Nickten ötürü çok duygusal,biraz yaşamdan bezmiş biri gibi geliyor banaBen nasılım hayalinizde
Çok beyazım boyum 1.68 ama onun dışında bayaaa yaklaştınBence sen minyonsun penguen. Kumralsın, ela gözlüsün, saçların dalgalı
Ekliyorum.Bakışları öyle etkili ki bakışıyla döver bile. Ve bence mıç mıç asla değil içten ama içinden sever. Hemen hemen aynı düşünüyoruz.@Katibin Ruhu Sen ki; gerektiginde işe yaramaz erkekleri itin mabadına sokup çıkararak bizi zevk dağlarında gezdiren, kaynanaya, eltilere gereken lafları tam gediğine oturtan, ayni insanlardan nefret ettiğimiz mükemmel bir kadınsın.
Sende gözlerinle konuşma huyun vardir diye düşünüyorum. Bakışların mermi gibidir. Çok sevgi dolusun ama ponçik ponçik değil. Zaten çevrendekiler sabrini bitirmiş gibi geliyor.
Ben galiba bu benzetme işini yapamiyorum. Fal yorumuna dönüyor benimki.
Sadece aileme duygusalım yoksa robot gibiyimNickten ötürü çok duygusal,biraz yaşamdan bezmiş biri gibi geliyor bana
Koy kız merak ettikKoyam mı profilime foto mu
Yav benimde bazen bir çılgınlık yapasım geliyor ama tanıdık neyin çıkar bide iş almayalım başımıza sjlfkdjsKoyam mı profilime foto mu
Patron çıldırdıBen de koyarım belki profile
Aslında duygusal,ama dışardan mantıklı. Düşüncelerini hele ki rahatsızlıklarını gizlemeyen birisin. Kendi kendini onarabiliyor o sebeple öyle kolay kolay kimseye su derdim var demiyorsun.İnatçı mısın bir deKızlar buraya fotoğrafımı atardım ama nazar var biliyonuz mu
İnatçılık hariç hepsi doğru tebrik ederim. Yoksa bizim okuldan misinAslında duygusal,ama dışardan mantıklı. Düşüncelerini hele ki rahatsızlıklarını gizlemeyen birisin. Kendi kendini onarabiliyor o sebeple öyle kolay kolay kimseye su derdim var demiyorsun.İnatçı mısın bir de
Çok komik oluyor böyle de ama içimden geleni yazıyorum işte maksat eğlenelim
Bebeğim sen çok eğlencelisin bi kere bu özelliğin hepsini tokatlar. Açık sözlü ve ikizler burcu olduğunu düşünüyorumYav hadi banada sallayın 2-3 bi şey
Açık sözlü kısmı yesBebeğim sen çok eğlencelisin bi kere bu özelliğin hepsini tokatlar. Açık sözlü ve ikizler burcu olduğunu düşünüyorum
Not gizlediğin o kızİnatçılık hariç hepsi doğru tebrik ederim. Yoksa bizim okuldan misin
O zaman değilsin bebişim çünkü ben not tutmamNot gizlediğin o kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?