• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bakabilir misiniz

naaz s

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Hanımlar merhaba çok yıprandığım bir dönemden geçiyorum. Kimseyle konuşmak istemediğim için buraya yazmak istedim. 2 senelik evliyim bir süre önce düşük yaşadım. Çocuğumuz yok daha doğrusu istesekte olmuyor. Eşime çok değer veriyorum aynı şekilde onunda bana değer verdiğini çok güzel hissediyordum ta ki 2 ay öncesine kadar her evlilikte kavga olur farkındayım ama eşim bana kavgalarımızda çok kırıcı şeyler konuşmaya başladı yani karşısında sadece gözlerim doluyor ve ağlamaya başlıyorum sonrada zaten 2-3 gün yüzüme bakmıyor ben konuşmasam konuşmuyor ettiği laflar çok ağrıma gittiği için konuşmak istemiyorum bile.4 gün önce yine kavga yaşadık ailelerimiz konuya dahil oldu yine çok ağrıma gidecek laflar söyledi ailesine anlattığımda ailesi oğlunun yüzüne tükürdü. Suçlu ben olmama rağmen kendisi olaydan 1 gün sonra boşanmak istedi.Onca ettiği lafa rağmen kendisinin istemesi çok zoruma gitmişti. Kendi ailemde arkamda bu arada. Şuan boşanma düşüncesi yok ama yine de konuşmuyoruz. Tam konuşmak için gitmek istiyorum ama gururuma yediremiyorum sürekli ağlıyorum bir yanım boşanmak istiyor bir yanım boşansam nasıl unutucam diyorum çünkü son 2-3 ay hariç muhteşem denilebilecek bir evliliğim vardı. Bu arada aldatma gibi bir durum yok yani buna adım kadar eminim.

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba çok yıprandığım bir dönemden geçiyorum. Kimseyle konuşmak istemediğim için buraya yazmak istedim. 2 senelik evliyim bir süre önce düşük yaşadım. Çocuğumuz yok daha doğrusu istesekte olmuyor. Eşime çok değer veriyorum aynı şekilde onunda bana değer verdiğini çok güzel hissediyordum ta ki 2 ay öncesine kadar her evlilikte kavga olur farkındayım ama eşim bana kavgalarımızda çok kırıcı şeyler konuşmaya başladı yani karşısında sadece gözlerim doluyor ve ağlamaya başlıyorum sonrada zaten 2-3 gün yüzüme bakmıyor ben konuşmasam konuşmuyor ettiği laflar çok ağrıma gittiği için konuşmak istemiyorum bile.4 gün önce yine kavga yaşadık ailelerimiz konuya dahil oldu yine çok ağrıma gidecek laflar söyledi ailesine anlattığımda ailesi oğlunun yüzüne tükürdü. Suçlu ben olmama rağmen kendisi olaydan 1 gün sonra boşanmak istedi.Onca ettiği lafa rağmen kendisinin istemesi çok zoruma gitmişti. Kendi ailemde arkamda bu arada. Şuan boşanma düşüncesi yok ama yine de konuşmuyoruz. Tam konuşmak için gitmek istiyorum ama gururuma yediremiyorum sürekli ağlıyorum bir yanım boşanmak istiyor bir yanım boşansam nasıl unutucam diyorum çünkü son 2-3 ay hariç muhteşem denilebilecek bir evliliğim vardı. Bu arada aldatma gibi bir durum yok yani buna adım kadar eminim , herhangi bir maddi sorunu da yok tek sorunu yeni bir iş yeri açmak istiyor onun stresi var ama tabi bu beni kıracağı anlamına gelmiyor.Bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı 🥲
Sorunlu bir eş görüyorum. Olayin içeriğini bilmeden akil vermis gibi olmak istemem ama balık baştan kokar kardesim... boyle ömür geçermi ? Once bi düşün kavga sebeplerinizi vs bilmiyorum ama böyle bu adamla ömür geçermi düşün. .

Konu belli değil, ne dediği de belli değil, konuşmayan bir adam var neden belli değil. Kötü söz derken? Küfür gibi mi? Ders de almıyor.

siz ve eşiniz kaç yaşındasınız? kavga esnasında ne diyor size ? Ailelere neden anlatıyorsunuz çoçuk gibi kendınız çözemiyormusunuz ?

Konuyu boşanmaya getiriyorsa ciddi problemler var ama ne diyor mesela? Kavga konularınız neler?

