- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Zaten bence burdaki durum üzücü koca koca insanlar ilkokulvari hakaretler ettiler kıza yok çirkin yok yıldız tilbe yazık gerçekten...Ben üzüldüm ya gelinliği bile hiç giyilmeden satılığa çıkmış. Bi de merakıma yenik düşüp baktım ama keşke ifşa edilmeseydi. Özel hayat sonuçta. Kendimi yerine koyunca üzüldüm
sen ki en libidolu hatunsun ama bak sende bu kadar talip yok bence de kıskanıyorsunNeyse duygu sömürüleri geldiğine göre gidebiliriz yapana değil yaptırana bakıcaksın biraz dabana bile kıskaniyorsun dedi kız neyini kıskanıcam anlamadım ki elimde 3 5 yedek tutmamayı mı
kırk yıl düşünsem başka sitede o ismi aramak aklıma gelmez gerçektenEh be kızım sen de buradaki nickinle başka yerde hesap açıyorsun üstelik kendi fotoğraflarını koyuyorsun. Yeni üye de değilsin ki buradaki hafiyeleri bilmiyor musun?
Yani. Bir de sosyal medya hesabı değil, blog değil alışveriş sitesi. Büyük ihtimalle googlelandı. İlk sırada kabak gibi çıkıyor zaten.kırk yıl düşünsem başka sitede o ismi aramak aklıma gelmez gerçekten
Aynı anda sizinle.evlenmek isteyenler.topluluğu.Bu insanlarla nasıl tanıştığını da anlatırsan belki fikir veririz
hayatımın hiçbir aşamasında iki tane talibim ( o ne demekse) olmadı da
Bdv de iki tezat konu1. Si herhangi bir insanın burada teklifsizce ifşa edilmesi hoş değil hem de hiç hatta saygısızlık
2.si konunun güzellikle alakası yok sadece güzel olanın bilmem kaç talibi olmuyor
bunu çirkin yarışa dönüştürmek saçmalık
Konu sahibi abartmıs da olabilir onu bilemeyiz ama bu ne saçmalık çözemedim
isterse 100 talibim var yazsın kime ne en Fazla he der geçersin
Yok o kadar talibi olacak kadar güzel değil ne sığ bir düşünce
Bu konudaki bana göre tek sorun her sakallıyı dedesi zannetmesiBdv de iki tezat konu
Biri çirkinim kimsenin ilgisini çekemiyorum
Diğeri talipler arasında seçim yapamıyorum
Çirkinim diyen üyeye teselli yorumları yapılırken
Bu konuda konu sahibini eleştirilip yeriyor gülüyoruz
Hangisi doğru neden böyleyiz bilmiyorum
Biri güzelim zekiyim vs kendini övdüğünde bunu itici buluyoruz velhasıl
Oraya geldi durun diyince de duygu sömürüsü dediler..Konu güzellik yarışına, konu sahibinin tipine mi geldi yani? Umarım dötümle anlamışımdır da konu bu kadar üzücü bir yere doğru kaymamıştır.
Sevgili değilseniz adamlar nasıl yerini yurdunu bırakıp, hemen sizinle evlenmek istiyor, her işinizi yapıyor ve sevgili olmadan konu oraya nasıl geliyor yani?sevgili değilim onlarla ne idare etmesi
çok ayıp ya
Çirkinim, güzelim konuları zaten bu kavramlar üzerine açılmış konular. Yani konu sahipleri de bunları konuşmak için açmış oluyor o konuları. O zaman aşağılama ve hakaret olmadığı sürece her yorumu kaldıracaklar mecbur. Aksi durumda konu açmasınlar. Ama bu konunun konu sahibinin kaşıyla gözüyle bir alakası yoktu ki. Bu sebeple açmadı ki konuyu. Birileri konuyu zorla oraya getirmiş. Konu sahibi güzelim ya da çirkinim de demiyordu ki.Bdv de iki tezat konu
Biri çirkinim kimsenin ilgisini çekemiyorum
Diğeri talipler arasında seçim yapamıyorum
Çirkinim diyen üyeye teselli yorumları yapılırken
Bu konuda konu sahibini eleştirilip yeriyor gülüyoruz
Hangisi doğru neden böyleyiz bilmiyorum
Biri güzelim zekiyim vs kendini övdüğünde bunu itici buluyoruz velhasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?