- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
- Konu Sahibi niluferarda
-
Doğrudur; kültür, sanat, okumak görmek güzeldir.zaten insanlarin dikkatlerini baska yone cekmek lazim
ruhlarini sanatla kulturle doyurmak lazim
o zaman kesfettikleri yerleri ile oynamayi birakirlar
dun batuma gezmeye gittim
icler acisiydi turkiye sadece orayi kumar icin kullaniyor
halbuki cenneten bir kose botanik parki var ben doyamadim gezmye....
okullarda cinsellik eğitimi verilince
ilk tepki yine velilerden oluyo yok uyuyan çocuklar uyandırılıyomuş yok buda anlatılırmıymış
e uyarma anlatma
sonra olacaklardan kim sorumlu yine devlet
birazda doğruyu yanlışı kendimiz anlatalım tü kaka yla nereye kadar
Eğitim ailede başlar bunun çözümü de öyledir bence tabi oğluna da kızına da. Aile bunun ayıp ve tehlikeli olarak anlatmamalı aksine olumlu yaklaşıp ne şekilde yaşanması gerektiğini ve en güzel zamanını nasıl tayin edebileceklerini belirtmeli. İyi örnekleri sunduğu gibi kötü yanlarını da örnekleri ile göstermeli. Evladının yakın arkadaş çevresini iyi tanılamalı bunuda kendi evladı ile yakın arkadaşı gibi davranarak gerçekleştirebilir.
Benim önerim bu.
evt canım haklısın bende aynısını yazmaya çalıştım ve bazıları benim ailemin terbiyesine girmiş işte böyle bi kafa yapısı olunca böylede bir millet oluyoruz
herşey ailede vede annede benim annem konuşarak hallaederdi benimde evlatlarım var ve konuşarak inş arkadaş gibi
hoş geldin canım
konunun digerinde cevap yazdım ve biri bana ve aileme terbiye konusuna girmiş yarası kocundu sanırım
çok şükür benim ailem çok güzel terbiye vermişki ..................................................................
aileni övmüşün diye yazmış ailemi övmedim olanı söyledim ,herkezin (bazılarının )yaptıgı gibi yok benim annem şöyle yok böyle sıkıldım demedigim için sanırım
ailemi tabi yazarım niye yazmayım iyiki böyle yetiştirmiş beni
arkadaşım konu kapandıgı için buradan cevap yazdım
şimdi burayı okuyacak genç kızlarımıza söyleyeyim:
hayat çok degerli ve yaşamış oldugunuz bazı şeyler için deymez eger burada ii veya kötü eleştiri yapılacaktır ki emin olun buradaki ablalarınız,kardeşleriniz,arkadaşlarınız
tecrübelerinden size yazıyo sadece sizin için çünkü daha sonra pişmanlık yaşayacagınız şeyler üzülüp aglayacagınız hatta ve hatta intihara kalkışacagınız (allah korusun)olaylar başınıza gelmesin diye
allah kimseyi yalnız yaratmadı tabiki aşık olacaksın tabiki seveceksin bu senin hakkın ama cinsel birliktelik,aşkını yaşa doya doya daha sonra birgün nasılsa yaşayacaksın
inş okursunuz ve inş faydası olur
Diğer başlığı bıraksak...
Zira sizin orada kullandığınız "ucuz" ifadesi beni de çok rahatsız etti.
kızlarımıza korunma yöntemini öğretirken hymenplasti den bahsedelim ..çünkü türk erkekleri birlikte olduklarıyla evliliğe yanaşmaz yine bakire ararlar...
ha bi çok bakiremizde varki sürtündük ,yırtındık acep bişi oldu mu diyede dolanır...
bu durumlar çok karışık bence cinsellik eğitimi vermenin manası yok niye babalarımız dedelerimiz bu işin eğitimini mi almışlar hiç sanmam cinsellik zaten doğuştan genlerimizde var
vaarsın çocuk leylek getirdi bilsin bebeği varsın anneler sus bakiyim çocuklar bunu bilmez desin eskiden böyleydi ne asosyal oldum nede cinsellikte sorun yaşadım
bence çok eşelemeyin bakaret hazineniz olsun en azından evlenmeden kaybedeceksenizde sizden vazçgemeyecek sizinle niyeti citti olan ve uzun soluklubi ilişki yaşadığınızla paylaşınki sonrasında üzülen sızlanan olmayın ..
Rahatsız oldum çünkü ifade hoş değil.başlıgı bırakalım demişsiniz ama siz yazmışını
neden rahatsız ediyo anlamadım
kız konu açmış yok babamın eniştesi ile çok küçükken tersten ilişki oldu ,sesimi çıkarmadım,bir daha konu açmış erkek arkadaşım sürtünerek boşaldı karnıma hamilemiyim
evt arkadaşım sende haklısın bunlar dogru bizim yazdıklarımız yanlış haklısın haklısın nediyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?