Hangi tipler çekilmez oluyor, kimlere katlanamıyorsunuz ?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
merhaba kızlar söyleyin bakalım hangi tipleri çekemiyorsunuz?
1. örnek benden, cahil insanları hiç çekemiyorum ego sorunları oluyor açığını kapatmak için hep bir saldırı içerisinde oluyorlar...............

yanımda eşim varken ve karşı tarafında yanında sevgılısı olan bırının yiyecek gibi bakması hiç hoş değil çok kızıyorum valla bu tipleere

Ben de yanında sevgilisi olduğu halde bana bakan pislik heriflere katlanamıyorum. Sevgiliyi geçtim yanında karısı, çocuğu olan adamlar da aynı haltı yiyor. Benim sevgilim/kocam dediğim insan yanımda başka bir kadına bön bön baksa çakarım bir tane suratına. Çok ayıp, çok büyük terbiyesizlik bana göre bu.

Bunun dışında en katlanamadığım şey kabalıktır. Kaba konuşmak, kabaca hareket etmek, özellikle de erkeklerin kadınlara karşı kaba davranması, konuşması beni delirtir.

EVET kızlar kesinlikle haklısınız, bakan erkekleride kadınlarıda anlamıyorum bende sevmem öyle tipleri
görgüsüz ve kaba insanlarda gerçekten çekilmez....yorar insanı

1.Cahil insanlara
2.Bir konuda bilgisi olmadığı halde ahkam kesenlere
3.İki yüzlülere
3.Sinsi insanlara
4.Pis insanlara
5.Yaşı büyük ama aklı küçük insanlara

Daha aklıma gelirse yazarım

Yaşlı kaynanalara bana gülümseyen ama geline eziyet çektirene ,hiç şirin değiller!

torpille işe girdiği halde kendini nimetten sayarak bileğimin hakkıyla buralara geldim naraları atanlarrrrr

Herşeyi bildiğini ve sizi tanıdığını zannedip bilip bilmeden akıl vermeye çalışan insanlar, ağzına ağzına vurmak istiyorum.
Bir de sorumluluk taşıyamayan kayıtsız insanlar...

ağzının bir tarafıyla "canııımmm" deyip diğer tarafıyla "allah belanı versin" diyen sahte ve ne kadar çirkin göründüğünü bilmeyen insanlara...bugünlerde bu var arada yazarım

ha bir de kendi beynini kullanmadan ordan burdan duyduğunu kendi düşüncesiymiş gibi satmaya çalışan zavallılara tahammül edemiyorum ve o kadar çok ki....herkesi sevmeye çalışıyorum, her türlü hatasıyla ama bu tarz insanlara -hele ki ukalalık yapmaya kalkıştıklarında- dayanamayıp tırnaklarımı çıkarıveriyorum.....

Kendini Begebnis
Burnu havalarda olanlara
Herseyi ben bilirim Tarzi insanlara

sırf kıskançlığından şirin pozlar altında laffff sokmaya kalkışanlara, bilir bilmez konuşanlara, tanımadan hakkımda yorum yapmaya çalışanlara vee birde gereğinden fazla laubali insanlara dayanamıyorum boğasım geliyo benden uzak dursunlar!!!

1 - Kin tutanlara
2 - Patavatsızlıkla dobralığı karıştıranlara
3 - Ağzından çıkanı kulağı duymayanlara
4 - Sonradan görmelere
5 - Bilge olduğunu zannneden cahillere

Sinir oluyoruuuuummm

1-Farklı düşüncelere saldırıyla yaklaşan cahil insanlara
2-Kendini insan sarrafı, ilişki gurusu zannederek, sürekli ahkam kesenlere
3-Türkçeyi bozarak, yayarak, mutasyona uğratarak konuşan-yazan tiplere, bir de sürekli yabancı kelime kullananlara
4-Hayvanlara işkence edenlere
5-Kadın-erkek eşitliğini hala idrak edememiş küflü beyinlere
6-Atatürk düşmanlarına
7-Dedikoduyu hobi haline getirmiş tiplere
8-Din, dil, kültür, ırk, millet ayırt edenlere,
9-Bundan ben de muzdaripim yazayım dedim; sokakta tip tip bakan kadın ve erkeklere ( Acaba çıplak mı çıktım diye şüphelenip, kendimi bir kontrol etmiyor değilim. Paranoyak oldum sanırım )
10-İnsanlara malına, mülküne, parasına, eğitimine göre değer verenlere

Liste uzun da aklıma gelen TOP10 böyle.

top10 süperr :92:

1.duraklarda hastanelerde v.s gereksiz yerlerde soru soranlara
2.mahallelerden geçen satıcılara hurdacılaraaaaa
3.peşinde dolaşan tezgahtarlaraaaa
4.yüzüs ve yalaka kişilere..
5.telefon açan reklam kampanya vs.anlatanlara
6.sırf muhabbet olsun diye boş konuşanlara
7.sinsi insanlara a diip b gösterenlere
8.hayatını merak edip sırf meraktan arıyanlara
9.sabit fikirli insanlara
10.bir türlü dizilerin bir arpa boy ilerlememesine

daha çok var ama şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…