Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendince eziklemeye çalışıyor ama komplekslice bir davranış. Mağazadan alınan kıyafeti başkası ondan önce denediğinde bilmem neresine sürülmüş olmuyor mu? Alıp giyeni de satanı da eleştirmek o kişinin haddine mi düşmüş yani?

Orada benim tenim değiyor o yüzden kıyafetlerin değeri artar yoksa sizinkilerin değeri artmıyor mu ? Demek istemiş sanırım wjsnjwsnajns bir nevi senin maaşın benim benzin parama yetmez gibi bir videonun kk daki canlandirmasi

Konu sahibi 2 numarayı seçme baya korkunç. ailesiyle neden geliyor yav sizin sehrinize yerleşmeye?

3 numara yoğun çalışır o da olmaass 1 numarayı unuttum unutulabilecek biriyse o da olmasss

Tabi ki öyle. Kimse tutup da deforme olmuş şeyleri satmıyor zaten. Öyle olsa kim alır? Orta halliymiş de kimsenin giydiğini giyemezmiş. E demek ki alan giyebiliyor. Ya durumu yok ya önemsemiyor. Belki sezonda yetişemediği bir kıyafeti buldu, hatta belki ordan alıp üstüne kar koyup satıyor bu bile olabilir.

Herkesin hayatına kimse karışamaz

Hıcbıseyden habersiz gelip konuyu yeniden komıklestırmen?

Kompleks bu zaten. Zennube hanımcım diye bir anne instagramda yazmıştı bunu, Almanyaya göçünce fark ettim burada ikinci el çok yaygın ve anneler arasında her şey dönüyor çok güzel bir şey bu diye. Bizde kompleks resmen.
Bana çocuğum olacağı zaman kuzenlerimden ablamlardan arkadaşlarımdan eşya yağdı. Başta eşim bozuldu, alamayacak mıydık sanki dedi. Halbuki bu destekti. Çok hoşuma gitmişti. Dönence, sling, kanguru, pompa, giysiler gelmişti.

Gurur yapılınca tüketim çılgınlığı körükleniyor sadece. Saydıklarınızın çoğu çok az kullanılıp kaldırılan şeyler. Bizim ülkemizde insan teklif etmeye bile çekiniyor bu tarz şeyleri.

Benden hoşlanan birkaç kişi var dedi diye üşenmeyip kızı googlede stalklamak kıyafet satmasından görünüşüne bin tane laf etmek de hakikaten büyük fesatlık.

Yalnızsanız, konu sahibinin yaşadıkları sizin deneyimlerinizle uyuşmuyorsa inanın tam da bu yüzden. Herhangi bir kadının iltifatları, jestleri, ilgiyi haketmediğine inanıyorsunuz çünkü. E sizde herhangi bir kadın olduğunuz için bu sefer bakışınızdan duruşunuzdan auranızdan ben şımartılmaya layık değilim mesajı yayılıyor buram buram.

Ayy merakımdan aradım buldum... evet güzel kızsın da okadar diş yaptırdın neden dişlerinin göründüğü fotonu koymadın yahu...birde ekleme yapayım fotoğraftan analiz yapacak olursak sen flört etmiyorum diyorsun ama biraz saf ve iyi niyetli bir kız gibi görünüyorsun, farkında olmadan adamlarla flörtleşiyorsun ve bu adamlar da seni kolay lokma sanıyor olabilir

Konu nasıl ikinci el satış yapanları küçümsemeye geldi bilmiyorum ama cidden tuhaf ilerliyor konu
Ayrıca
Sadece tüketmeye yönelen hiç bir şey üretmeyen birinci elden alınca kendini iyi hissedenler var mı cidden?
Şu karantina dönemi pahalılık bize önemli olanın lüx markalar değil yaşamsal ihtiyaçlar olduğunu öğretemedi mi hala?

Arap olani istemezdim kultur farki olur alismasi seni yorar. Bashekimi de istemezdim hem cocuklari hem yasi yorar. Bana 2. Aday daha uygun gibi geldi ama ayni anda mi konustun hepsiyle onu merak ettim. Ay kiza bak hepsini idare etmis demek icin degil ayni anda 3uyle.konusuosan duygularinin kimde agir bastigini kimin gercekten seni sevdigini anlaman zor olur cunku surekli dikkatin dagiliyor ve hislerin karisik oluyor. Önerim hepsiyle yuz yuze bir kez olsa gorus.

Konu sahibi bunların hiç biri sana uygun aday değil
Daha görüşmediğin insanlara aşık olduğunu düşünmüyorum
Mantık çerçevesinde bakıncada uygun değiller
İlk ikisinde kültür farkı artı işsizlik sorunları olacak.
Üçüncü aday ise evlenip boşanmış
çocuklarla ilgili adamın kendisi ile ilgili dünya kadar sorun çıkar.
Burada bir çok konu var bununla ilgili bence hepsiylede konuşmayı bırakıp kendinle ilgilen bir süre

Son düzenleme:
Hıcbıseyden habersiz gelip konuyu yeniden komıklestırmen?

Sınav dönemindeyim geç kalmışım konuya . Severim Prenses’i de konularını da arada whatsapptan da konuşuruz. İyi kalpli iyi niyetli bir kızcağız, eski konularında kendisine neler dendi hiç çizgisini bozmadı, kendisine saygısızlık yapılsa da o yapmadı. Dalga geçer konuşuyorum ama iyiliğini isterim, konunun yönü değişse de insanları düzgünce tanımadan çıkarımlarda bulunduğuna, herkesi de kendisi gibi sanıp iyi niyetli yaklaştığına eminim. Konu ne kadar farklılaşırsa da bu dediklerim onun için pek farklılaşmıyor maalesef.

Geriden gelip okuyarak cevaplıyorum evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…