- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
inanmayan yorum yapmasın dedim ya Allah Allah yalan mı söylücemBaşhekim seni napsin. Erosun oku gibi dolasiyorsun. Anladık elini sallasan ellisiseni ne doktorlar ne mühendisler istedi ama sen seçim yapamıyorsun. Valla işin çok zor Allah yardımcın olsun
Peki siz hem güzel hem zengin misiniz ay gerçekten çok iticisiniz güzel olsanız da on para etmez kusura bakmayın evlilik bu kadar basit değil ama siz çok basitsinizHem yakışıklı hem zengin olan olsa seçerdim zaten
Valla ben bir tanesini zor buldum maşallah size :)
Ben olsaydım 2.yi seçerdim konularınızı bildiğim için
e sevgili değilsin, flörtleşmiyosun bu evlilikler nerden geliyo sfsfns Adamların haberi var mı seninle evlenmek istediklerinden?flortleşmiyorum
sen ne sanıyorsan onu sanıyorum neden sordun kiSenin kendini ne sandığını çok merak ettim. Aynaya bakınca ne görüyorsun yani?
teşekkürler ciddi bir fikir verdiğiniz içinValla ben bir tanesini zor buldum maşallah size :)
Ben olsaydım 2.yi seçerdim konularınızı bildiğim için
Sizden başka hiç kimseye bu talepte bulunmadım ben bir tek sizi merak ediyorumsiz karıştırıyorsunuz, çok kişiye attım ben
İyi ki flörtleşmiyorsunuz.flortleşmiyorum
Aynı anda 3 talibi olup biri cok ideal diğeri cok sevecen veee en.sonu hem yagusuklu hemi de zengo bulamayanda ne biliyimAynı anda üç adamı idare edemeyen de ne bileyim
Peki nasıl oluyor bu işler lütfen benle evlen diye nasıl yalvarıyorlar maden flörtleşmiyorsun görüsmüyorsunflortleşmiyorum
sanırım 2.yi seçicem bana fikir olarak ruh olarak en yakın oanladığım kadarıyla 2.si en mantıklısı lakin zengin olmayışı seni korkutuyor
evlendikten sonra bunların hiç birinin değeri olmadığını anladığında umarım geç kalmış olmazsın
mutluluklar
denedim yapamadım ayrıldım şuan sevgili değilize sevgili değilsin, flörtleşmiyosun bu evlilikler nerden geliyo sfsfns Adamların haberi var mı seninle evlenmek istediklerinden?
3. yü seçsanırım 2.yi seçicem bana fikir olarak ruh olarak en yakın o
ya bilmiyorum aslında sadece evlenmek ve çocuğum olsun istiyorum ona da iyi bir hayat şartları verebilmek istiyorum açıkçası şuan hiçbirine gerçek bir hissim yok
Yaarkadaşlarım olur bence bir şans ver kaçırma falan dediler ondan etkilendim sanırım
3. yü seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?