Hangisinin adı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki anneninn isminidee yazabilirsinn eğer isimm yazmakk gerekirsee araya tiree çekerekk
şart deelsee soy isimm mantıklıı

canım benim fikrim ikisinin de ismini yazdırmak..
vefat eden öz annenin adının yanına anma amaçlı bir dipnot düşebilirsin..
Özlemle anıyorum, seni çok özlüyorum,rahat uyu vs...
bu arada annen için Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

canım gönlün ne şekilde huzur bulacaksa o şekilde davran.ama bence soy isimlerini yazdırman daha mantıklı gibi geliyor bana...

canım bencede her ikisinin adını yazdır,biri seni karnında taşıyan bu dünyaya gelmeni sağlayan annen diğeri ise seni bu kadar hassas düşünecek kadar ince yetiştiren annecin ikininde adı olmalı bencede

ayyyy kıyamam sanaaaaaaaaaa
canım benim yaaaaa
bence ikisinide yazdır derim
sadece soy isimler yazılırsa kararsız kalmış olduğun belli olur

iki ismi yazdır sanki annenin iki ismi varmış gibi görünür zaten senin için anne kavramı tek... ikisini birbirinden ayırmıyorsun, o zaman iki isimli gibi göster...

Benim bir arkadaşımın babası arkadaşım 10 yaşındayken vefat etmiş.annesi başka biriyle evlenmiş.o adamın hiç çocuğu olmamış.arkadaşım 2 babayıda yazdırmıştı
önce anneyle şimdikin babayı yazdırmış altta mesela ali örnekk[rahmetli babam]
diye yazdırrmıştı.aradım fakat bulamadım davetiyeyi resmini çekip burda senle paylaşmak isterdim.

Ben de sadece soyisim diyen arkadaslara katiliyorum.....

davetiye dügüne davet mektubudur... hayatta olmayan birinin davet etmesi mümkün olmadigindan ben ben bu durumlarda sadece soyisimi daha uygun buluyorum..

inanın düşünüyorum taşınıyorum çok hassa, kimseyi kırmadan bişiler yapmaya çalışıcam.
ama bu konuyu bi şekilde çok dikkat ederk yerinde annemle konuşmalıyım :uhm:

canım aynı durum benim yakın bir tanıdığımın başında da vardı kendi annesi vafat etmiş ve çok küçük yaşta şimdiki annesi bakmaya başlamış ve gerçekten iyi araları sorunları ama o da bilemedi hangisini yazıracağını böyle olunca da sadece soyisimler yazıldı örneğin x ve y aileleri diye sende öyle yapabilirsin. sonra kızı oldu şimdi yeni ve kendi öz annesinin adını koydu ve şimdiki annesi birşey demedi gayet mutlulular allah bozmasın.

Annemin adını yazdırırdım canım..
sonucta bırakıp kaçmamaış ben ölüm ayırmış.zaten seni izlyecek uzaktan eminin o gece...o adını oraya yazdır bari bu olsun lütfen..diğer annenle hep paylaşım içindesin..yine söylüyorum ALLAHIM AYIRMASIN KİMSEYİ ANNESİNDEN..

arkadaşım bence soy isimlerinizi yazdırın... hem böylece hiç kimseyi kırmamış olursun... hakkında hayırlısı olsun... seni bu güzel düşüncelerinden dolayı tebrik ederimmm.... mutluluklar... a.s.

bence de ya 2 sinide yazdır yada soyisimler sadece mutluluklar dilerim

hakkaten cok vefalı birisin ama bence kendi vicdanın rahatlasın diye,kendine göre güzellikler yapıcam diye hakikaten sana emek veren anneni çokkk inceden kırabilirsin.

kendini yerine koy.uveysin.ama canın gibi büyüttüğün bi kızın.tatlı bi ailen var.eşin var. ama gel görki kızın en güzel en heycanlı döneminde. senin adın ve eşinin adı arasına eski eşininde adı iliştirilmiş...
bu cokk detay bir konu. anneciğin dile getirmemiş.getiremicek olabilir ama bir kadın olarak düşünürsen bu cok kırıcı bişey.
öz annen ise nur için de yatsın arkadasım.işin zor ama onu güzel dualarla anman bence daha cok anlamlı olacaktır. fanii işlerde adının olması olmaması bence onu pekde huzursuz etmese gerek.
o zaten biliyor ki biricik kızı onu hiç unutmamıs.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…