hanım kızlarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız

biz nedersek diyelim az önce
anketli bi konu açılmış
sürtünmeyle hamile kalırmıyım diye
bide anket yapılmışki evlere şenlik
bu ne sürtünmeymiş
dertlilere deva hastalara şifa
vay be sürtünme diye
yeni bi teknikmi desem yöntemmi desem
daha neler bulacak bu kızlarımız
erkeklerde suç yokmu diye yazıyoruz
sen teklif edene deyil teklifi kabul edene bak
etme sürtünmeyi kabul etmek zorundamısın
sonra ah fazla oldu vah bendenmiydi ıslaklık yok ondan spermmi geldi
ya bi radarmı alsanız acaba yanınıza kimden ne geldi dırtlasın sizinde içiniz rahat etsin

dalga geçme kınama diyenler yine olacak
ama böyle konular açılrsa dalga deyil herşey geçerim
allah akıl fikir vermiş biraz kullanalım demi bide yazıyolar ya hep takip ediyorum siteyi ders alıyorum e çok güzel ders almışsınız
burda millet bas bas yazmış pişmanım hamilemiyim onlar dersin yanlızca sürtünme kısmını alıp uygulamaya
geçmiş sonrada siteyi hep takip edip benim başıma gelmez dedim ama banada akıl verin oldu gülüm
sanada akıl onada akıl

sonra öyle sözlük yazarlarına konu oluruz kk üyeleri olarak
adam yazmış
bu steyi bişey aratırken buldum
kadınlar ın iş gücü yok sabahtan akşama kadar kocişim
sevgilim sürtündüm
adam yazmış biz erkeler olarak bile cinsel hayatımızı bukadar derin derin anlatmıyoruz
nasıl bi kadın stesi bu çok şeyler okudum bilgilendim diye dalgasınıda geçmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi seçimlerinden dolayı değil aile ve çevre baskısı yüzünden o durumdalar.ha hiç mi hataları yok derseniz bence hataları şu ki okuyup adam gibi meslek sahibi olup kendi ayakları üzerinde durabilecek hale gelip hayatlarını devam ettirmek için birileriyle evlenmek zorunda kalmayabilirler.böylece karşılarına çıkan insanlara "sanane ulan benim bekaretimden" deme gücünü kendilerinde bulabilirler ama o da bir yere kadar çünkü yine burada aile ve çevre baskısı devreye giriyor ve bu ülkede hala namus cinayetleri var.bu yüzden düzeltilmesi gereken kızlar değil toplumun bütünüdür.

Cinselliği hiç konuşmayalım.

Üstünü örtelim,tü kaka diyelim.

Hatta görmeden evlenelim,dokunmak da ne,haşa !

Bir de yaldızlı pakete sarınalım.

Aha da hediye paketi !

Tek derdimiz zar olmuş yaaaa.

Bunlara kafa yoracağımıza kitap okusaydık,kendimizi geliştirseydik;

o kınadığımız,hor gördüğümüz insanlar bugün bu halde olmazdı...

Yazık...

ama sadece kizlari suclamak yanlis deniliyor..

tabiki evlilik disi iliskiler tehlikeli yapanada sen kakasin demekte ne kadar dogru sanane diyor..

bir cözüm üretmeden sadece elestirmek olmuyor..

ben liseye giderken hicbir sekilde cinsellik nedir bilmiyorum yani cinsellik derken sürtünme,su bu vs..hatta öyle wcden ,banyodan hamile kaliniyor saniyordum.

simdi liseli kizlar benim simdi ögrendiklerimden bin kat fazlasini benden iyi biliyordur ama bunu sadece

kizlara atmak sacma,mesela cinsellik tabu aile arasinda konusulmaz..

mesela ben diyorum hickimse bana birsey demedi ben kücüktüm ama ben bazi seylerin yanlis oldugunu bilirdim kimse demeden ben nasil biliyordum

demek ki bilincaltima öyle bir sekilde kazinmis konusma olmadi ama demek ki duymusum konusmalari..ve ben evlenecem nasil yapacam diye düsünüyorum

yani bu vajinusmus neden bu kadar artti,sebepler aslinda kücüklükten kaynakli..simdi genclere ne yapilabilir o önemli

yoksa elestrimek cok kolay

valla işi sözlüklere dökmeyelim bence

bi kaç bi şey kopyaladım da yasak mıdır bilemediğimden sildim geri, sözlüklerde bahsedilenler tam olarak da bu recmi başlatan kafalar, okuyunca herkes anlayacaktır zaten.

Yaparken bu aile ve toplum nerede ?Biliyorlar neyin ne olduğunu yapıyorlar. Madem tercihini yaptın arkasında dur madem korkuyorsun neden yapıyorsun ?

