Hangi tür korunma ?

İyi yönden bakın, bebişleriniz beraber büyüyecek kıskançlık minimum olacak. Bir avazda kurtulmak gibi peş peşe :)

3 aylık iğneler bence en temizi veya aylık iğneler, ama emzirmeyi bırakana kadar sakıncalıysa emzirenlerin kullandığı hap tek çare. Sanırım eşiniz prezervatif kullanmayı istemiyor. Arkadaşın dediği gibi telefonunuza alarm kurun. Çünkü yine gebe kalırsanız bu kadar üst üste hamile kalmak hem size hem bebeğe çok riskli.

Sagol canim ck tesekkur ederim tavsyen icin esime brakmak istemyrm kendim halletsem dhaa rahat olucam :))

Onca sıkıntı çektiğini görmüş adam, ne oldum demeden ikinciye hamile kalmışsın, sorumluluk bir tek sendeymiş gibi hamile halinle kara kara sen düşünüyorsun nasıl korunucam diye, eşime güvenmiyorum ne demek, kondom kullanırken taktığını gözünle göreceksin paketten açacak falan, deleceğini mi düşünüyorsun ya da taktım diyip takmayacak mı, sen istemeden seni hamile mi bırakacak, insan eşine güvenmeden nasıl yaşar evliliği yaa, ne kullanırsan kullan yan etkisi var, hap iğne vs, spiral sık kontrol ister bide regli uzatıyomuş sanırım, yan etkisiz ve hijyenik korunma yöntemi kondomdur, tüm yöntemler gibi %99 korunma sağlar, kullanım talimatına uyulduğu takdirde tabi

Konuyu biraz saptirdiniz sanki insan eşine güvenmeden nasil yaşar falan derken ?
Ben kendim icin yöntem sordum degisik olanlardan onlari zaten biliyorum düsünmüyorum.

O okypete Mune Mune
Konum fazla dağilmadan kapatilmasini istiyorum yoksa yine konu sapmaya baslicak.
Korunmadan esine güvenemeden nasil yasiyorsuna cekildi olay kapatirsaniz sevinirim.

Back
X