- 20 Ocak 2010
- 48.320
- 184.696
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Dır dır mıfizigin guzel mi? iyi seks yapabiliyor musun? erkeklerin istedigi “dirdir etmeyen” kadin misin? son olarak bashekim seni bir davete yaninda goturebilir mi oyle ortamlari kaldirabilir misin?
eger bunlara cevabin evetse bak sana cok samimi soyluyorum bashekimi sec. senin pesinde kosuyorsa zaten istekleri bellidir. sen de cocuk yaparsin adamdan sonra bosanirsin. al sana hem cocuk, hem iyi sartlar, bashekimin golgesinde gecirecegin gunler de cabasi.
senin yasinda birine talip olan bashekim zaten yukarda saydiklarimdan baska bir sey beklemez senden rahat ol.
Yausuyenprenses sizin bu düşünce yapısıyla gerçekten mutlu bir evlilik yapma ihtimaliniz çok düşük. Çok hedef odaklısınız çünkü, o kadar hedef odaklısınız ki, hedefe dikkat etmekten, kiminle gittiğinize dikkat edemiyorsunuz. Kiminle gittiğiniz ikinci, üçüncü planda bile değil. Sanki kiminle gittiğiniz ufak ve önemsiz bir ayrıntı gibi. Zira önemli olan hedefe gitmek. Her konunuzda bunu düşünüyorum, böyle bir intiba bırakıyorsunuz. Çok yanlış bir insana, çok yanlış bir sebeple takılı kalmanız o kadar muhtemel ki. Yerinizde olsam bir süre aday maday sokmam hayatıma, bir süre inzivaya çekilir, ruhumu dinlendiririm.
YaaaHaklı da olsan haksız olsan düğüne yakın nişan atmanı takdir etmiştim. Ama bu kadarı fazla. Aşık olmayı bekle. Sekiz senedir hayatımda olan adam öpse hala heyecanlanırım. Dışarda buluşacak olsak kalabalık arasından görünce kalbim güm güm atar. Evliyiz bu arada. Bunu bekle bence. Acaba hangisi olsun diyorsan kesin mutsuz olursun. Baya ciddiye aldım uzun uzun yazdım.
Yazdığın için teşekkür ederim, aslında haklısın başıma kakabilir senin için ailemi işimi bırakıp geldim diye bunu kaldırabilir miyim bilmiyorumÜçü de seninle ciddi düşünüyor, ikisi seninle olmak için hayatlarını değiştirecek. sen üçüyle de konuşuyorsun ama. Üçüne de mavi boncuk dağıtıyorsun. Biri olmazsa diğeri var diyorsun. Biriyle buluşurken diğerine ne diyorsun veya telefonda konuşurken diğerleri arayınca ne diyorsun? İlla ki sorulur. Birinde olmazsa diğerinde sorulur. Çünkü görünüşe bakılırsa tanımak için uzun konuşman lazım. Günü üçe mi bölüyorsun meselaBu çok yanlış geldi bana. Fazlasını da derdim ama neyse...
Evlenmeyi ne sanıyorsun bilmiyorum ama kimse kimse için büyük fedakarlık yapmamalı. İnsanız zayıfız illa ki bir yerde “ben senin için hayatımı, işimi bırakıp geldim” deriz. Seninkiler de diyecek. Burda kadınların çoğu bekledikleri ilgiyi göremeyince aynen bu cümleyi kuruyor. Ben ailemi, işimi, çevremi bırakıp onun şehrine taşındım diyorlar. Eminim çoğu adamın yüzüne de diyordur. Kimseye altında ezilip kabalaştıracak kadar büyük fedakarlık yapılmamalı yani. Çünkü bir taraf bunu yüze vuracak kadar çirkinleşiyor diğer taraf “e yapmasaydın” diyecek kadar kabalaşıyor. Sende bu potansiyel var görüyorum. Gelemseydin diyeceksin. Ben mi yalvardım gel diye, kendin günlerce aradın yalvardın gelmek için diyeceksin. Kaybetme korkun olmaz nasılsa aday çok diyeceksin.
Haklı da olsan haksız olsan düğüne yakın nişan atmanı takdir etmiştim. Ama bu kadarı fazla. Aşık olmayı bekle. Sekiz senedir hayatımda olan adam öpse hala heyecanlanırım. Dışarda buluşacak olsak kalabalık arasından görünce kalbim güm güm atar. Evliyiz bu arada. Bunu bekle bence. Acaba hangisi olsun diyorsan kesin mutsuz olursun. Baya ciddiye aldım uzun uzun yazdım.
