Ya cinsellik sevişmek zaten yaşamışsınız illa yatmak değil,ben anlamıyorum neden yaşıyorsunuz bunu neden kendinize yapıyorsunuz,sevmiyor sizi gayet açık silin onu hayatınızdan yolunuza bakın ben olsam uğraşmam hiç seviyor diyorsunuz ama değil cinsellik yaşadığınız için bağ oluşmuş sadece o o yüzden evlenmeden karşıyım böyle şeylere ben boşuna uğraşmayın çıkarın hayatınızdan dışardan bakın ne yapıyor çok istiyorsa pes etmez sizin peşinizi bırakmaz ...
Anladigim kadariyla hep sen sorunlari coz neye calisiyorsun sen mutsuz oluyorsun adamin keyfi yerinde sanalda iliskisi yok yapiyor hayat ona guzel rest cek sekerim sorunlari say adama uzuldugunu soyle duzelmezse ayrilcam deCinsellik sevişmek değil bu konuda katılmıyorum. Ama bu böyle biliniyor, siz de haklısınız her neyse..
Konu sadece cinsellikten ibaret diyelim.
1 senedir böyle birşeyimiz yok. Hiçbi şekilde. 1 senedir nasıl birlikteyiz biz o zaman? Yani bu şekilde düşününce çok farklı geliyor.
Madem bu adam beni sevmiyor, e o zaman bırakması an meseledir,bırakıp istediğini de yapabilir yaşayabilir konuşabilir.
Ama yapmıyor. Dediğim gibi 1 yıldır cinsellik anlamında hiçbir şeyimiz yok.
Sadece çözülemeyen konularımız var ve bu bizi her geçen gün daha çok yoruyor.
Özellikle de beni. Hazmedemiyorum çünkü..
Ama çok seviyorum işte. Çıkmazdayım
Anladigim kadariyla hep sen sorunlari coz neye calisiyorsun sen mutsuz oluyorsun adamin keyfi yerinde sanalda iliskisi yok yapiyor hayat ona guzel rest cek sekerim sorunlari say adama uzuldugunu soyle duzelmezse ayrilcam de
Anladıgım kadarıyla bu çocuk seni hep el altında tutuyor ama gözü gönlü başkalarında...
O nedenle bırak gitsin.
Böyle bir adam için
Üzülüp yıpranmaya deger mi?
Hadi evlendiniz, degişecek mi sanıyorsun?
Hayır yoluna aynen devam edecek,
sen evde onu bekleyeceksin, o kimbilir kaç tanesiyle gönül eglendirecek....
Anladıgım kadarıyla bu çocuk seni hep el altında tutuyor ama gözü gönlü başkalarında...
O nedenle bırak gitsin.
Böyle bir adam için
Üzülüp yıpranmaya deger mi?
Hadi evlendiniz, degişecek mi sanıyorsun?
Hayır yoluna aynen devam edecek,
sen evde onu bekleyeceksin, o kimbilir kaç tanesiyle gönül eglendirecek....
En kotusu iliski biter.Olsun bitsin senin de sozunun gectigi iliskiler yasarsin.Susarak hicbir sorun cozulmez ne bicim biri o aaa
ben bu adamın seni sevdiğine inanmıyorumseni üzmek istemem ama bu adam seni resmen yedekte tutuyor dışarda gönlünü eyliyor sonra sana seni seviyorum deyip kandırmaya çalışıyor kıza yüz vermezsem peşimi bırakmaz da ne demek seni nasıl kandırıyor ben burdan sinir oldum kendine yazık etme canım yol ver gitsin bırak ne hali varsa görsün bu adamla bir geleceğin olmaz
canım yandı demişsin bi satırında.. tatlım sen hiç canından çok sevdiğin bi insanı ebediyete yolladınmı hiç ? günlerce sevdiğin bi insann gözlerini açsın diye bekledinmi ? bu erkekler yüzünden can yanması nekadar kolay oluyor ... yapma Allah aşkına bırak gitsin.. neden yaşatıyosun bunları kendıne yazık günah....
anlamadım...
yüz vermezse peşini bırakmaz mıymış o kız,yani yüz verince bırakacak öyle mi.özledim falan dyecek,o kız da bırakacak...
Allah Allah,bir yaşıma daha girdim.
yine o kız peşini bıraksın diye mi facede ilşkisi yok,bilmem ne?
biz çok mu eskidik,çok mu geri kaldık piyasadan bilemiyorum,daha bu yaşımda aklım ermez oldu olaylara:26:
kim neyi nasıl isterse öyle yaşar, herkesin kendi hayatı o yüzden cinsellik konusunda kendi yorumlarımızı kendimize saklamalıyız bence.
burdaki durum başka. erkek arkadaşın senin bu her şeyi sineye çekme durumunu kullanıyor bence bariz bir şekilde.
senin onu sevdiğinden emin olduğu için, ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez diye keyfine bakıyor belli ki.
malesef insanlar bencil, erkekler veya kadınlar demiyorum.. her iki cinste de bencillik var hep.
erkek arkadaşın da bencilce davranıyor, hem sen hayatında kal hem de diğer eğlencelerinden mahrum kalmasın istiyor, ama hayatın gerçekleriyle yüzleşmesi lazım.
bence hiç kendini üzme, biliyorum söylemesi kolaydır böyle şeylerin ama..
duygularını, iyi niyetini suistimal eden bir insan için gerçekten üzülmeye değmez.
seni seviyor olabilir, ama insan sevdiğini düşünür biraz, onun iyiliği için uğraşır, onu üzmek onu mutsuz etmek için değil.
hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?