Hanımlar ben çok mutsuzum..

Mihranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
122
0
26
Ankara
Nasıl anlatayım bilmiyorum gerçi bir önceki konumdan anlattım büyük kısmını..
Demiştim,sevgilimin tanıdığı 2 kişiyle geçmişte muhabbetim olmuştu diye.. Bunu aklıma hiç getirmiyorum unutmaya çalışıyorum hiç düşünmüyorum bile.. En iyisi bu.
5 yıl koca bir birliktelik.. Artık rayına oturmalı bir şeyler diyorum. Zorlamak yok ona da tek bir şey demedim.
Yani nasıl anlatayım size, dışarda duysanız hayrete düşersiniz siz de..
Başladık biz ilişkimize, aşık olduk. Başta ikimizde birini unutmak için başladık birbirimizi sevmeye.
Çok ta güzeldi,umudu kaybetmişken karşılaşmak..
Ayrıldık bi süre sonra tabii,ama ben geri döndüm. Yani ayrılırken içim hiç mi hiç cız etmedi,onun da öyleydi.
Ama gerip bir şey bu ya, kopamadım yine de. Döndüm. Hoşgeldin dedi direk. Özledim dedi.
Buluştuk daha yakınlaştık.
Sonra seviştik. Cinsellik anlamında değil.. Yatarsın öpersin koklarsın ya hani. Aynen öyle.
Göz göze bakıyoduk yarım saat ayrılmadan kızlar,anlatılır gibi bir şey değil.
Sonra beni bir arkadaşıyla tanıştırdı. Dedi ki sadece arkadaşım.
Sonra öğrendim ki eski sevgilisiymiş. Unutmak istediği hani.
Dünyam yıkıldı ama resti çektim buna.
Aylarca köpek gibi koştu peşimden kaç defa yalvardı,arkadaşlarını yanıma yollardı benimle konuşturmak için.
Bi kızla sevgili oldu o dönem,ben hepten soğudum bundan yoluma bakmaya başladım.
Mesajlar yağdırıyo bana,kıza 7de yatıyorum diyorum sabaha kadar fotograflarını ezberliyorum bilmem ne..
Neyse barıştık biz. 1 yıl daha güzel geçti.
Sonra haydaaa yine ayrılık. Bu sefer benim yüzümdendi ama kendimi tırnak ucu kadar haksız bulmadığım bir sebep.
Ona anlatmak için dilimde tüy bitirdim. Sonunda anladı tekrar döndü..
Bu sırada yüzeysel olarak sevişmeye başladık biz. Seviyorum ne yapayım. O da çok seviyor.
Sonra bir baktımki kızla konuşmaları var. Seni seviyorumlu,özledimli,bana çok uzakta değilsin görüşelim neler neler..
Yüzüne bir baktım. İçimde sanki depremler oluyo böyle,onu gösterdim o an ona o bakışımı hayatta unutamıcak biliyorum.
Başladı bağırmaya sen bilmiyormusun bu kız yılışık yüz vermesem peşimden ayrılmıyacak,seni üzmek istemiyorum gözünün içini ezberliyorum ben,kızdan uzak kalmaya çalıştıkça mesajlar atıp duruyo beni elde edemediği için vsvs..
Dedimki tamam allah belamı versin tamam konuş o zaman ama hayatta görüşmeyeceksin.
Sindirmeye çalıştım. Hazmetmeye. Ama yapamıyorum. Dayanamıyorum benç
Öyle bir durumki hanımlar, şuan internette hiçbir şeyim yok burdan başka.
Ama onun her şeyi duruyor. Kız da ekli onda herşeyinde var.
Benden ne bir fotoğrafı var profilinde,ne başka birşey. İlişkisi yok ve yalnızları oynuyor orda.
Ben bunu neden yedireyim ya? neden nasıl kabulleneyim?
isyan etmek istiyorum ama kaybetmek te istemiyorum onu.
bir yandan hep ezilen ben oldum.
Çıkmazdayım çok kötüyüm ben..
Rabbime dua ediyorum Allahım hidayet ver diye,içim serinlet nolursun..
Şu günlerde öyle soğuğum ki.
Kurtulmak istiyorum bu durumdan. Ona karşı da belli ediyorum artık çekinmeden.
Ve günler böyle böyle geçiyor işte.. Çok üzülüyorum.. Çok fazla..

Son düzenleme:
Ya cinsellik sevişmek zaten yaşamışsınız illa yatmak değil,ben anlamıyorum neden yaşıyorsunuz bunu neden kendinize yapıyorsunuz,sevmiyor sizi gayet açık silin onu hayatınızdan yolunuza bakın ben olsam uğraşmam hiç seviyor diyorsunuz ama değil cinsellik yaşadığınız için bağ oluşmuş sadece o o yüzden evlenmeden karşıyım böyle şeylere ben boşuna uğraşmayın çıkarın hayatınızdan dışardan bakın ne yapıyor çok istiyorsa pes etmez sizin peşinizi bırakmaz ...

