Hangi şehire taşınmak mantıklı?

Merhaba canım aynı biz de böyleyiz ben sakaryadan istanbula geldik . Ve şuan gitmek istiyoruz . 2 ,3 yıla nasip olursa inşallah . Ailesi memlekete gitcek karabük . Onlarda oraya gelin diyor . Mecburen òyle olacak gibi ama ailemede yakın olmak istiyorum . Olması gereken ne tam bilmiyorum. Eşimin ailesiyle mi olmak

Çok teşekkür ederim inşallah. Ankara bir yıl yaşadım çok güzel ama yine kalabalık bir şehir gibi geliyor bana. İş açısından çok rahattı ama gerçekten. Eskişehiri araştırayım
Eskişehir'i kesinlikle düşünmelisiniz. Hem aktivite olarak canınız sıkılmaz hem de huzurlu bir şehir. :)

Biz de aynı istek içindeyiz. Çocuk insanın bakış açısını değiştiriyor. Çanakkale yi öneren çok oldu bize. Bir değerlendirin isterseniz.

Büyük şehirden bunaldıysanız Edremit Körfezi ya da Çanakkale diyorum. İş bulabiliyorsanız Edremit Körfezi yaşamak için çok güzel. Hep şükrediyorum burada yaşadığım için.

Karadeniz'de Samsun Akdeniz'de Mersin
Ayrıyeten Balıkesir... Bende İstanbul da doğdum yaşıyorum 2 sene karabukte kalmıştım valla orayida sevmiştim ne yalan söyleyim gözümde tutuyor bazen özellikle Safranbolu çevresinde çok güzel evler var ve her yere ulaşım kolay denize gitmek isterseniz Bartın İnkum 2 saat büyük avmler isterseniz Ankara 2 buçuk saat Fabrikasi da var esinizin calışabileceği.

Çünkü artık güvenli değil istanbula çok yakın yerlerde güvenli değil
Esinizin is durumu sizde belirleyici olacak bence. Hic ilanlara bakindi mi mesela nerelerde calismak istiyor? Cocuga bir sure siz mi bakacaksiniz bu da cok onemli.

Bence herkese uzak olmak. Bazen kimsenin kimseye faydası olmadığını düşünüyorum annemle aramda ili üç mahalle var deprem anında evdeydim evde babamı kardesimi bırakıp yanıma gelemedi sonrasında yalnız kalmaya korktum yine gelemedi belki saçma bulacaksınız yazımı ama insan kimseye göre seçmemeliymş yaşayacağı yeri. Çünkü ben ailem için gitmeden istanbuldan ama herşey bebekten sonra zorlaştı yetişemiyoruz

Biz de aynı istek içindeyiz. Çocuk insanın bakış açısını değiştiriyor. Çanakkale yi öneren çok oldu bize. Bir değerlendirin isterseniz.
Sanırım karadenizden araştırmalar yapacağım batı anladığım kadarıyla İstanbul’dan farksız

Karadeniz mantıklı olur mu peki değerlendirebiliriz oraları da. Bursaya gittik eşim kalabalık buluyor
Manisa olabilir(Arkadaşım orda yaşıyor çok mutlu) Diyarbakır merkez olabilir,Van merkez olabilir ,Ankara (her sene mutlaka ziyaret ederim sakindir. Havası güzel)
Balıkesir ilçeleri olabilir.

Esinizin is durumu sizde belirleyici olacak bence. Hic ilanlara bakindi mi mesela nerelerde calismak istiyor? Cocuga bir sure siz mi bakacaksiniz bu da cok onemli.
Bizim ilk aklımıza sinop ve Eskişehir gelmişti Sinop ve Samsun’u biraz bakındık ev ve yaşam alanı olarak hoşumuza gitti. İş alanıda çok kötü değil eşimin referansı ve deneyimi çok. Ama ben iş hemen bulamasada sıkıntı etmem bebeğe bakıcı yerine bir süre eşim bakabilir o sürede birşeyler bulur diye düşünüyorum

Yok zaten hemen bulmasa da olur ancak kucuk sehirlerde bir muhendisi tatmin edebilecek is de bulmak cok zordur. Uzun vadede issiz kalirsa morali bozulur insanin. Eskisehir guzel bir alternatif olabilir elektrik muhendisi icin ama Sinop icin ayni sey gecerli olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…