SUlar da türlü türlü. Ben mesela Hamidiye su'yu tercih ederdim fakat artık Saka Su içmeye gayret gösteriyorum tadını daha çok seviyorum. Peki ya siz hangi suyu tercih ediyosunuz dışarıda yoldayken vs? Saka? Hayat? Danone? vss
arkadaşlar sağlıklı su tüketmek istiyorsanız benden size öneri ALKALİ SU dur. Ben bu su meselesini epeyce araştırıp bir cihaz satın aldım pet şişelerden ve damacanalardan kansere sebep verdiği için uzak durmaya karar verdim sadece kanserde değil obezite kısırlık erken yaşlanma gibi bir çok seyin sebebi olarak gösteriliyor.
Alkali suyun ise faydaları saymakla bitmiyor. Ben amerikalı yıldızların kullandığını başka su içmediğini okumustum oradan dikkatimi çekti .İşte faydaları ;
Mikroorganizmalardan ve bütün kimyasal atıklardan arındırılmış su elde ederiz.
• En zengin mineral kaynağıdır.
• Sağlıklı ve uzun bir yaşamın en önemli destekçisidir.
• Bilinen en güçlü sıvı antioksidandır.
• Diğer su çeşitlerine göre 2 kat daha fazla oksijen içerir.
• Olağanüstü hücresel nemlenme sağlar.
• Mükemmel bir bağışıklı sistemi koruyucusudur.
• Kalp ve damar sistemini destekler.
• Yüksek tansiyondan korur.
• Etkin ve kalıcı zayıflama yöntemidir.
Cihazı almak isteyenlere kesinlikle öneririm hatta yazanlara nereden aldığımı da iletirim bence herkez keşfetmeli ve artık plastikte ki zehirli sulardan kurtulmalı. Ben mükemmel sonuçlar aldım annem artık tansiyon ilaçlarını kullanmıyor cildimiz ışıl ışıl ve kesinlikle yağ çözücü özelliğinden hızlıca kilo verdik diyebilirim.
Bilginize :)))