- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Bide o vardı değil mi?Hadi inşaallah umutsuz evlen git de yengen bir insan yükünden kurtulsun evde.
Yaş kaç ?evet çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum
Yok yengenin yaptığı yemekleri yiyip yatmaya yukarı çıkıyordu en son. Malum mutfak yok üst katta, ne yapsın kızcağızBide o vardı değil mi?umutsuzvaka01 kendi düzenini kurdun mu?
İlk yorumunu saka sanmıstım. Bu yorumla ciddiye aldım. Yengeye baya uzuldum suanYok yengenin yaptığı yemekleri yiyip yatmaya yukarı çıkıyordu en son. Malum mutfak yok üst katta, ne yapsın kızcağız
Ama baya zaman geçti yaYok yengenin yaptığı yemekleri yiyip yatmaya yukarı çıkıyordu en son. Malum mutfak yok üst katta, ne yapsın kızcağız
Kesinlikle katiliyorum ucude bos aday ozellikle son aday evlenmis ve ayrilmis ustelik cocugu var siz ilk kez evleneceksiniz biraz mantikli olun yasi yasiniza ve size karekter olarak en yakin birini bulun ve o insanlarla daha fazla gorusmeyin. Umut verici oluyorsunuz ayrica onlarinda kismetine engel oluyorsunuz. Benim nisanlimda benden kucuk ama cok iyi anlasiyoruzÜçü de olmaz , soruyu boş bırakıyorum .
Yok şaka değil üzülüyorum yengeye gerçekten. Eşi para için sesini çıkarmıyor. Kayınvalide, görümce hizmetten yararlanıyor, olan kadına oluyor. Evinde yenilip içiliyor, üst katta yatma zahmetinde bulunuyorlar sadece.İlk yorumunu saka sanmıstım. Bu yorumla ciddiye aldım. Yengeye baya uzuldum suan
Ne yapsınmış, onu dinlemiyorlarmışAma baya zaman geçti yahem abisiyle de mirastan dolayı arası bozuktu. Yengeyi zaten sevmiyor. Geçmiştir kendi evine bence
Ya yok son zamanlarda mantıklı bikaç yorumunu görmüştüm. Değişmiştir. En azından yediklerini yıkayıp kadına yardım ediyordur. BenceNe yapsınmış, onu dinlemiyorlarmışgerçekten öyle olsa kadının hâlinden anlar en azından. Ama küsüp duruyor kendi kendine, yemeklerini yiyor sadece
Şunu da söylim mantık evliliği yapacaksam benden büyük zengin birini tercih ederdimtabi ben aşkı ve genç bir kocayı seçtim sen yapman guzum
daha dün başhekim oldu desek bile 40 yaşında başhekim nasıl olmuş sahi ya o 3. aday
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?