- 3 Nisan 2014
- 36.407
- 148.813
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Neden sizinle evlenmek isteyen çok var ?
Bu konu ciddiyse daha vahim o zaman...dalga geçmeyin lütfen ben ciddiyim şakasız konum
e bu daha kötü ve acıdalga geçmeyin lütfen ben ciddiyim şakasız konum
Neden ? ciddi soruyorumYazdım yazdım sildim sizde çok ciddi sıkıntılar görüyorum.
Ben sizi merak etmiştim. Aslaaaaaa aslaaaa paylaşamam burda kimseye atmıyorum. Sonracima korkuyorum. Kimseyle paylaşamam falan demistiniz. Hangi ara fikir değiştirdiniz ? Sizi görüp ikna olan kimse yok hiç denk gelmedimo kadar güzel değilim merak edilecek kadar merak etmeyin ve burdan bir çok arkadaşa daha önce fotoğraf atmıştım
Hem yakışıklı hem zengin olan olsa seçerdim zatenSimdı benim uc tane adayım var cümlesinden sonrasını kısksnclıgımdan okumayamadım...
Muge anlının da dedıgı geldım gidiyorum hıc aynı anda uc adayım olmadı, yasım 36
Sızı sanslı koftehorlar.
Yakısıklı ve zengin olanı sec ucunden bırı mutlaka boyledır asdgshs
sevgili değilim onlarla ne idare etmesiAynı anda üç adamı idare edemeyen de ne bileyim
Olsun, oruç tutuyormuş. Onunla nötrlenir.Aldığınız vebalin farkında mısınız?
Şakaysa çok komik, gerçekse hiç komik değil.dalga geçmeyin lütfen ben ciddiyim şakasız konum
O zaman bekle dorduncu gelsin, belki o hem yakısıklı hem zengin olur.Hem yakışıklı hem zengin olan olsa seçerdim zaten
siz karıştırıyorsunuz, çok kişiye attım benBen sizi merak etmiştim. Aslaaaaaa aslaaaa paylaşamam burda kimseye atmıyorum. Sonracima korkuyorum. Kimseyle paylaşamam falan demistiniz. Hangi ara fikir değiştirdiniz ? Sizi görüp ikna olan kimse yok hiç denk gelmedim
flortleşmiyorumHeybeniz de bayağı doluymuş. Zor olmuyor mu aynı anda birkaç kişiyle flörtleşmek? Ben birini zor idare ediyordum, zaten sonunda dayanamadım evlendim.
AhjajajajaBeni kınayan benım köynemi giysin
siz yazılanı okumuyor musunuz ben onlara istemediğimi söyledim ikna etmeye çalışan onlarAynı anda üç aday mı?!
Bunu bir erkek yapsa; bu forum o kişiyi topa tutardı.
Sırf kadınsınız diye size yumuşak cevaplar verenler olacak maalesef.
Ama benim etik değerim kadın erkek ayırt etmez.
Şu an yaptığınız benim etik değerlerime yüzde yüz ters. Sizi kınıyorum.
Ayrıca "aynı anda" üç kişiye ümit vermek ( hepsi sizinle evlilik düşünüyor) ciddi vebal almaktır.
Allah sizi ıslah etsin.
O adayları da sizden kurtarsın.
yalnızca 1 lira farkla çikolata sosu da ister misin?Hem yakışıklı hem zengin olan olsa seçerdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?