Hangisinin adı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 anneninde ismini yazmak abes olur
birini yaz birini yazma olmaz haksızlık olur
arkadasların dediği gibi sadece soyisimleri yazın

ya sadece soyisim yazılacak ya d her ikisinin de adı yazılacak...
bence 2sini adının yazılması abes değil...kaldı ki kim ne düşünürse düşünsün, millet anlamaz diye annelerinden birini yok sayamazsın ya...
öz annenin adını merhume diye yazdırırsın zaten...

benim bir arkadaşım vardı
annesi babası ayrı yaşıyordu
babası babalık yapmamışş..nefret ederdi hatta babadan
onlarda soy isim yazdırdılar..bence sende öyle yap
.....&..... aileleri gibi..

canım öncelikle başın sağolsun. Allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuz daim olsun davetiyenize sadece soy isimlerinizi yazmanız bu durumda en doğru seçim olucaktır. bu heycanlı günlerinde sana kolaylıklar dilerima.s.

bene hiç bi sorun yok canım, ikisini de yazdır seni doğuran annende oralardan sevinsin, ne güzel olur, mutluluklar

allah şimdiden mesut etsin canım.soyisimleri yazın derim ama istersen iki annenin adını da yazabilirsin.bir sorun olmaz.

Sadece soy isim yazılmasına nişanlın tarafından bir sakınca yoksa yazdırın....

Ama isim olsun derlerse iki annenin ismini de yazdır bence ne olacak ki, neden mi yazdın diyecekler bir yerde kime ne, ne ilgilendirir?

Öbür dünyada ismi geçerek annen, bu dünyada da sana emeği olan annen ve sen mutlu ol gerisini boşver canım.....

Bence bu konuyu kafanda çok büyütmüşsün canım. Alt tarafı davetiye. önemli olan düğün tarihlerinizi bildirecek bir kağıt parçası. Davetiyeye benimde hevesim çoktu ama içinde yazılanlar için değil şık bir davetiye olmasını istiyordum. Sadece soy isimlerini yazman normal. Benim bir tane anne ve babam var ama ben yinede tek tek isimlerini yazıp kağıdı doldurmayı gereksiz görüyorum. Soy isimini yaz yeter bacımcım:1hug:

sel öncelikle rabbim tamamına erdirsin inş huzurlu mutlu bir yuva kur.:Saruboceq:
bencede önemli bir husus düşünmen son derece doğal ve çok vefalısın.
benim aklıma şöyle bir şey geldi:
vefat etmiş annene ithafen tarih yazan taraftaki boşluğa küçük bir yazı yazdır davetiyene teşekkür ve onu unutmadığına dair.(sonuçta nefesiyle nefes vermiş dünyaya gelmene vesile olmuş )
isim hanesinede şimdiki annenin adını yazdır

genede son karar senin canım allah yolunu açık etsin

en güzeli ikisininde ismini yazdirman

merhaba canım benimde babam ben 12 yaşındayken vefat etti benimded düğünüm temmuzda olucak ve annemn ve abimn ismini yazdırıcam .daha önce bi akrabam vefat eden annesinin ismini yazdırmıştı üvey anneside vrdı .ama ben davetiyeyi görünce çok üsüldm doğrusu ne bilim içim acıdı benim .bence ya tek babanın ismini yazdır yada babanla üvey annenin .üvey annede demk istemem aslnda dediiğine göre oda bi anne şevkatiyle kol kucak açmş sana . bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle. . .

nişanlımla konuştum kızlar dedim sadece soyisimlerimizi yazdıralım, daha önce bu konua konuşmuştuk çünkü yani hangi annemi adının yazacağını.
bana şunu dedi ben babamın adının yazmasını istiyorum onun oğlu diyecekler okuyunca dedi ve kabul etmedi. ama sen şimdiki annenin adını yazdır eğer diğer annende hayatta olsaydı bu annenin adının yazılmasını isterdi dedi.

şimdi ikisini de yazdır diyen arkadaşlarım, ne olursa olsun bu annemin içinde bi kırgınlıkyaratmak istemiyorum, onuda çok sevip saydığımı biliyor onun duyacağı şeyde rahatsızlık değil emin olun, yani ne bilim sanki diğer annemin adını annem olduğu için kendi isminide mecburiyetten yazdırdığımı düşünmesini istemiyorum.
çeyizimi bile tek tek o oyaptı. offf aklım o kadar karıştı ki :uhm:

o kadar çok yazdırmak istiyorsun madem ki bence yazdır.

babanın ve şimdiki annenin adını soyadını yazdır. alta da merhum 1995 ayşe yılmaz gibi mesela yaptırabilirsin..

Bence en güzeli ikisininde adını yazmaktır.

bence kendı annenız ıcın
( içince merhum ....... xxxxx
diğer annenız ıcınde ..... xxxx yazdırınnn
6 yasından sonra sıze bakan buyuten ve sanıyorum kı kendısını de cok sewıyorsunuz
eger onun adını yazdırmaz sanız emınım sıze gönül koyar kırılır
ama kendı öz annenızde sızı ısteyerek bırakmamıss
onundaa sızı 9 ay karnında buyutup dunyaya getırmıs.
unutmayın onun karnında can buldunuz
bence kesınlıkle ve kesınlıkle her 2 annenızınde adını yazınn hihoyyythihoyyyt

ikisinide yaz canım
allah mutlu mesut etsin

bence de ya ikisinide mesela atiyorum ayse ve melek olsun isimler
ayse-melek yilmaz gibii
yada sadece soyadini yazdirin,iste o zámanda fazla yakin olmayanlar isim vermeyince taniyamayabiliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…