Hani evlenmek istiyordu Niyeti Başkaymış

• Konu Sahibi Konu Sahibi zubey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zubey

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
18
3
6
35
İstanbul
Selam bayanlar. Hemen konuya giriyim. Benim yıllar önce tesadüfe tanısıp kısa sürede ayrıldıgım birisi vardı. 4yıl sonra benı faceden ekledi. Neyse bu kişi biraz hızlı yasayan çapkın gibi biri. Beni ilk eklediğinde konustuk bana söyledikleri seni yıllar sonra buldum asla kaybetmem çok mutllu oldum falan.. Aynı memleketliyiz hemseriyiz. Ben senınle ciddi düşünüyorum ailemınde cok hosuna gider senle evlensek ben cok hoslanıyorum falan demişti. Bende boşluktayım inandım. Neyse ben biraz arastırıyım dedim, instgrm sitesinde resimlerinde cicekler falan gördüm! bellıkı sevgılısı var. Sonra hemen yazdım hesab sordum falan ilk eskıden kalma falan dedı sıkıstırınca, senın kabul edıcegını hemen barısıcagımızı bılmıyordum. öylesıne takılmalık bırısı var ama sevgili bile sayılmayız gercekten takılmalık senınle basladıgımızda anında bitiricektim zaten falan bahaneler... dahada hep teldeyız yuzyuze gorusemedık henuz. bende yuzyuze gorusmeyı kabul ettım bıkere. hala dedıgı sey o insan tahmın ettıgın gıbı bırı değil takılınıcak biri senle ciddi dusunuyorum ben. ziyan etme boşa fln.. ben bıtırdım. 2hafta sonra yıne yazdı. tamam bıkere gorusup konusalım dedım. ama gorusemeden bana ciddiyetten bahseden ınsan bırden bana sacma sapan cinsel imalar yapmaya basladı. fiziğin çok güzel senin falan. bende çok kızdım hani benimle evlenmek istiyordu bu ne laubali konusmalar
sonra kızıp dedımkı ne ıstıyorsun benlen birlikte olmakmı, isterim dedi. hani takılmalık kız coktu benı farklı goruyordun.. olsun evlensemde herseyıyle tanımak isterim dedi öyle arasam annem görücü bulur dedı. sonrada tartıstık görüşmüyorum sanırım benı kandırmıs nıyetı bozuk bi insanmıs. siz nasıl yorumlarsınız benımle hemfikirmisiniz

canımmm yaa aynı seylerle bn hep karslastım bole bo vegereksızlere wakıt ayırma bnce

belkı o takıldıgı kızada cıddıyım dıyor kıza hatta evlencegım kısıyı her sekılde tanımak ısterım dıyor ve kızla bıseyler yasıyor sonra o kız takılmalık oluyor senle konustugunda senlede böyle düşünüyor olmasın sonra senın ıcınde takılmaklık demesın bence dıkkat et asla ızın verme bu tarz ısteklerıne hatta cınsellık acında bence tersle nıyetı cıddıyetse sabreder degılsede gıder sende anlarsın.

katılıyorummm cnm

canımmm yaa aynı seylerle bn hep karslastım bole bo vegereksızlere wakıt ayırma bnce

hadiya sızın nasıl oldu anlatabılırmısın sakıncası yoksa. evet haklısınız ama ıste kac yıldır cokta yanlızdım ınanmak ıstedım ama yalancı bellı

bende öyle dusundum ne demek takılmalık sacma. zaten ben acıkacık sorduktan sonra ne ıstıyorsun falan diye. konusmaları ıyıce sapıttı. yok senden hoslanıyorum. senı cok merak edıyorum falan :S ıkıgun once evlenmek ıstedıgını soyleyen adama bakarmısınız nasıl sapıga bagladı

hadiya sızın nasıl oldu anlatabılırmısın sakıncası yoksa. evet haklısınız ama ıste kac yıldır cokta yanlızdım ınanmak ıstedım ama yalancı bellı

bn ewlıyım ama esımden ayrılalı ıkı ay oldu 19 yasndym bgun facede dolasrken 2 yıl once kı kışı ekledı we benı begendgını hala dusundugunu hooslandgn soledı ınandım we bna cnsellıkten bahsettı amacı farklı bellı otele gdelım muhapptı yaptı ben kasar deılım sıktr gıt ole olanlara dedım kızdı saçmalama yanlış anlama dedı ama olelerı ınsanı kerız sanıyo yanı canm aldanma benc

lise sonda benim yasagıdım seyle aynısı.. züppe :) bırak ınanma kız takma kafana..

