle değilde karadenizin uc kesimleri 4. Derece riskli beklenen birşey yok o yüzden dedi büyük ihtimalle çünkü faydaki enerji doğudan batıya kaymıs durumdaheee eminsiniz yani , onay aldınız
tövbe tövbe
Karamürsel yazın hareketli ve imkanlara biraz uzak bi ilçe. Gölcük'te de her yer iyi değil daha çok merkez,merkezin etrafı ve Değirmendere kısmı imkanları ve insanları açısından iyi. Ekonomik olarak da gelir seviyesi genelde orta sınıfı oluşturuyor, askerler , tersane çalışanları,ford çalışanları büyük çoğunlukta olduğu için büyük şehirlerde yüksek maliyetle alacağınız hizmetler burda daha uygun fiyatlı oluyo ama çok uygun olan ürünler de çok ucuza bulunmuyoKaramürsele tatile gitmiştik çok beğenmiştik gölcüğede uğramıştık gerçekten huzurlu yerler huzurunuz daim olsun inşallah
Bursaya geldik bir kere esim kalabalık buldu caminin orada park edecek yer bulamamıştık yorumlara bakarsakta ilk gidilen yerlerden olmus ne yazıkkiBursa ya taşınmayın da
Burası da sürekli sallanıyor ve trafiği gürültüsü kalabalığı hava kirliliği olarak artık istanbuldan kalır yani yok
E Ankara,Bursa,Izmir ELEYIN dedim zaten ben deBursa kalabalık DEĞİL mi
Yorumumuz hiç mantıklı DEĞİLKaradenizde sizin is acisindan sorun olmaz ama esiniz yuksek maas alamaz. Korelir mesleki olarak. Buyuk sehirlerde calismasi lazim. Bursa asla İstanbul kadar kalabalik olamaz,nufusu 1/4u kadar anca. Adana, Mersin taraflari da olabilir. Manisa da sanayi acisindan olabilir Zorlu grubu ordaydi yanilmiyorsam. Karadeniz pek uygun degil.
Bursaya geldik bir kere esim kalabalık buldu caminin orada park edecek yer bulamamıştık yorumlara bakarsakta ilk gidilen yerlerden olmus ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?