Hangisi daha kötü..

oranın erkeklerle dolu bir ortam olacağını tahmin etmişsindir, erkeklerin maç esnasında nasıl birer magandaya dönüştüğünü, küfürlerin havada uçuştuğunu da biliyorsundur. oraya gittiysen bunları zaten göze almışsındır, ben bunları onaylamıyorum ama gerçek bu malesef, erkekler maç sırasında biricik eşleri önünden gecerse bile delirirken, o adamın yaptıgını doğru bulmuyorum ama inan bu beni şaşırtmıyor da. konunun kadına şiddete yorulması tacize cekilmesi falan da garip geldi. sanmıyorum ki o adam senin cinsiyetini bilerek yapmış olsun bunu, bilsede yapardı belki ama, kadın oldugun için özellikle yapmış gibi yorumlanmış, bence alakası yok.

Ben yaşadığımı açıkca anlatmışım... artık yanlış anlayan arkadaşlar,kendince başka yorumlayanları eleştirmeyi sizlere bırakıyorum...Ben her ne kadar derdimi anlatmaya çalıştıkça ,herkezin kendi anlayabildiği açıdan yorumlar okuyorum.Bir fayda beklediğimden paylaşmadım... zaten bazı yorumlarda; biz kadınların bir brimize bakış açısnında tıpkı bizim doğuruğ yetiştirmiş olduğumuz erkeklerin fikirlerinden farksız olduğunu gösteriyor...Bazılarının ohh demedi kaldı :60::60:.... pamko ben seni cidden anlayamıyorum ....ama sen ümidini kaybetme belki bir gün anlarım.

pamko ve derins arkadaşlar... ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum hakkaten. ne tam olarak parmak bastığınız bir nokta var, ne yapıcı bir üslubunuz...

şu an daha fazla bir şey söylemeyeceğim ama ne yapmaya çalıştığınızı gerçekten anlamadım.
gereksiz...

Siz hangi yetkiye gerekli veya gereksiz mesajlara karar veriyorsunuz.
Kendi yorumunuzla muhatap olun,lütfen..

Siz hangi yetkiye gerekli veya gereksiz mesajlara karar veriyorsunuz.
Kendi yorumunuzla muhatap olun,lütfen..

allah'a şükür bir beynim var, onun bana verdiği yetkiyle karar veriyorum. kötü niyetle de bir şey demedim. arkadaş o gün bir olay yaşamış, bunu paylaşmış. karşınızdaki insanı kırmanız ve ona bu olayı negatif şekilde hatırlatırcasına konuşmanız gerçekten çok acımasızca... bunu gördüm, bundan rahatsız oldum ve yorumumu yaptım.
sizin amacınız tartışmak. lütfen üslubunuzu biraz yapıcı hale getirin.
bir insanı kırıp kırmadığınızın, üzüp üzmediğinizin hiç mi önemi yok sizin için?

allah'a şükür bir beynim var, onun bana verdiği yetkiyle karar veriyorum. kötü niyetle de bir şey demedim. arkadaş o gün bir olay yaşamış, bunu paylaşmış. karşınızdaki insanı kırmanız ve ona bu olayı negatif şekilde hatırlatırcasına konuşmanız gerçekten çok acımasızca... bunu gördüm, bundan rahatsız oldum ve yorumumu yaptım.
sizin amacınız tartışmak. lütfen üslubunuzu biraz yapıcı hale getirin.
bir insanı kırıp kırmadığınızın, üzüp üzmediğinizin hiç mi önemi yok sizin için?

Ceycu mesajıma müdahale hakkınız yok.
İşin özü bu,benim nasıl yorum yazdığım da sizi ilgilendirmez.Emin olun hakaret vs içerseydi gerekli cezalandırma sistemi uygulanırdı.Dert etmeyiniz.
Şükür ettiğiniz beyninizi rica ediyorum sadece kendi mesajlarınız için kullanın.