hadıya en ıyısını yapmıssınız. ne kadar serefsz ınsanlar varya. et ugruna neler yapıolar

Normal bir erkek ilk konuşmada evlenmek istiyorum ailemin de hoşuna gider bilmem ne demez.

ne sacma insan..erkeklerin bir bölümü böyle ne yazıkki allah akıl fikir versin..canım sakın kendini üzdürme yaklaşma bence niyeti vede kişiligi çok bariz şekilde bozuk bir insan bence

çok gencsın ve cok aklı basındasın tebrık ettım ıyı yapmıssın terslemekle haketmıs.

Bende lise sondayken bana birisi teklif etmişti onu hatırladım . Ailesi zengin tanınmış bir aile yani kızlar peşindeydi . Bana bir iki kişiyi yolladı görüşmek istediğini söyledi falan sonra numaramı bulmuş bir iki mesajlaştık daha yüz yüze görüşmemiştik bile ki bana seninle ciddi düşünüyorum diye mesaj atmış düşünün sesimi dahi duymadı . Bende iki gezip ayrılacak olanlarda seni mendil gibi kullanıp atacağım demiyorlardır herhalde çıksan sokağa herkes herkesi seviyor ciddi düşünüyor diye yazdım . Bir daha ne aradı ne sordu

Ne diyeyim, birazcık böyle üçkağıtçı, cinsellik üzerine hayatını odaklamış, kendini bilmeyen insanları görüp, karşı cins hakkında bazı bilgileri bilmeniz gerekiyor. Bütün erkekler böyle değil ama en efendi en sessiz dediğiniz insan bazen en ukala en zibidi tipten daha güvenilmez olabiliyor. Kendiniz için bazı oyunlar yapın. Onları tartacak veya ölçecek, söz-laf-oyun; her ne olursa. Tabi ki hissettirmeden yerinde olurunda bunu yapmalısınız.
Bir erkeğin niyetini anlamanızın en iyi yolu, onunla ilişki yaşamaya başlama evresinde, sizden daha güzel kızın(arkadaşınız vs. olabilir) ona karşı ilgili davranmasıyla gerçek niyetini hal ve hareketlerini anlamaktan geçer.

Vücutlarının belirli kısımları için hayatını adamış, aşağılık insanlar zaten kendilerini belli ederler. Tabi bazı kızlar da var ki, o kadar saf o kadar temiz ki inanın onları kandırmak çok kolay olabiliyor. Hele ki şu araba sevdalı kardeşlerimiz ben de onu bir türlü çözemiyorum. Onlar da bu kendini bilmez erkeklerin dişi versiyonu diyebilirim.

Cahillikten en az zararla kurtulmak gerekiyor. Yoksa hayatı yaşanılmaya güç kılacak hatalara zorlayabiliyorlar. Herkes hakkında hayırlısı. Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar.

Bir erkek sevdiğinde utanır, bir erkek ilk aşık olduğunda seks vs. şeyler düşünemez. Zamanı gelince doğru insanı bulduğunuzda, bir yuvanız olduğunda bunları çok iyi anlayacaksınız. Aslında her insanın dış görünümü ona verilmiş olan Allah'ın emanetidir. Her insanın bir kalbi vardır, kalbini karartan insanlar, veya ruhundan içinden kalbinden yaşamayı değilde, bedeninin ihtiyaçlarını baz alarak hayvan gibi yaşamayı seçen insanlar da vardır. Siz siz olun her zaman kalbinizden yaşayın. O zaman daha çok kendinizi geliştirirsiniz. Şöyle de birşey var;
Güzel kızlar genelde aptal olurlar, çünkü kendi güzelliklerini marifet bilip kişisel gelişimlerini tamamlayamazlar. Güzelliğinize saplantılı olmayın, hanımefendi olun. Yoksa erkeklerin hedefi olursunuz.

Şunu da son olarak eklemek istiyorum. Seven erkek sevdiğini söyleyemez.

Amacım yardımcı olmak, söylediklerim yanlışta olabilir. iyi forumlar.

şu erkeklerinde evlenilecek kız-eğlenilecek kız ayrıştırması artık baydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…