- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.039
- 658
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
Hayır değil şaka yapmıştım sen dediklerimi yap kimseylede kendini kıyaslamaPeki cidden birinci daha mı kadınsı bak ciddi soruyorum
Bizi ciddiye almiyorsunPeki cidden birinci daha mı kadınsı bak ciddi soruyorum
Cidden birinci daha mı kadınsıYeter artık dalga geçilecek bir durum yok konu sahibi bence bi psikiyatriyle görüş çok fazla takıntı yapmışsın bu konuda makyaj hilesiyle daha iyi olabilirsin çok kötj makyaj yapıyorsun
Uzulmeyeyim diye şaka diyorsunHayır değil şaka yapmıştım sen dediklerimi yap kimseylede kendini kıyaslama
Değil yahu o bildiğin erkek güzel erkek diyelim sen dr a görün boşuna uğraşiyorsun ne dersek memnun olmayacaksınCidden birinci daha mı kadınsı
Neden ikinci peki2. daha kadınsı.
Haydi git uyu düşünme bunları.
Hayatının ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Lütfen destek al.
Cevabın nedirİstersen bütün galeridekileri fotoları atta rahatlaa, nasıl olsa sana verilen hiçbir cevabı kabul etmiyorsun ,
Bu fotoda sen daha kadınsı duruyorsun.ama ilk sayfaya koyduğun foto makyaj falan farklı.bu foto da daha iyisin.Bunla siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha erkeksi
Ne bu şimdi komik mi
Bir dakika bu dediğin hangisi faceapp yazan mı yoksa pembe kazaklı olduğum muBu fotoda sen daha kadınsı duruyorsun.ama ilk sayfaya koyduğun foto makyaj falan farklı.bu foto da daha iyisin.
Çünkü birinci erkek.Neden ikinci peki
Bu sorunun cevabı nedirDiğer fotoğrafı atma bir daha bu daha güzel
Pembe kazaklı.faceapp zaten sen değilsin başlı başına oynama fotoBir dakika bu dediğin hangisi faceapp yazan mı yoksa pembe kazaklı olduğum mu
Faceapp benimde filtre var. Benim pembe kazaklı fotom ile o siyah gömlekli kişi kıyaslansa hangisi daha kadınsı ama gerçek fikrini söylePembe kazaklı.faceapp zaten sen değilsin başlı başına oynama foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?