Konuyu kişiselleştirmeden ve konu dışına çıkmadan yorumlarımıza devam edelim lütfen.
Karşılıklı atışmalar,ithamlar ve konu dışı mesajlar uyarı sebebidir.

Ben yaşadığımı açıkca anlatmışım... artık yanlış anlayan arkadaşlar,kendince başka yorumlayanları eleştirmeyi sizlere bırakıyorum...Ben her ne kadar derdimi anlatmaya çalıştıkça ,herkezin kendi anlayabildiği açıdan yorumlar okuyorum.Bir fayda beklediğimden paylaşmadım... zaten bazı yorumlarda; biz kadınların bir brimize bakış açısnında tıpkı bizim doğuruğ yetiştirmiş olduğumuz erkeklerin fikirlerinden farksız olduğunu gösteriyor...Bazılarının ohh demedi kaldı :60::60:.... pamko ben seni cidden anlayamıyorum ....ama sen ümidini kaybetme belki bir gün anlarım.

tartışma istemiyorum diyerek bana cevap veren sizdiniz değilmi:))üslubunuza falan bayıldım:))pozitif ve çok anlıyorsunuz size ne demek istenildiğini tebrikler:)))
insanların karakter ve kişilikleri konuşa konuşa anlaşılır zaten..sizin dediklerinizi onaylayan varsa sizde konuşuyor fakat tersi eleştiren yada sizi uyarmak isteyen olunca tersi savunma tipi tartışmaya falan başlıyorsunuz..siz kime ne diyeceğinizi şaşırdınız sanırım..ben ve birkaç bayan daha farklı görüşte olduğundan size hakaret edilmiş gibi algılayıp böle davranıyorsunuz..siz ikilemdesiniz..siz ben anlamamışsınız ama bakın be sizi çözdüm hanımefendi..bana diyorsunuzda saıl siz kasmayın ve şu ikilemden çıkın lütfen:)))

sizin dediklerinizi onaylayan varsa sizde konuşuyor fakat tersi eleştiren yada sizi uyarmak isteyen olunca tersi savunma tipi tartışmaya falan başlıyorsunuz

Bu tamamen sizin düşünceniz....Benimle alakalı değil

Siz kişileri inceliyorsunuz ,ben olaylara bakıyorum...

Düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım ,bundan rahatsız olabileceğimi...bundan dolayı kendimi kötü hissedeceğimi hiç düşünmeyin ben buyum evet .

Bencede siz ,sizin dediklerinizi onaylamayan ve buna göre hareket etmeyenlere tahammül edemiyor olabilirsiniz ... yani bu tamamen bakış açısıyla ilgili...aynı yönde bakmak ve düşünmek zorunda değiliz sanırım... herkezi kendi yapanda bu dur.

Benimle aynı düşünceye sahip olamayacağını biliyorum herkezin...Öyle bir düşüncem olsa yoruma açık bir başlık açmazdım .

Usulubunu bozmayan ve kendini bayan harika ,ya da insanları yargılamaya adamış ,kalıplaşmış fikirler savunucusu olmayan , benim bildiğimi sanki sadece kendi biliyormuş sanmayan ,herkezin yorumuna acıktır.

Kendimi birde burda savunmak zorunda değilim... sanki yanımdaymış gibi olay anında ....yaşadığım cevreyi ,beni tanıyormuş ,şeklindeki yorumlar anca bir insanın ne kadar hayali ve bakış açısının dar olduğunu gösterir.

Daha önce dediğim gibi ...başlığı kişisel bir tartışma durumuna düşürmeyelim...

:))) :))) yine diyorum tartışma istemeyen sizsiniz değilmi?? kişilikle ilgili yazanlara tepki veriyorsunuzda neden aynısını sizde yapıyorsunuz?? ikilemde kaldığınız kesin..bana cevap vereceğinize kötülediğiniz duruma düşerek keşke yorumlar yada konunuz hakkında birşeyler yazsaydınız..buradaki insanlar için hakaret edin eleştirenlere böyle davranmaya çalışın ne güzel valla..sizin cümlenizdi;anlamıyolar anlamında dediğiniz birşey..bende deseydim 'anlamıyorlar anca bu kadar alıyo işte sizinle aynı anlama gelen kelimeleri hoşmu olurdu?siz öle teşekkür ediyorsanız beğendiklerinize iyecek lafım yok..kaç kez dedim önceden size bir düşüncemi sölemek istiyorum konu dağılmış diyerek önlersiniz belki diye..sizde bana farkındayım ama napabilirim dedniz bu durumda benimle tartışmaya niye giriyorsunuz..en başta benim gibi düşündüğünüzü siz dediniz işte farkındayım ne yapabilirim diye şimdimi farklı oldu..ikilemdesiniz başka birşey değil..hala diyorum olumlu cümleler saygınız var olumsuz yorumlarada hakaret almış gbi tepkiniz..
lütfen bana yaptığınızı savunacağınıza hala ,konunuza dönün..ben size sizi kötü duruma düşürecek olumsuz birşey demedim..yazdıklarımı baştan bir okuyun sizin yanlış anlaşıldığınızı düşünüp uyarmak istemiştim,zaten bana farkındayım die bana katılmasaydınız susar ve saygıda duyardım..ama farkındayım derseniz tabiki birşey derim..bunu anlamanızı umuyorum..kiminle sorununuz varsa onunla muhatap olun lütfen..konunuza dönün en iisi..

sizin bulunduğunuz ortam beni çok ilgilendirmiyor açıkçası bu yönde yorumlara katılmıyorum.

yapılan eylem beni ilgilendiriyor.

o adam size mesela bizim oturduğumuz semtte vursa sana,semtin delikanlıları tarafından linç edilirdi.bu yüzden cesaret edebileceğini sanmazdım. ama ps3 cafede olmanız ona sadece cesaret vermiş,engel olacak kişilerin olmadığını bildiği için.

ben hala giderim maç izlemeye cafelere.en son mesela 40 erkek varsa,biz 6-7 kadından biriydik arkadaşımla.tacizle falan da karşılaşmadık gayet medeniydi.sataşan olur ayda yılda bi tabi ki ama onlar çevredeki diğer erkeklerden ve cafe sahiplerinden nasibini alır.

bence bulunduğunuz ortamda erkek oranından faaliyetinden vs. çok kalitesine bakın.müşterisini koruyan arka çıkan,gerektiğinde kovarak müdehale eden işletmecileri olsun.

siz orda olmasaydınız bile,adam mekan sahiplerinin rahatlığına güvenerek çocuklara da vurabilirdi nasılsa korunmasız diye,bi fark yok.o yüzden ne siz öyle yerlere gidin,ne de oraya güvenip çocuk bırakın.

susmayın da.çünkü bundan cesaret alıyorlar.orda çocukların maç keyfinin bozulması sizin psikolojinizden önemli değil maç muhabbeti bi hafta döner biter,ama o adama karşılık vermemiş olmak içinizi kemirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar gıttım mekan basit sıradan kötü bir yer değil.... lüks sayılacak bir cafe ....

Hatta haftaya yıne maç var süreklı gelen bir müşterıyse göster bize bir daha almayalım dedı buraya..

moral bozuklundan ,bir sigara almaya gttım yakındakı büfeye... ordakı cocuklarda hayırdır abla felan

dedı.... yani bıraksam onlar bile gıdıp adamı döveceklerdı...

cAFE sahibininyanına sonra gidip dedim böyle böyle oldu diye...

niye o zaman demedınız abla felan dedi biz ona dersini verırıdık dedi...

sanırım benım orda susup gitme nedenım zaten başka durumlardan dolayı moralım zaten bozuktu....

kendimi iyi hissetmıyordum ...

çektim gittim...

kendimde o an için birde bu durumla uğraşacak gücü bulamadım belkide :26:

o ankı bıkkınlık ,güçsüzlük içimdeki belkıde beni çekıp gıtmeye iten

Back
X