Yaparken bu aile ve toplum nerede ?Biliyorlar neyin ne olduğunu yapıyorlar. Madem tercihini yaptın arkasında dur madem korkuyorsun neden yapıyorsun ?
bunun cevabını ilk mesajımda verdiğimi düşünüyorum.yasak olan herşey çekicidir.yasaklanan şeyler gizli saklı yapılır."madem korkuyosun yapmayacaksın" demek kolay.ama bu çözüm değil malesef yargılamanın ötekileştirmenin bir türü sadece.yapılması gereken kimsenin bedeniyle ilgili tercihleri yüzünden korkup saklanmak zorunda kalmayacağı bir toplum yaratmak.

ayşen gurudanın bi filmi geldi aklıma
orda annem göster ama elletme diyo du
bu kızlarımızda sürtün ama ilerletme anlamış olsa gerek ya çözüm bulamıyoz ozaman makaraya bağlayayım dedim
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
nedenirse muhalefet çıkıyo
cinsellik yaşayın ama saklamayın yaptığınızı yalanara sığınmayın deniyo yok çevre baskısı varmış ne yapsınmış
bizim kültürümz kaldırmaz yapmayın deniyo
yok herkes özgürmüş isteyen istediğini yaparmış
e nedensin okuyun deniyo
anlatılmadan iyi kötü bilinmez yaşancak ta iyi kötü ayırt edilcek deniyo

sürtünenleri kınamıyorum.bu doğal bir sonuç.herkes bu içgüdülerle doğuyor bunu yaşamak istiyor.toplum kuralları ise eşyanın tabiatına ters düşüyor,e o zaman da bu tür orta yollar çıkıyor meydana.

demekten demeye fark var.üslubunuz çok kötü bunları söylerken.
ilk mesajımda sormuştum, tekrar soruyorum: size ne, neden bu kadar taktınız cinselliğe?

ilk mesajımda sormuştum, tekrar soruyorum: size ne, neden bu kadar taktınız cinselliğe?

"yaşamak istediklerini toplum kuralları,gelenekler ve inançları yüzünden yaşayamayan insanların ilk işi bunları yaşayanları kınamaktır" demiş bir filozof ne de güzel söylemiş.

ne olmasını bekliyordunuz ki?çok doğru dedin bacım diye alkış almak için mi açtınız konuyu?

size ne bende soruyorum her yazdığıma muhalefet olma gitbaşka yerde yaz
beyenmiyorsun ne geliyorsun
cinselliğe taktığım yok
neden takayım ben nediyorum sizne diyorsunuz şu kk da bi açın bakın kaçtane konu var kaçı cinsellik
demekki benden çok takanlar var
he yazdığımada karşılık vermeyin beyenmiyorsan tekrar söylüyorum
okuma yazma

ne olmasını bekliyordunuz ki?çok doğru dedin bacım diye alkış almak için mi açtınız konuyu?
muhalefet 2 ne konu açana alkışmı
tutuluyor
sizede alkış yapalım
yazdınızya konuya
"yaşamak istediklerini toplum kuralları,gelenekler ve inançları yüzünden yaşayamayan insanların ilk işi bunları yaşayanları kınamaktır" demiş bir filozof ne de güzel söylemiş.

kimseyi kınadığım yok yapıtığını arkasında durabiliyorsan o yaptığın iş güzel ve hayırlı bi iştir ha duramıyorsan
öyle köşe bucak aman annem anlar babam anlar
ah bu çocuk beni bırakırsa ben neyaparım diyorsan yaşasan neolur o cinselliği yaşamasan neolur

şu iki savunmaya da hayranım, konumu beğenmiyorsan okuma bir, cevaben de bu konuyu açtıysan yorum yapmak benim de hakkım kötü yorum istemiyorsan konu açma bu da iki

ikisi de şahane yorumlar hakikaten

tam yazacaktım ki aqualily yazmış buyrun:

şu iki savunmaya da hayranım, konumu beğenmiyorsan okuma bir, cevaben de bu konuyu açtıysan yorum yapmak benim de hakkım kötü yorum istemiyorsan konu açma bu da iki

ikisi de şahane yorumlar hakikaten

yahu arkadaş ben diyorum ankara sen diyorsun..............
senin düşüncene muhalefet olanlara laf edip duruyorsun ben de diyorum ki herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?anladın mı şimdi bari?

ay ne güzel bi uslup benim uslubuma laf edip çanak tutanlara bak
lafın sonunuda yazda tam olsun
istersen ben tamamlayayımda sende kötü içerik yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…