- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
hayır tabi ki tiyniyetsiz miyim ben3 adayla da aynı anda mı görüşüldü?
ben orada takılıp kaldım nedense.
eğer öyleyse o sevmiyorum demenize rağmen yanınızda olanlara senden başka iki kişiyle daha görüşüyorum derseniz emin olun bir daha aramazlar.
Görünen köy uzakta değildir hâlbukiArtık o mu benden kurtulur ben mi ordan görecegiz
Ay hadi inşAllahO kadarını yapıyordur herhalde
Kendi düzenin derken, yukarı, yani annenle birlikte uyuduğunuz yere mutfak yapıp yemeği orda kendiniz pişirip yemeye başladınız mı?Kendi düzenin derken evlendim e benim mi haberim yok acep
İkinciyi seç diğerleri olmaz gibi geldiÖncelikle ramazan ayında orucum yalan söylemiyorum. Çünkü daha önce buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Geçen haziran ayında düğünüme 1 hafta kala ayrıldığım için biraz tereddütlerim var.
Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.
Evet 3. son aday (başka adaylar var ama onları ciddi bulmuyorum)
Bu adayı size daha önce bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık çerçeveme sığmadığı için ayrıldım. Kendisi büyük bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana çok değer veriyor, her zor anımda yanımda, geçen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 günde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş büyük bir de iki çocuğu var e ben hiç evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem çocukları olduğu için hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları için.
Arkadaşlarım bence kaçırma diyorlar. bilmiyorum kafam çok karışık. Yardım ve öneri istiyorum
çok tatlısın limonsuz canım teşekkür ederim bilmiyorum evlilik yaşım geldi gibi hissediyorum, yanlış mı senceHoşgeldinusuyenprenses .
Seni merak edenler olmuş. Ben yazayım o zaman gayet güzel bir genç kız
Seçenekler arasında kararsız kalman demek, istemiyorsun demektir. O yüzden de üçünüde reddedip hayatından çıkarmalı ve kafanı toplamalı ve ruhundaki yaralarını sarmalısın. Aceleye gerek yok daha çok gençsin. Doğru kişi karşına çıktığı zaman başkasını görmeyeceksin zaten.
İlk taliplerinin bana akılları kıt gibi geldi. Para yok ev yok başka şehirde, üstelik kendisini istemeyen biriyle evlenmek için neden ısrar eder biri? Belki de seni bahane ediyorlardır.
bana ilk başta ben tekrar çocuk istemem demişti sonra ben çocukları çok seviyorum diye benimle evlenirsen çocuk yaparız falan dedi bence sonradan fikri değişirYaş kaç ?
O zaman son şıkı ele onun 2 çocuğu var çocuk istemez , isterim der evlenmeden evlenince istemez.
İlk şık sanırım yüzümüze hiç görmedin inanma zaten sanal ortamı
2. Şık için düşün biraz
Şimdi bu lafına uygun çok güzel bi özlü söz var da şimdi söyleyip ban yemek istemiyorum tatlım ya :)Görünen köy uzakta değildir hâlbuki
Neyse sana bol görümceli, eltili, akraba bağları kuvvetli, yatıya kalmalı bir eş adayı diliyorum, mübarek gün
ne boş yorum3une de aşkım mı diyorsun
Laf mı soktun şimdi şen kıyamamŞimdi bu lafına uygun çok güzel bi özlü söz var da şimdi söyleyip ban yemek istemiyorum tatlım ya :)
Ama dur kopya vereyim .... duası kabul olsaydı diye başlayan gökten .... yağardı ile biten hani
Yok tatlım öyle bişey söz konusu bile değilAy hadi inşAllah
Kendi düzenin derken, yukarı, yani annenle birlikte uyuduğunuz yere mutfak yapıp yemeği orda kendiniz pişirip yemeye başladınız mı?
anladım ne bileyim bana da tuhaf geliyor ama o her duygu için yeniden heyecanlı gibiKesinlikle katiliyorum ucude bos aday ozellikle son aday evlenmis ve ayrilmis ustelik cocugu var siz ilk kez evleneceksiniz biraz mantikli olun yasi yasiniza ve size karekter olarak en yakin birini bulun ve o insanlarla daha fazla gorusmeyin. Umut verici oluyorsunuz ayrica onlarinda kismetine engel oluyorsunuz. Benim nisanlimda benden kucuk ama cok iyi anlasiyoruz
olur mu ya hastaneye gittim kaç kere işimi hallettiBelki de değildir prenses de tanımıyor ki adamı baksana flört falan yok yani
Karadenizli misiniz? Fındığa da götürüp çalıştırıyorsunuz bi de özetle.Yok tatlım öyle bişey söz konusu bile değil
Annem ve yengem köye gidecekler büyük ihtimal yakın zamanda orda da evimiz varda
sanmıyorum yaşları büyükdünya nereye gidiyor. paarayı görünce ihtiyar çoluk çocuk kimsenin gözü görmüyor. o iki çocuğa annelik yapabilecekmisin.?
anne olmak istiyorum, öyle değilPrenses çocuk için evleniyorsan ben senin yerinde olsam başhekimi seçerim. Çünkü kendinden çocuklu.
Hamilelik derdi yok, ağlaması,gaz çıkarması yok, altını değiştirmesi, emzirmesi yok. Hazır büyümüş yetişmiş çocuk işte. Armut piş, ağzıma düş.
Edepsizlik yapma insanlara ya.Şimdi bu lafına uygun çok güzel bi özlü söz var da şimdi söyleyip ban yemek istemiyorum tatlım ya :)
Ama dur kopya vereyim .... duası kabul olsaydı diye başlayan gökten .... yağardı ile biten hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?