- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
Hayatımda ilkkez bir maç izlenen ortama giriyorum...oda çocukları bırakıp çıkmak için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkezin fikrine saygı duyarım,ama böyle bir yere gittim için kendimi suçlu hissedemem...
Bazi anlar oluyorki insana kal geliyor..
Cevrenizdekiler yaninizdakiler de önemli tabiki ama bence $oktan
nasil davranacaginizi bilmediginizden tepkisiz kalmissiniz..
En iyisi o anda tepki vermektir, cünkü bundan sonra olacak
en ufak benzer olayda 2 kati tepki gösterebilirsiniz..
Biz kadinlara siddet/taciz uygulayan oldugunda sessiz kalmayalim lütfen
Bunlar bu yüzden yüz buluyor..
tabi ki öyle. kadına şiddet, taciz, sarkıntılık, tecavüz... akıl almayacak şekilde insanlıktan çıkabiliyorlar.
sanki bunu çekmek zorundaymışız gibi!
yanımızda biber spreyi falan taşımak lazım hatta kezap![]()
Bu ne yaa
bir erkegin onunde durmak hala tehlike arz ediyo
otobuste minibuste durursun taciz ederler
sirada durursun iteklerler
yahu bunlari yapanin cogu "anamin bacimin namusu" diye kulhanlik edenler
valla tiksinir oldum
daha gecenlerde markete gittim turk marketine
guzel bir kadin girdi biraz gosterisli giyinmisti ama
taskinligi yoktu
ordaki calisanlar birbirlerine ima dolu bakislar atarak hareketlerde bulundular
sok oldum!
kadin kasaya gelince "buyrun abla" diye konusmalar
hele bizim erkeklerin avrupali kadinlara yaptigi terbiyesizlikleri hic saymiyorum bile
en onemlisi benim ulkemde "sus kadin!" diye aniranlar cikiyor
hakkini isteyince
çok üzüldüm canım,
aslında bu tür şiddet olayları biz kadınların hergün ama hergün başına geliyor...
sadece fiziksel şiddetten bahsetmiyorum, otobüste giderken, yolda yürürken çarşıda pazarda, hastanede okulda heryerde!
bi düşünün kaç kez bi erkeğin bakışlarından iğrendik, sözlü sataşmalarına maruz kaldık!
yolda otobüste banka kuyruğunda beklerken bi erkeğin bize dokunmasından, çarpmasından rahatsız olmadık mı?
arkadaşlardan biri de söylemiş; tecavüzü şiddeti hakettiğimizi ima eden sözde profösörler doldu ortalık..
medenileştikçe hayvanlaşan bi dünyada yaşıyoruz ve şiddet bize müstehak olarak görülüyor başınıza böyle tatsız bişey geldiğinde avazınız çıktığı kadar bağırın ortalığı ayağa kaldırın,
yasaların biz kadınları koruduğu falan yok, ne varsa eli maşalı olmakta var!
![]()
:113:
bazı kadınlar masum gibi dururda kaşla göz arasında yapar yapacağını..ondan o bazıları için geçerli:)dikkatimi çekti anlatırken o iki ayaklılara 'erkek' demişsiniz..onlara erkek denmez..adam dediğin öle olmazda..aman kelimeleri şaşırmayalım erkeğin masumuda var arkadaşlar onların yanında..sevgilinizide arada karıştırıo olursunuz yoksa:)şaka bi yana herkesi bir tutmayın derim..kendinize zarar bakın kin bürüyo içiniz..
erkek sifatini tasiyan diyelim :)
arti ben genellemedim dikkatini cekerim
oylesine takilmak icin cevap verdiniz sanirsam
ben OYLE erkeklerden tiksiniyorum dedim ayrica