Son düzenleme:

Cinsellik sevişmek değil bu konuda katılmıyorum. Ama bu böyle biliniyor, siz de haklısınız her neyse..
Konu sadece cinsellikten ibaret diyelim.
1 senedir böyle birşeyimiz yok. Hiçbi şekilde. 1 senedir nasıl birlikteyiz biz o zaman? Yani bu şekilde düşününce çok farklı geliyor.
Madem bu adam beni sevmiyor, e o zaman bırakması an meseledir,bırakıp istediğini de yapabilir yaşayabilir konuşabilir.
Ama yapmıyor. Dediğim gibi 1 yıldır cinsellik anlamında hiçbir şeyimiz yok.
Sadece çözülemeyen konularımız var ve bu bizi her geçen gün daha çok yoruyor.
Özellikle de beni. Hazmedemiyorum çünkü..
Ama çok seviyorum işte. Çıkmazdayım

Son düzenleme:
Anladigim kadariyla hep sen sorunlari coz neye calisiyorsun sen mutsuz oluyorsun adamin keyfi yerinde sanalda iliskisi yok yapiyor hayat ona guzel rest cek sekerim sorunlari say adama uzuldugunu soyle duzelmezse ayrilcam de

Anladıgım kadarıyla bu çocuk seni hep el altında tutuyor ama gözü gönlü başkalarında...

O nedenle bırak gitsin.
Böyle bir adam için
Üzülüp yıpranmaya deger mi?

Hadi evlendiniz, degişecek mi sanıyorsun?

Hayır yoluna aynen devam edecek,
sen evde onu bekleyeceksin, o kimbilir kaç tanesiyle gönül eglendirecek....

Anladigim kadariyla hep sen sorunlari coz neye calisiyorsun sen mutsuz oluyorsun adamin keyfi yerinde sanalda iliskisi yok yapiyor hayat ona guzel rest cek sekerim sorunlari say adama uzuldugunu soyle duzelmezse ayrilcam de

Aynen öyle oluyo hep ezilen ben oluyorum işte sustukça daha fazlasına katlandım hep. Hiç atak değilim öyle.
O istediği gibi konuşur benimle hep.
Bende en sonunda oyle yaptım rest cektim suan bekliyorum hala öylece karşılıklı susuyoruz ama bunu hazmedecek değilim ben..
hayırlısı neyse o olsun yine benim canım yandı işte..

Ya nasıl anlatsam tam bir taşfırın erkeği. Sözü geçsin ister hep. Bende onayladığımı kabul ederim.
Ne güzel anlaşıyoduk bunları yapması çok dokunuyo bana. İçime ata ata bi hal oldum patladım sonunda.
ona da yazdım bunları gerçi.
Kendini değiştirmezse bu iş olmayacak. Kan ağlarım ama kabullenemem bu turlu.
İnşallah düşündüğüm gibi olmaz..

Ya nasıl anlatsam tam bir taşfırın erkeği. Sözü geçsin ister hep. Bende onayladığımı kabul ederim.
Ne güzel anlaşıyoduk bunları yapması çok dokunuyo bana. İçime ata ata bi hal oldum patladım sonunda.
ona da yazdım bunları gerçi.
Kendini değiştirmezse bu iş olmayacak. Kan ağlarım ama kabullenemem bu turlu.
İnşallah düşündüğüm gibi olmaz..

En kotusu iliski biter.Olsun bitsin senin de sozunun gectigi iliskiler yasarsin.Susarak hicbir sorun cozulmez ne bicim biri o aaa

En kotusu iliski biter.Olsun bitsin senin de sozunun gectigi iliskiler yasarsin.Susarak hicbir sorun cozulmez ne bicim biri o aaa

Ben şimdiye kadar nasıl sabrettim onu anlayamıyorum.
Yani rest cekmeye alışığım zaten hiçbi şeye göz yuman biri de değildim.
Ama içim acımasa. Hani ben bırakıp gittikten sonra onu başkasıyla düşündüğümde. Olmuyo ya.

kim neyi nasıl isterse öyle yaşar, herkesin kendi hayatı o yüzden cinsellik konusunda kendi yorumlarımızı kendimize saklamalıyız bence.
burdaki durum başka. erkek arkadaşın senin bu her şeyi sineye çekme durumunu kullanıyor bence bariz bir şekilde.
senin onu sevdiğinden emin olduğu için, ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez diye keyfine bakıyor belli ki.
malesef insanlar bencil, erkekler veya kadınlar demiyorum.. her iki cinste de bencillik var hep.
erkek arkadaşın da bencilce davranıyor, hem sen hayatında kal hem de diğer eğlencelerinden mahrum kalmasın istiyor, ama hayatın gerçekleriyle yüzleşmesi lazım.
bence hiç kendini üzme, biliyorum söylemesi kolaydır böyle şeylerin ama..
duygularını, iyi niyetini suistimal eden bir insan için gerçekten üzülmeye değmez.
seni seviyor olabilir, ama insan sevdiğini düşünür biraz, onun iyiliği için uğraşır, onu üzmek onu mutsuz etmek için değil.
hakkında hayırlısı olsun..

anlamadım...

yüz vermezse peşini bırakmaz mıymış o kız,yani yüz verince bırakacak öyle mi.özledim falan dyecek,o kız da bırakacak...

