bu peşimi bırakmıyor filan ne demek?anlamıyorum insan karşısındakini sert bi dille uyarırsa ona ulaşmasını engellerse oda mecburen bırakır peşini..
cnm sen çok sabırlıymışsın cidden,Allah korusun ben olsam o kızı bulur haddini bildirirdim ama tabi önce önce sevgilinin haddini bildirmen lazım
anlıyorum belki çok seviyosun ama ezdirme kendini cnm
hazmetme çünkü yıpranırsın
Ya boyle bi gelecek olamaz zaten kendimi yakarim bunun farkindayim ben. Ama onu baskasiyla dusunemiyorum ya. O da yapamaz. Kiz gercekten oyle biri bu arada gayet yiliskan erkeklerle samimi boyle. Kapagi buna atmis bu da rest cekmiyo. Ben yedirmiyorum bunu gururuma. Yedirmicem de. Yani sustum ilk ama artik dayanamiyorum cok asiri sacma geliyo kafam almiyo yani. Biterse mahvolucam ben cok uzulurum dayanamam. Yani tamam birakirim ama kendimden korkuyorum en ufak seye bunyem dayanmiyo zaten hastanelik oluyorum ustune onun acisiyla hic saglikli goremiyorum kendimi. Simdi benim aradigim cozum su : ben nasil bu kizi onun hayatindan cikaririm. Simdi israr edince de degere biniyo olmayacagi varsa bile oluyo o is. Ama bu sekilde devam etmez yapamam iste. Sanada tesekkur ediyorum uzulme darilma falan yok burda sizinle derslesmek icin varim cok sagolun
Ben şimdiye kadar nasıl sabrettim onu anlayamıyorum.
Yani rest cekmeye alışığım zaten hiçbi şeye göz yuman biri de değildim.
Ama içim acımasa. Hani ben bırakıp gittikten sonra onu başkasıyla düşündüğümde. Olmuyo ya.
güçlü ol canım onsuz niye yapamayacaksın bunu sevgiline hissettirmebelki de bu sebepten çok rahat senin onu ne yaparsan yapsın bırakmayacağını biliyor keyfince hareket ediyor buna izin verme biz insanlar ölüm acısına bile alışıyoruz sende unutursun hayatından çıkarabilirsin.senin kızla bir işin olmasın zaten bu kız gider başkası gelir asıl sevgilinin kafa yapısının değişmesi gerek ama değişmez sana yazık olur kendine daha çok değer ver dayanamam yapamam deme restini çek ya o kız ya ben de bitir canım
Ortada bazı gerçekler var ve kabullenmek istemiyorsun bence..
O gerçek de şu ki, bu insan seni yedekte tutup duygusal ya da farklı ihtiyaçlarını seninle karşılıyor(cinsellik demedim),
ama facebookta ilişkisi yok yazıyor, eski kız arkadaşıyla hala arkadaş...
Böyle giderse emin ol senden daha fazla şeyler alır sonuçta el elde baş başta kalırsın..
Şekerim bu adam sana pek değer vermiyor gibime geldi. İnsan değer verdiği birinin üzülmesine dayanamaz. Sen nasılsa ondan ayrılmazsın diye düşünüp başkalarıyla takılıyor. Bence sen bu adamı s..tir et, bir daha da yüzüne bakma. Şimdi onsuz dünya olmaz gibi geliyordur ama bunu unuttuktan sonra başkasa aşık olursun,,daha çok hakeden birine. Daha fazla vakit kaybetmeden ayrıl, aşk acını çek, iyileş sonra gerçek sevginin peşine düş derim.
Ben de bunu çok düşündüm. Değer vermiyor mu bana diye.. Çok irdeledim, kaç defa kafamda bitirmeye çalıştım ama yapamadım.
Aklıma yanında başkasını düşündüğümde sanki beyin kanaması geçiyorum. Çok fazla geliyor bana.
Ya da ne bileyim kendimi başkasıyla mutsuz düşünüyorum. E biliyorum ondan başkasını sevemicem ben. Midem bulanıyo ya kendimi başkasının kollarında düşününce.
Ondan öncesini de unutamam diyodum, o geldi çıktı karşıma biliyorum büyük konuşmak istemiyorum ondan sonra olmaz da hiç bulamam gibisinden ama böyle birşey daha yaşamadım işte ben böyle güzel. Kötü yanlarını unutmaya çalışmamıştım kimsenin mesela.
Ne bileyim. Çok çıkmazdayım işte.
Bana inan onu başkasıyla gördüğünde için azıcık cız edicek sonra hiç önemsemiceksin yoluna daha güçlü adımlarla devam edeceksin,öldürmeyen acı güçlendiriyor.Rest çek hayırlısıysa senindir.
Kadın milleti ne çekiyorsa saflığından çekiyor. Aç gözünü arkadaşım çocuk sözüne güvenilmez birinin teki işte, ya sevmiyor oyalanıyor yada onun sevgisi bu kadar olabiliyor karakterinden ötürü ama her durumda böyle biriyle hayat mutlu geçmez benden söylemesi.
senin bunu kabul etmen çok ilginç...
nasıl gereksiz ve zararlı bi sabır bu....
kullandırıyorsun kendini....
vazgeçemem sanıp seni açık açık aldatmasını görmezden geliyorsun cnm gözünü aç. daha da mutsuz olursun. hiç kimse vazgeçilmez değildir. bizde yaşadık bunları unutamam onsuz nefes alamam dediklerin unutuluyor. gerçek sevgiyi bulunca anlayacaksın. içini huzur kaplayacak, mutlu hissedeceksin. kendine acı çektiriyorsun.. üzüldüm haline.. sarsıl bi kendine gel
Gözünü acmanin vakti gelmis de geciyor bile canim,
Tecrübe konusuyor o yüzden diyeceklerimi iyi dinle,
bu adamin seni sevdigi falan yok, nedenini ben hala bulamadim ama sadece ayrilmak istemiyor,
yedektemi tutuyor, faydami saglamaya calisiyor bilmiyorum ama bunlar böyle,
deger vermiyor sana,
adam seni resmen aldatiyor aslinda, sadece sen görmek istemiyorsun,
icin ciz ediyor arada bi, ama tam olarak anliyamiyorsun suan,
inan ayrildiktan sonra kafana hersey tek tek dank edecek (bende oldugu gibi)
bu adamla bosuna daha fazla vaktini harcama diyorum,
inanki giden zamanina yanacaksin,
resmen baskalariyla gönül eglendiriyor,
ve bu kabul edilebilecek bisey degil !!!!!!!!!!!
cek restini
tabiri caizse siz onun icin çantada kekliksiniz.
seviyorum o da beni seviyor olayı değil bu.
kendinizi bu kadar alçaltmayın lütfen.
yol verin gitsin...değer mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?