Hanımlar ben çok mutsuzum..

Durum böyle değil. Zamanında bana verdiği değeri biliyorum. Ne olduysa o kız geldikten sonra oldu. İlk başta napıcam bilemedim kabullendim. Sonra dayanamadım haklı olarak.
Ki biliyor bunu. Söyledim bende içimde ne varsa. Oflayıp durdu. Ama haklıyım biliyo da kendisi. Kabul de ediyor artık. Ben seni üzmeyi istemem asla diyo bana.
Ki ben şahit oldum bizzat, kıza cevap vermediğinde kapısına geldi hemen. Ama kabullenmiyorum böyle birşeyi. Açmazsın kapını,yazmazsın hiçbir şey olur biter,kesip atarsın.
Yapacak bunu başka çare yok. Yoksa bu şekilde ezdiremem ben artık kendimi

Canım, bu insanın düzelmesini beklersen boşuna zaman kaybetmiş olursun..Çünkü düzelmeyecektir..
Bak, "5 yıl emek verdim" diyorsun..Ya bir ömür emek verip karşılığında birşey alamazsan ne olacak?
Henüz evli bile değilsin..
Eminim çok üzülürsün, için yanar..Ama hayat devam eder..Zamanla azalır acın..
Yazık etme kendine, değmez..

Bir de diyorsun ki "bekliyorum şimdi birşey söylesin ki ona göre hareket edeyim"
Sen söyle birşey..Niye ondan bekliyorsun ki?
Bu senin hayatın..Kararlarını kendin almalısın..
Lütfen iyi düşün..
Henüz dönebileceğin yerdeyken dön..
İnan bana bir kere kararlı durmayı başardın mı zamanla kendine güvenin de gelecektir..

Yok hayır onu kastetmedim. 5 yil icinde benimde hatam oldu illaki. Mesela 1 yılda 10 defa buluşmuşluğumuz vardır o kadar azdı yanına gidemiyorum ailem yüzünden.
Uzaktaydı çok üstüne gidiyodum kıskanıyodum durmadan kavga ediyoduk bazen ben çocuk gibi davranıyodum triplerden başımızı kaldıramıyoduk.
Yani hem uzaktaydı hem mutlu olmadığımız anımız çoktu. Erkekler kadınlar gibi değil işte o kadar ince düşünemiyolar. Ama itiraf etmem lazım ben de çok üzdüm onu. İstese bırakıp gidebilirdi cefamı çekmek zorunda değildi çünkü. Ama seviyo beni adım gibi biliyorum çünkü bunu.
Sonra çok şükür düzeldi derken bu oldu. Bende kabullenemiyorum şimdi kabullenmem saçmalık zaten. Sonunu göremiyorum,bilemiyorum. Ama inşallah beni mutlu edecek şeyi yapar da mutlu oluruz birlikte. Yapmazsa hiçbir şey..

Hayır benim derdim vicdanımla, kafamı yoracak şeylerle..
Şimdi bana hayır böyle devam ediyorum derse haklıyım sonuna kadar bırakmakta.
Ama ya tamam bitiriyorum düzeltiyorum derse..
Yine yazıcam ona bugun yarın her neyse. Sorucam napıyoruz diye zaten.
Ama hiçbir şey demeden o bitiremem. Sonra beynimi yerim ben çünkü biliyorum. Belli olacak her şey ki ona göre hareket edicem ben.
Şimdi o hiçbir şey demeden bırakmam mantıksız olucak çünkü ilk duyduğumda bırakmadım ne anlamı kaldı çekiğim sıkıntının.
O hayır kabul etmiyorum dediğinde ben gidicem. Varsın gerisini kendisi düşünsün,kendisi bilsin..

Madem "bu şekilde huzur bulurum ancak" diyorsun..O zaman sor..Ne diyeyim..
Peki "düzeltiyorum" derse inanabilecek misin?
Ya da "hayır, kabul etmiyorum" derse huzur içinde yoluna devam edebilecek misin?

Bu ne saçma ucuz bir yalan!!! 1- Bir erkek ve ya kadın bir ilişkiyi bitirmek istiyorsa öyle bitirir ki değil msj atmak, anmaz bile!!!! Bu açıkça seni aptal yerine koymaktır!! İki kişiyi idare ediyor açıkça..kızı eklemiş face e msn e oohh keyif yapıyor, bir seninle bir onunla..PES..

2- Defalarca aldatmış affetmişsin hala devam ediyor bu insanla bir gelecek,evlilik falan düşünüyorsan şunu söyleyeyim : EVLENİNCE DÜZELMEZ! aklında bulunsun...

Ayrıca bağırması suçunu örtmek için en ucuz savunmasıdır..Açıkça ben bir halt yedim demektir..

Son düzenleme:
Erkekte bencillik seziyorum.
Size bu saatten sonra ne verebilir bir düşünün.
Siz ona kadınlık iç güdüleriyle affedici yaklaşıyorsunuz o da bilincinden
bunu kullanmayı iyi biliyor demekki.
Kötü şeyler söylemek istemezdim ama anlattıklarınıza başka bir şey
söyleyemedim.

Öyle bir adamı kafana taktığına anlam veremiyorum. Yanlış anlamayın, daha sevgiliyken sana olan ilgisi hiç kalmamış evlendikten sonrasını düşünemiyorum.
Adam gibi adam bul derim, sıradan olanlar çok şu alemde.

eğer bir erkek gerçekten seviyorsa resti çeker!
yok çok üzerime geliyor,yok beni elde edemedi hırs yaptı filan bıraksın hani bu ayakları..
ne sizden vazgeçiyor ne de öncesinden kopabiliryor..
ayrıl demiyorum fakat bir düşün..
insan gerektiğinde dilinden küfürde çıkar,yalanda söyler,yeminde eder..
ama kimse kimsenin içini,yüreğini bilemez..
ya adam gibi sevsin ya da defolup gitsin.. sizde bu kadar üzülmezsiniz..

geçmiş olsun diyelim geçsin..

bi ilişki başta problemliyse inan her problemli devam eder.. sen şuan bişeyleri unutsanda sevgilin kendini afftirsede bişey değişmez.. çünkü sadece ayrılıgı geçiktirmiş olursun.. ben 3 yıllık ilişkimi bitirili bir ay oldu... çok daha önceden yapmalıydım bunu diyorum..

kendine kadınlıgına guruna sahip çık ve yoluna bak.. kimse için üzülme.. çünkü başkaları için feda edebilceğin ikinci bi hayatın yok..

inş ben yanılırım ama sen bu çocuga döneceksin gibi hissediyorum.. ama o çocuk senn geleceğin deil bunuda unutma..

hhhhiiiç kusura bakma ben açık konuşıyım bu adam seni kullanmış elinin altında tutmuş anlaşılan bayaa profosyonel çapkın sen dön yoluna bak bundan sana hayır gelmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…