- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
Hanımlar merhaba çok yıprandığım bir dönemden geçiyorum. Kimseyle konuşmak istemediğim için buraya yazmak istedim. 2 senelik evliyim bir süre önce düşük yaşadım. Çocuğumuz yok daha doğrusu istesekte olmuyor. Eşime çok değer veriyorum aynı şekilde onunda bana değer verdiğini çok güzel hissediyordum ta ki 2 ay öncesine kadar her evlilikte kavga olur farkındayım ama eşim bana kavgalarımızda çok kırıcı şeyler konuşmaya başladı yani karşısında sadece gözlerim doluyor ve ağlamaya başlıyorum sonrada zaten 2-3 gün yüzüme bakmıyor ben konuşmasam konuşmuyor ettiği laflar çok ağrıma gittiği için konuşmak istemiyorum bile.4 gün önce yine kavga yaşadık ailelerimiz konuya dahil oldu yine çok ağrıma gidecek laflar söyledi ailesine anlattığımda ailesi oğlunun yüzüne tükürdü. Suçlu ben olmama rağmen kendisi olaydan 1 gün sonra boşanmak istedi.Onca ettiği lafa rağmen kendisinin istemesi çok zoruma gitmişti. Kendi ailemde arkamda bu arada. Şuan boşanma düşüncesi yok ama yine de konuşmuyoruz. Tam konuşmak için gitmek istiyorum ama gururuma yediremiyorum sürekli ağlıyorum bir yanım boşanmak istiyor bir yanım boşansam nasıl unutucam diyorum çünkü son 2-3 ay hariç muhteşem denilebilecek bir evliliğim vardı. Bu arada aldatma gibi bir durum yok yani buna adım kadar eminim.
Son düzenleme: