Sızı oraya baglayan birsey yokkı Bosuna durmanız hata. Ne aileden destek, ne duzeni bir is, ben olsam hıc beklemem eger esınız de sizle aynı fikirdeyse bir sn. Daha durmayın kuru ev yada memleket olması sizin karnınızı doyurmaz.
Hepimiz memleketten uzaktayız. Sizde orda uzaklaşın madem kocaelıde ıs imkanı var girer calısırsınız en azından bu kadar bunalım olmaz. Gecım derdi olunca esler birbirine sarıyor ne gerek var?? Orda evinizde varmıs cıkarın satılığa oturacagınız yerden alırsınız dunyanın sonu degil ya.
Tabıkı duzelır siniz maddi anlamda insan cok bunaltıyor kendi ailemden biliyorum. Peki esınız tasına fikrine ne diyor?En çok üzüldüğüm şey de o zaten.. Eşimle hiç sorunum yokken işten aileden sıkıntıdan gerilmelere başladık... Ben artık akşam eve geldiğinde günun nasıldı diyemiyorum bile biliyorum çünkü ikimiz de çok yıprandık o da hep suratı düşük ben de hep nolacak napacaz diye ağlar oldum ... Düzelir miyiz ki burdan gidersek
Korkularım da haksız mıyım güçlü bir duruş yeniden silkelenmek lazım di mi... Allahım kolay bir yol göstersin ne diyim içim şişti günlerdirAslında siz mantıklı bir yol bulmuşsunuz bile.İş olayı kesinleşince evi satamasanızda kiraya verebilirsiniz.Bir şekilde evin kredisine de katkı sağlar .Yenilik iyi gelir insana .
O da kararsız önce burda bir deneyelim en azından evimiz var diyor ama bana iş bulamazsak tek maaşla yine çok zor.. Benim de gururuma dokunuyor esnafken kendi isi varken tanidigi bildigi yerde birisinin yanina girecek olması... hepten kaçip gidesim var gönül kırıklıklarım var... kendimi iyi hissetmiyorum
Napıp edip ikna edin tasınacagınız yer ıyı gelecektir hem o kadar okumussunuz evde oturmak İcinmı. Siz sırf sevginizin peısnden gıtmıssınız on sene esınız de bazı seyler den feragat etmeli. Yoksa bu sekilde Allah korusun sıkıntıların sonu bosanmaya kadar gider.O da kararsız önce burda bir deneyelim en azından evimiz var diyor ama bana iş bulamazsak tek maaşla yine çok zor.. Benim de gururuma dokunuyor esnafken kendi isi varken tanidigi bildigi yerde birisinin yanina girecek olması... hepten kaçip gidesim var gönül kırıklıklarım var... kendimi iyi hissetmiyorum
Allah Razı olsun canım... evet işte burda uzalıyosun ne kısalıyosun 2-3 yılda bir hep bu tarz çıkmazlara girdik gitsek mi diye ama cesaret edemedik bu en ağırı oldu...Orda kalmaniz size surekli sorunlar yaraticak.Gecim derdi dahada buyur kucuk yerde destek yok birde zor olur.Bence tasinin ikiniz calisip birbirinize sirtinizi yaslayin.Bazi aileler sanki hic genc olmamis gibi hic o yollardan gecmemis gibi davranabiliyorlar.Allah yar ve yardimciniz olsun.
Allah muhafaza gerçekten ben çok yoruldum mücadele çok verdim ama bana iyi gelmedi burası... çok sağolun deger verip yazdığınız içinNapıp edip ikna edin tasınacagınız yer ıyı gelecektir hem o kadar okumussunuz evde oturmak İcinmı. Siz sırf sevginizin peısnden gıtmıssınız on sene esınız de bazı seyler den feragat etmeli. Yoksa bu sekilde Allah korusun sıkıntıların sonu bosanmaya kadar gider.
Ne demek rica ederimAllah muhafaza gerçekten ben çok yoruldum mücadele çok verdim ama bana iyi gelmedi burası... çok sağolun deger verip yazdığınız için
Isletmeyi baska biyerde acsaydiniz coktan ilerlemistiniz bosverin cikin ikiniz bir yola en guzeli o olcakAllah Razı olsun canım... evet işte burda uzalıyosun ne kısalıyosun 2-3 yılda bir hep bu tarz çıkmazlara girdik gitsek mi diye ama cesaret edemedik bu en ağırı oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?