Ne diyor ki ailesi yüzüne tükürecek kadar
Ve nasıl seviliyor ki böyle kırıcı konuşan bir insan

siz ve eşiniz kaç yaşındasınız? kavga esnasında ne diyor size ? Ailelere neden anlatıyorsunuz çoçuk gibi kendınız çözemiyormusunuz ?
Ailesine kendisi haber etmişti ben zaten sizin düşüncenizdeyim ev içinde kalması taraftarıyım herşeyin eşim 26 ben 23 ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden sorun çıkıyor , edilen laflar ; keşke seninle hiç evlenmeseydim , evliliğimize lanet olsun , çocuğumuz istesemdw olmuyor demiştim ya yumurtalık rezervim düşük çocuk bile veremedim tarzı ama dediğim gibi son 2-3 aydır bunlara şahit oldum başka bir adam gibi

Eşinizle tartışmalarınızı ailelerinize neden yansıtıyorsunuz.Sonuçta senin ailen seni,eşinin ailesi eşinizi tutacak.Bence çocuk olmamasının verdiği stresi birbirinize yansıtıyorsunuz unutmayın stres insanı en kötü etkileyen şey,çocuğunuzun bile olmaması buna bağlı olabilir

Sakın çocuk yapma.
2 yıldır muhteşem bir evliliğiniz yoktu siz öyle zannediyor olabilirsiniz. Çünkü muhteşem bir evlilik bir anda bu hale gelmez. Ağlamayı bırakın bunun size bir yararı yok. Neden bu hale geldiniz, eşiniz neden bir anda çirkinlesti nedenlerin düşünüp bulun. Çözebileceginiz bir şeyse zaten çözülür değilse hiç kendinizi üzmeden yol verirsiniz.

Hayatında biri yoksa aklında var olabilir. Kafası bulanmıştır.
Öyle durduk yere bir erkek eşine kötü davranmaya başlamaz, boşanma lafını ağzına almaz. İş falan hikaye, bu tarz meselelerin altında başka kadın çıkar genelde.

Hanımlar merhaba çok yıprandığım bir dönemden geçiyorum. Kimseyle konuşmak istemediğim için buraya yazmak istedim. 2 senelik evliyim bir süre önce düşük yaşadım. Çocuğumuz yok daha doğrusu istesekte olmuyor. Eşime çok değer veriyorum aynı şekilde onunda bana değer verdiğini çok güzel hissediyordum ta ki 2 ay öncesine kadar her evlilikte kavga olur farkındayım ama eşim bana kavgalarımızda çok kırıcı şeyler konuşmaya başladı yani karşısında sadece gözlerim doluyor ve ağlamaya başlıyorum sonrada zaten 2-3 gün yüzüme bakmıyor ben konuşmasam konuşmuyor ettiği laflar çok ağrıma gittiği için konuşmak istemiyorum bile.4 gün önce yine kavga yaşadık ailelerimiz konuya dahil oldu yine çok ağrıma gidecek laflar söyledi ailesine anlattığımda ailesi oğlunun yüzüne tükürdü. Suçlu ben olmama rağmen kendisi olaydan 1 gün sonra boşanmak istedi.Onca ettiği lafa rağmen kendisinin istemesi çok zoruma gitmişti. Kendi ailemde arkamda bu arada. Şuan boşanma düşüncesi yok ama yine de konuşmuyoruz. Tam konuşmak için gitmek istiyorum ama gururuma yediremiyorum sürekli ağlıyorum bir yanım boşanmak istiyor bir yanım boşansam nasıl unutucam diyorum çünkü son 2-3 ay hariç muhteşem denilebilecek bir evliliğim vardı. Bu arada aldatma gibi bir durum yok yani buna adım kadar eminim , herhangi bir maddi sorunu da yok tek sorunu yeni bir iş yeri açmak istiyor onun stresi var ama tabi bu beni kıracağı anlamına gelmiyor.Bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı 🥲
Başlarım onun iş yerine, kesin ondan ediyordur bu lafları. Şu anda 23 olduğuna göre 21 yaşında falan evlendin, ne acelen vardı? Bir de çocuk yapmaya uğraşıyorsun bu heriften, yemin ederim cinlerim tepeme çıkıyor şöyle konularda. Gençliğibe yazık arkadaş, başlarım böyle aşkın ızdırabına. Adam seni sevmiyor.

Ailesine kendisi haber etmişti ben zaten sizin düşüncenizdeyim ev içinde kalması taraftarıyım herşeyin eşim 26 ben 23 ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden sorun çıkıyor , edilen laflar ; keşke seninle hiç evlenmeseydim , evliliğimize lanet olsun , çocuğumuz istesemdw olmuyor demiştim ya yumurtalık rezervim düşük çocuk bile veremedim tarzı ama dediğim gibi son 2-3 aydır bunlara şahit oldum başka bir adam gibi
''Çocuk bile veremedin mi?'' gerçekten rezil birisi.
Kusura bakma ama ceviz kabuğunu doldurmayacak değil çok ciddi söylemler bunlar.

Kendi ailesi bile ettiği lafa dayanamayıp suratına tükürmüş.Siz adamın sizi yerin dibine sokmasına alışmışsınız,eminim adam namusunuza kadar dil uzatıyordur,bu harika adamı aman bırakmayın zaten gurursuzluğunuzu görüp yakında o sizi bırakır,çünkü gözünde gram değeriniz yok.Merak etmeyin yakında aldatılırsınız size etmediği iltifatları elbette birine ediyordur ..

Back
X