hanım kızlarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız

katılıyorum

başka bi uslupla açılsa konu eyvallah

ama çok belli bi yargılama bi suçlama bi kötüleme söz konusu

cinsellik nereye gidiyor dese yine tamam

ama kızlarımız şöyle böyle tühh rezil

ee kız kıza yaşanmadığına göre bu durum

erkekler neden işin içinde yok

Birde bu hanım kız nasıl oluyor yahu..

Hiç bir şekilde sinirlenmeyen, kavga etmeyen, başkalarına saydırmayan, yemekte-bulaşıkta-çamaşırda-temizlikte 4/4lük olanlar mı?

Vayy anasını bee, hiç bir zaman bir "hanım kız" olamıcam ben... Çünkü yeri gelir ailem için ve ya sevdiğim biri için kafa göz kavgaya girdiğim oldu, ayrıca gayet gergin bir insanımdır aslında.. Birde ev işinden de anlamam

Ayy yandım ben desene...

Erkekler o kadar rezil yaratıklar ki ( bu konu hakkında ki yani genelleme yapmıyorum) kendini beğenen bir kızı hemen kullanmaya kalkıyorlar.
Benim kendi kuzenim bir sürü kızı ortada bıraktı, ki hala devam ediyor.
Kızların suçu var demiyorum. Sadece insan babasına bile güvenemiyorken nasıl oluyor da kayıtsız şartsız her şeye varım diyorlar.
Bu sevgiye, ilgiye açlık değil bence. Bir insan doğruyla yanlışı ayırt edebilir.
Edemiyorsa zaten bu yasal bir suç vardır ortada.
Ama çoğu genç kız bunu bile söyleyemiyor.
En yakın örneği kendi arkadaşım yine. Gönül eğlendiriyorum ben diyor. Bir genç kız ve hayatından geçen onca erkek. Adı gönül eğlendirme
Beni yargılamanızı istemem bu söylediklerimde ama hep bu olayın sonucunda " yanlış adama güvendim" olmuyor mu son cümle.
İşte ben güvenen tarafın bayan olmasını istemiyorum artık.
Değer versinler kendilerine lütfen.
Benim de 2 tane kız kardeşim var. O kadar korkuyorum ki kanarlar / kandırırlar diye.
Allahım evlatlarımı, kardeşlerimizi, yanlış yola sapan kızlarımı korusun.
Aynı şekilde karşılarına mayası bozuk insanlar çıkarmasın.
Biran önce yanlışlarından döndürsün inşaALLAH.

Kesinlikle katılıyorum. Bilinçsiz kızlarımız bir yana da, biraz da kız görünce metrekareye 5-10 litre salya bırakan bilinçsiz(!) erkeklerden bahsedelim. Kızlar kendi kendilerini hamile bırakmıyorlar herhalde.

Ki buradaki bayanların her biri potansiyel birer erkek annesi. Kızlarımıza vereceğimiz öğütler olduğu gibi oğullarımıza vereceğimiz öğütler de var. Bunları da konuşmak lazım.

evet onlar için sorun yok

kadınlar bile erkeğin elinin kiridir diye düşünüyorsa erkek niye eyvah ben ne yaptım diye düşünsün ki

nasıl olsa herkes onları normal karşılıyor

burada aldatma olaylarında bile neredeyse konu sahibine senin yüzünden aldattı git kocanı ödüllendir diyeceğiz

kadınlar kadınlara saygı duymuyor ki erkekler duysun

gerçekten üzülüyorum neden bu kadar değersiz görüyoruz ki kendimizi

yetiştirme olayı da çok doğru

çocuk başla başına sorumluluk hadi ben evlendim hadi bide çocuk yapayım nasıl olsa yuvarlanır gider diye düşünürsen böyle durumlar çıkar işte

Son düzenleme:
Bir oğlum ve bir kızım var.

Allah oğlumu uçkur düşkünü olmaktan korusun.
Allah Kızımıda uçkur düşkünü erkeklerden korusun.

Allah hepimizin evlatlarını korusun.

Her koyun kendi bacagindan asilir hanimlar.

Ben bu konunun rahat yasayan genckizlari kinamak amacli acildigini dusunuyorum cunku bu tarz acilan konularda kinayan kisilerin hepsi burada.

Dokun icinizi, herkesi kinayin, elestirin, ne kadar namuslu oldugunuzu herkesin gozune sokuverin. Rahatlayin arkadaslar..

Ah yarama parmak bastınız.
Oğlum diyeceğim,
Önce insanı, canı canlıyı, doğayı sev.
Her canlının özel olduğunu unutma.
Sana sen izin vermeden dokunmalarına müsaade etme. Sana izin verilmeden dokunma.
Sonuçlarını taşıyabileceğin eylemlere kalkış.
Senin yüzünden kimsenin ah etmesine izin verme.
Başka hayatlara, yaşam hakkına, bedenin kutsallığına saygı duy...
Bu topluma rağmen bunları unutma.