Diğer kızlar;
Aday bulma 2 yıl
Tanisma 1 yıl
Flört 2 yıl
Nişanlılık 1 yıl
Toplam süre: 6 yıl
Toplam aday: 1
Üşüyen prenses;
Aday bulma 10 dk
Tanisma flört Nisan asamalari yok adamlar varını yoğunu ortaya koyuyor gerekirse salisesinde evlenmek için can atıyor
Topla süre: 2 saat civarı
Toplam aday: 3+
Bende anlamıyorum kaç konu okudum Allah im secilemeyen yeni yeni adaylar. Allah bereket versin kardeş. Başka ne denebilir
fizigin guzel mi? iyi seks yapabiliyor musun? erkeklerin istedigi “dirdir etmeyen” kadin misin? son olarak bashekim seni bir davete yaninda goturebilir mi oyle ortamlari kaldirabilir misin?
eger bunlara cevabin evetse bak sana cok samimi soyluyorum bashekimi sec. senin pesinde kosuyorsa zaten istekleri bellidir. sen de cocuk yaparsin adamdan sonra bosanirsin. al sana hem cocuk, hem iyi sartlar, bashekimin golgesinde gecirecegin gunler de cabasi.
senin yasinda birine talip olan bashekim zaten yukarda saydiklarimdan baska bir sey beklemez senden rahat ol.
siz neden benim bütttüüün konularımı eleştiriyorsunuz, zorunda değilsiniz yaniPeki nasıl oluyor bu işler lütfen benle evlen diye nasıl yalvarıyorlar maden flörtleşmiyorsun görüsmüyorsunben 3ünü aynı anda idare eden bir kişiyle asla evlenmezdim başıma neler gelir bilimez evleniriz beni beğenmez adaylar bakmaya başlar olaylar felaket çok doğru birşey gibi çarşaf çarşaf anlatman bide rezillik bence
hoşbuldum ama yaşım geldi artık tekrar aşık olmayı mı bekleyeyim zaten ben aşık olmayı da beceremiyorum kiHoşgeldin reis.
usuyenprenses millet bir tane bulamazsın senin üçer beşer bulmana ne denir ki?
Sadede gelecek olursam evlilik böyle bir şey değil premses. Biriyle birlikteyken başkasını düşünüyorsan hepsini de bırakmalısın. Evine mobilya almıyorsun ki. Hesapla kitapla olmaz bu işler
siz neden benim bütttüüün konularımı eleştiriyorsunuz, zorunda değilsiniz yani
isterseniz whatsapptan yazın atayım konuşmaları hayır illa inanmak istiyorsanız
bu kadar kıskanç olmayın
İyi oluyor böyle ya, bize de eğlence.Yanlız sana suç bulmuyorum seni bu kadar popiler yapanda biziz kk bak 83 kullanıcı 17 misafir var konuda yöneticiler haklı sana yazmasak görmezden gelsek boyle olmazdın
Al gene başladı yok şurdan atayım konuşmaları yok şunu yapayım yok bunu yapayım bana birşey kanıtlamak zorunda değilsin evlilik budalası olmuşsun üzüluyorumsiz neden benim bütttüüün konularımı eleştiriyorsunuz, zorunda değilsiniz yani
isterseniz whatsapptan yazın atayım konuşmaları hayır illa inanmak istiyorsanız
bu kadar kıskanç olmayın
niye seks yapayım ben evlenmedenfizigin guzel mi? iyi seks yapabiliyor musun? erkeklerin istedigi “dirdir etmeyen” kadin misin? son olarak bashekim seni bir davete yaninda goturebilir mi oyle ortamlari kaldirabilir misin?
Onu sonradan farkettim ha kıskanmısımkiz seni niye kiskansin kadin evli evliayrica bak fotosunu da koymus profiline, sen de koysana
Yok bence sen kendini çok daha mühim biri filan sanıyorsun.sen ne sanıyorsan onu sanıyorum neden sordun ki
evet çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum
bak haklısın Allah nasip ederse istiyorum yani gerçekten çocukları çok seviyorumCocugunun olacaginin garantisi yok ki prenses,, hevesini kırmak gıbı olmasın ama.
Olmayabiliyor yanı.
Cocuk ıcınse genleri guzel adamı sec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?