- Konu Sahibi disadvantage
-
Merhaba arkadaşlar
Çok şey yaşadım , konular açmıştım zamanında anlatmıştım uzun uzun şimdi de boşanıyorum. En başından beri ailesi sıkıntılıydı, benim aileme saygısızlıklar, ayrılık dönemi, aldatma(ona göre aldatma değilmiş!), ardından yine ben suçlu oldum.Baktım yine eskiye dönüyoruz bitti dedim. Dış görünüşüne çok dikkat eden çok yakışıklı biridir kendisi kızlarla takılmaya başlamış çoktan. Davayı açtım bile. Defolsun.
Benim derdim ben memleketimde değilim doğuda yaşıyorum burası küçücük bir yer , eşim denen insan tayin istedi gidecek ama benim burdan gitmem en az 6- 7 sene ve ben onun için buraya tayin istemiştim en başta. Herkes burda beni onunla tanıdı, burda onun bir sürü arkadaşı var ,her yerde onunla anılar var ve burdaki çevre boşanmaya kötü bakıyor. Kafayı yiyecek gibiyim, arkdaşlarım uzaklaştı kimsem kalmadı burda(iyi ki ailem var) ben olsam destek olurdum bu durumda olan birine. Anlamıyorum öcü gibi bakıyorlar bana.İyi olan kadının evliliği bitmezmiş. Ben mi istedim bunları yaşamayı. Güçlü sanıyordum kendimi, psikolojimi iyice bozdular. Ne yapacağımı şaşırdımGelinlik giyeli bir sene olmadan daha çeyizimin hepsini açmadan boşanmaya mı yapayalnız kaldığıma mı üzüleyim bilmiyorum...
ayrılık sebebini anlamadım arkadaşım tam açık yazmamışsın.............
boşanma kararı alan bir arkadaştan insan neden uzaklaşır ki?
dul insan, adı başkalarıyla anılır,bizi de kötü bellerler mantığı galiba...
arkadaşlar böyle yaparsa, tanımayanlara bişey diyemez insan..
ne karar aldıysanız, çevreyi boşverin uygulayın..
eşin de bayağı havaya girmiş zaten..
ya inanır mısın çok afedersin sen onu o açıdan mutlu edemediğin için mi ayrılıyorsunuz diyen bile oldu:S
sevgili disadvantage
herşey daha çok yeni yani acıların taze .Allah yardımcın olsun.bol bol duA ET.
okuduğumda çok üzüldüm
tabi ki boşanmak senin suçun değil
Aslında boşanmak suç falan değil. sen de bir ömür müutlu olmak için evlendin.
tayin isteyememen kötü oldu ama
6-7 sene orda kalmalıyım demişsin.
ne iş yapıyorsunuz bielemiyorum ama sanırım devlet memurusunuz ve bıldıgım kadaruyla esler bosandıgı zaman tayını dırekt olarak ısteyebılıyorsunuz bosanmayı sebep gozterek.bence bır arastırın.
doguda yasıyorum demıssınız hangı ıl bılmıyorum ama kucuk yerlerde hep aynı sorun olur.sız davranıslarınızı degıstırmeyınkı sızı oldugunuz gıbı kabul etsınler.ornegın dısarı cıkmamazlık yapmayın sonradan dısarı cıkıp gezersenız göze batarsınız.oldugunuz gıbı ama daha dıkkatlı davranın bır sure sonra alısırlar.tabı oncelık tayın ısıne bakın bence.
Öğretmenlerde eskiden özür tayini oluyordu boşanma, ama 2006 da kalktı o yönetmelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?