Bu durum benim için inandığım dinde yasak olduğu için yasaktır.(Ki yasak olmasının nedenleride bir değil bin şekilde açıklanabilir.)

Ama kişi kendi özgürlük sınırlarında istediği kararları verebilir..

Bunu gelip burda dillendirmenin '' çok yanlış yapanlar şöyledir böyledir '' ya da aferin yapanlara demenin hiç bir mantığı yok ..

Sizde bulunan akıl onlardada var neyin derdi bu ?

beni mi tasvir ettin

Bütün yorumlarını alıntılayamadım ama ladyfog yorumlarınızı çok beğendim.Yanlız eklemek istediğim bir kaç şey var.Bir insanın cinsellik yaşayıp yaşamadığı sadece o kişiyi ilgilendirmeli bence.İnsan kendi bedenine saygı duymayı öğrenmeli.Sevgilım istedi kıramadım, elimde tutmak için yaptım dememeli mesela kimse.Ben istedim, o da istedi kendimizi hastalığa ve gebeliğe karşı koruduk, ikimiz de buna hazırdık oldu demeli.'Namus' denen kavramın kesinlikle cinsellikle alakası yoktur bence.Namus dürüstlüktür, sözünün arkasında durmaktır, hak yememektir, kimsenin arkasindan dolap çevirmemektir.Eğer o incecik zara en kıymetli hazine gözüyle bakarsanız evlendikten sonra istediğıyle beraber olabilir nasılsa 'kızlık' gıtti.Ve bence kadınin cinsel geçmişindense, erkeğin cinsel geçmişi daha önemlıdir evlilikte bana göre, çünkü kadının bilmediği çocuğu çıkamaz ilerde.Ama erkeğin ruhu duymadan çocuğu koca adam olabilir.Ha bu kadar konuştum ben kişisel olarak ne yaparım? Evlenmeden yapmam.Namusum giderle alakası yok sadece günah ve benim inancıma uymuyor.Ama saygı duymayı biliyorum.İlerde çocuğum olursa da ona aynen ladyfogun söylediklerini anlatacağım, işin dini boyutuyla beraber.Gerisi kendi kararına kalmış.

erkeklere kadınların 2 meme ve bı vajınadan ıbaret olmadığını öğretmemız gerek

Öyleydi evet.
Ama bizlerde buradayız değil mi? :)

aynen çok açık ettiler

nasıl olsa biz evlendik bizden geçti vurun abalıya muhabetine döndü

keşke namusu sadece cinsellik olarak algılamasalar
yalancılık dolandırıcılık üçkağıtçılık hak yemek hırsızlık yapmak bunlar çok normal davranışlar sanırım kişi her yönüyle düzgün biri olsun ama bekarken ilişki yaşamış olsun bunların önemi yok namussuzzz taşlayınnn

Aaaa sen yanlış biliyorsun canım, kadın kuyruk sallamasa erkek gelir mi hiç? Erkekciklerin ne suçu var, onlar madur.. Asıl kötü olan, zanlı olan kadınlar

beni mi tasvir ettin

Bilmem, belki de, olabilir

Son düzenleme:

"Uçkuruna sahip çık, elin kızlarına sarkma, edepli ol, senin namusun olduğu gibi başkalarının da namusları olduğunu unutma, bir gün birisi çıkar bacına sarkar "hey hişt noluyo" dersin ama yaptığını da yutarsın" kısa ve net

forumda yazılanlardan okuduğum kadarıyla hemcinsini ilk fırsatta aşağılayan, bir kadın olarak kadınlara sahip çıkmayan, "eline erkek eli değmemesi" ile övünüp erkek arkadaşı olanları "kirli" gören kafalar olduktan sonra bence ne konuşsak boş.

buraya gelene kadar durumun vehametinin farkında değildim bizim karşı apartmandaki teyzelerden başka bu kafalarda yaşayan yoktur diye düşünüyordum da nerdee herkes işi gücü bırakmış kim kiminle napıyor onun peşinde, öğrendi mi de var o onla yatmış öbürüyle bilmemnapmış arada kendini de övmeyi ihmal etmiyor tabii "biz böyle yetiştirilmedik cağğnım" diyerek.

ne çok seviyoruz başkaları üzerinden kendimizi tatmin etmeyi, uzaktan bakınca acınası bir ahlak anlayışımız var lakin bilesiniz. 18 yaşındaki kızı takip edip dedikodusunu yapanlar bana ahlaktan bahsetmesin o yüzden. kendi oğullarını şişirip şişirip damızlıkmışçasına ortaya salan "erkeğin elinin kiri" zihniyetli kadınlarımız, vah bize vahlar bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…