Hangi ünlüye benziyorsun:) ?

Beni jennifer lopeze e benzetirler. gerci angelina jolie yede benzeten oluo. Aslında burnum hülya avşarın kopyası..ama genel olarak Adriana lima ya benziyorum, gerçi gözlerim..vik vik vik. (Ya bi yürü git) :83:

Böyle konularda böyle espriler(!) bin kez yapılmıştır.
İlla biri çıkıyor. :ssz:
Çok güldük.(!)

Ama endişeniz olmasın arkadaşlar. Biri "beni Adriana Lima'ya benzetiyorlar" dediğinde onun kadar güzel olmak durumunda değil o şahıs her zaman.
O güzeldir, sen de onu anımsatırsın ama onun kadar güzel değilsindir...
Yani çok güzel birine benzetilmek, benzetilen insanın da çok güzel olduğu anlamına gelmez.
Ya da çirkin birine benzetilmiş olmak , sizin de o kadar çirkin göründüğünüz anlamına gelmiyor.

Benim bariz benzediğim kimse olmamakla birlikte, kuzenim Ariana Lima ve Burcu Esmersoy'u anımsatan bir insandır.
Fıstık gibidir. Ama onda öyle boy pos yok. Sadece simsiyah saçlar, çok açık mavi yeşil karışımı gözler ve esmerimsi bir teni vardır. :31:

Çok teşekkür ederim:))Kalbi güzel insanlar kendileri gibi görür:)

Çok güldük.(!)

Ama endişeniz olmasın arkadaşlar. Biri "beni Adriana Lima'ya benzetiyorlar" dediğinde onun kadar güzel olmak durumunda değil o şahıs her zaman.
Yani çok güzel birine benzetilmek, benzetilen insanın da çok güzel olduğu anlamına gelmez.
Ya da çirkin birine benzetilmiş olmak , sizin de o kadar çirkin göründüğünüz anlamına gelmiyor.

Benim bariz benzediğim kimse olmamakla birlikte, kuzenim Ariana Lima ve Burcu Esmersoy'u anımsatan bir insandır.
Fıstık gibidir. Ama onda öyle boy pos yok. Sadece simsiyah saçlar, çok açık mavi yeşil karışımı gözler ve esmerimsi bir teni vardır. :31:

evet haklısın. Hem sohbet ortamı oluşturmak için hemde merakımdan öyle bir konu açtım. Tabikide kimse kimseye birebir benzemez dediğin gibi anımsatır sadece. Yinede burdaki arkadaşların az çok nasıl olduklarını hafızamda kurmak için öyle bir soru sordum :)

Çok güldük.(!)

Zaten anlayan anladı gülen güldü. E anlayıp gülmek içinde biraz düşünmek lazım. Siz çok takılmayın böyle şeylere. Gülün(!) geçin. :80:

Son düzenleme:
Forumda da günlük hayatımda da Hatice Şendil'e çok benzetiliyorum :31:

Fiziğimi Güzide Duran'a,yüzümü de Gamze Özçelik'e ,Petra Nemcova'ya benzetirler.Ben ise kendimi kimseye benzetmekten hoşlanmam. :))

Beni de herkes farklı bir ünlüye benzetiyor deli olcam. Erkek arkadaşım Sıla ya benzetiyor. İş arkadaşlarım ve ailem Hazal Kaya ya benzetiyor. Aslı Tandoğan ve Burcu Esmersoy a da benzeten oluyor. Ama ben kendime benziyorum.

Back
X