hanım kızlarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız

ne demek üniv. lilerin durumu ortada... siz nasıl böyle bir genelleme yaparsınız. belki sizin şu saçma sapan genellemenizi okuyacak biri kızını üniversiteye göndermeyecek... insanlar kendi seçimlerini yaşar. doğru yada yanlış. bu sadece o kişiyi ilgilendirir. sizin doğrularınız başkasınında doğruları olmak zorunda değildir...

biz homo sapiens'i diğer canlılardan ayıran en önemli özelliğimiz düşünebilmemiz. akıl ve vicdanımız var ama işte kullanmak lazım tabii, milletin şeyinin bekçisi olalım diye mi var bu akıl onu da düşünüyorum ben arada ne şahane değil mi?

burda yargılayıp yadırgadıklarınız size mars kadar uzak sanıyorsunuz ya bana en garip gelen de o doğrusu. Allah kimsenin vicdanını merhametini köreltmesin, bu alaylar bu üslup bu kendince aşağılamalar insanları ve bunu ahlak adı altında yapmak ne büyük bir ironi.

ben bu dünyadaki adalete de inanlardanım, siz de inanın bazı şeyler öbür tarafa kalmıyor.

bu da bu konuya son mesajım çünkü mahalle ağzına dönüyor yavaştan üsluplar.

selametle.

Evet yaşar mesajlarımı tamamını okuyun anlarsınız ki bu ricamdır genel düşüncemi ayrıca gayet doğru ünv.neler yapıyor bilmiyorsunuz sanırım ?

Toplum kurallarımı Allah'ın emir ve Yasakları desek şuna
Ona bakarsan çıplak doğduk diye çıplak mı gezeceğiz canım?
Her şeyin bir oluru var vakti zamanı var
Yeri geldiğinde insan nefsine uymamalı
Canımızın her istediğini yapacak olsak ohooo

cinselliğe taktığım yok diyorsunuz da açtığınız konu kızların akıllarının neden bacak aralarında olduğu, böyle olmaması gerektiğiyle ilgili. bunu yaparken de nasıl da yargılıyorsunuz. beden onların, akıl onların, tekrar tekrar söylüyorum kime ne?
birbirini seven iki insanın birbirine dokunması kötü ilan edilirse, hatta onu bırakın, bir insanın kendine dokunması bile kınanırsa "hanım kızlar" da allah'ın bahşettiği hormonların gerektirdiğini gizli saklı yaşamak zorunda kalacak elbet. onları kınayan zihniyetler yüzünden gizleniyorlar, dışlanmamak için.
tecavüz edenin değil tecavüze uğrayanın cezalandırıldığı bu toplumda gönül rızasıyla ilişki yaşayan kız korkmasın da ne yapsın?
gerçek temizlik gönüldedir. kimse kendini başkasının yargıcı sayıp da vay efendim günah ah nereye gidiyor bu gençlik feryatları etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…