Allah Allah,bir yaşıma daha girdim.

yine o kız peşini bıraksın diye mi facede ilşkisi yok,bilmem ne?

biz çok mu eskidik,çok mu geri kaldık piyasadan bilemiyorum,daha bu yaşımda aklım ermez oldu olaylara:26:

Sen kal ama öbürü de olsun durumu. Yol vereceksin mecbur.

canım yandı demişsin bi satırında.. tatlım sen hiç canından çok sevdiğin bi insanı ebediyete yolladınmı hiç ? günlerce sevdiğin bi insann gözlerini açsın diye bekledinmi ? bu erkekler yüzünden can yanması nekadar kolay oluyor ... yapma Allah aşkına bırak gitsin.. neden yaşatıyosun bunları kendıne yazık günah....

ben bu adamın seni sevdiğine inanmıyorum seni üzmek istemem ama bu adam seni resmen yedekte tutuyor dışarda gönlünü eyliyor sonra sana seni seviyorum deyip kandırmaya çalışıyorkıza yüz vermezsem peşimi bırakmaz da ne demek seni nasıl kandırıyor ben burdan sinir oldumkendine yazık etme canım yol ver gitsin bırak ne hali varsa görsün bu adamla bir geleceğin olmaz

bu peşimi bırakmıyor filan ne demek?anlamıyorum insan karşısındakini sert bi dille uyarırsa ona ulaşmasını engellerse oda mecburen bırakır peşini..
cnm sen çok sabırlıymışsın cidden,Allah korusun ben olsam o kızı bulur haddini bildirirdim ama tabi önce önce sevgilinin haddini bildirmen lazım
anlıyorum belki çok seviyosun ama ezdirme kendini cnm
hazmetme çünkü yıpranırsın

Ya boyle bi gelecek olamaz zaten kendimi yakarim bunun farkindayim ben. Ama onu baskasiyla dusunemiyorum ya. O da yapamaz. Kiz gercekten oyle biri bu arada gayet yiliskan erkeklerle samimi boyle. Kapagi buna atmis bu da rest cekmiyo. Ben yedirmiyorum bunu gururuma. Yedirmicem de. Yani sustum ilk ama artik dayanamiyorum cok asiri sacma geliyo kafam almiyo yani. Biterse mahvolucam ben cok uzulurum dayanamam. Yani tamam birakirim ama kendimden korkuyorum en ufak seye bunyem dayanmiyo zaten hastanelik oluyorum ustune onun acisiyla hic saglikli goremiyorum kendimi. Simdi benim aradigim cozum su : ben nasil bu kizi onun hayatindan cikaririm. Simdi israr edince de degere biniyo olmayacagi varsa bile oluyo o is. Ama bu sekilde devam etmez yapamam iste. Sanada tesekkur ediyorum uzulme darilma falan yok burda sizinle derslesmek icin varim cok sagolun

Allah gostermesin oyle bi durumu yasamadim henuz ben ama yasamadigimdandir belkide boyle seylerle ugrasmam. Yani yok hani o kadar sorunu halledip bu gunlere geliyoruz ve karsilastigim yasamak zorunda kaldigim durumu hazmedemiyorum ben dogal olarak. Tamam bende hata yaptim ama simdiye kadar hep alttan aldim ya bi insan sirf karsisi uzulmesin diye hep mi susar. Ben sustum. Kaybetmek istemedim seviyorum onunda sevdigine inaniyorum ama boyle sacma bi durumu hayatta kabul etmiyorum. Insallah adam gibi yapmasi gerekeni yapar. Yoksa tukeniyoruz..

Keske herseyin adam gibi yasandigi donemde kalsaydik. Yemin ediyorum ki bu devirde yasamak istemezdim ben. Bi mektupla hasret cekilen zamanlari biliyorum teyzemden, sevdigiyle oyle kavusmus ya. Neleri yitiriyoruz biz boyle. Bogazim dugum dugum anlatamiyorum derdimi. Kil tuy kondurmuyorum uzerine, bir de bunu reva goruyo bana. Sabrim kalmiyo benim cok uc noktadayim artik

Dedigin gibi artik insanlar bencil. Cins irk farki yok. Soz meclisten disari, yanlis anlasilmak istemem..
Benim aklim da ona ermiyo iste. Inan disardayken ben eve gecene kadar telefondan 20,30 kez arayan insan bu. Gozumun icene 5 yil bakan insan bu. Bi yandan beni bu kadar uzup kalbimi parcalayan da.. Cok mutsuzum Allah gonlumu feraha erdirir insallah. Simdiye kadar ben hayatimda bu kadar mutlu oldugumu bilmem,onunla oldugum zamanlar yani. Simdi bunu da kaybediyorum ya. Kaderim midir uzulmek nedir, bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…