Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır tabi ki tiyniyetsiz miyim ben

Artık o mu benden kurtulur ben mi ordan görecegiz
Görünen köy uzakta değildir hâlbuki
Neyse sana bol görümceli, eltili, akraba bağları kuvvetli, yatıya kalmalı bir eş adayı diliyorum, mübarek gün

İkinciyi seç diğerleri olmaz gibi geldi

çok tatlısın limonsuz canım teşekkür ederim bilmiyorum evlilik yaşım geldi gibi hissediyorum, yanlış mı sence

bana ilk başta ben tekrar çocuk istemem demişti sonra ben çocukları çok seviyorum diye benimle evlenirsen çocuk yaparız falan dedi bence sonradan fikri değişir

Görünen köy uzakta değildir hâlbuki
Neyse sana bol görümceli, eltili, akraba bağları kuvvetli, yatıya kalmalı bir eş adayı diliyorum, mübarek gün
Şimdi bu lafına uygun çok güzel bi özlü söz var da şimdi söyleyip ban yemek istemiyorum tatlım ya :)
Ama dur kopya vereyim .... duası kabul olsaydı diye başlayan gökten .... yağardı ile biten hani

Şimdi bu lafına uygun çok güzel bi özlü söz var da şimdi söyleyip ban yemek istemiyorum tatlım ya :)
Ama dur kopya vereyim .... duası kabul olsaydı diye başlayan gökten .... yağardı ile biten hani
Laf mı soktun şimdi şen kıyamam
Ciddiye alıp sinirleniyorum ki ben sana

Ay hadi inşAllah
Kendi düzenin derken, yukarı, yani annenle birlikte uyuduğunuz yere mutfak yapıp yemeği orda kendiniz pişirip yemeye başladınız mı?
Yok tatlım öyle bişey söz konusu bile değil
Annem ve yengem köye gidecekler büyük ihtimal yakın zamanda orda da evimiz varda

anladım ne bileyim bana da tuhaf geliyor ama o her duygu için yeniden heyecanlı gibi

Yok tatlım öyle bişey söz konusu bile değil
Annem ve yengem köye gidecekler büyük ihtimal yakın zamanda orda da evimiz varda
Karadenizli misiniz? Fındığa da götürüp çalıştırıyorsunuz bi de özetle.
Size sizin aileniz gibi bir aile düşsün inşallah çok mutlu bir hayatınız olur bol insan dip dibe

anne olmak istiyorum, öyle değil

Edepsizlik yapma insanlara ya.
Haksızsın zaten.
Bir de üste çıkıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…