Hanımlar ben çok mutsuzum..

hala bu ilişkiye kurtarılabilir gözüyle bakıyorsun .. umarım çok pişman olmazsın

hala bu ilişkiye kurtarılabilir gözüyle bakıyorsun .. umarım çok pişman olmazsın

umarım olmam. içim rahat olsun da benim, elimden geleni yapayım da sonra şunu yapsaydım belki akıllanırdı diye kendimi kahretmek istemiyorum işte ondan sırf bu kadar büyütmem.
Yoksa kabullenılcek hiçbir şey yok ortada.

kendinizi yavaş yavaş ukteniz kalmayacak şekilde ayrılığa hazırlayın..ileride çekebileceğinizi düşündüğünüz(yanında başkasını görürseniz diye) acının fazlasını şuan kendinize çektiriyorsunuz.. acı çekmekten korkuyor,acının alasını çekiyorsunuz..ayrılırsanız ve yanında başkasını görürseniz tek üzülmeniz gereken nokta yanındaki bayan olmalı..size yaşattıklarını o da yaşıyordur,yaşayacaktır...

bak aslinda kendinde söylüyorsun
herseyine susunca cok güzel gidiyor iliski
ama birseye karsi gelince arada mesafe aldi basini gitti
niye?
cünkü asil adam sana resti cekiyor,
begenmeyene güle güle diyor..

Çoktan cıvığı çıkmış bir iliişki türü..

İlerisi diye birşey yoksa şimdi de vakit harcanmamalı..

2.kadın bile var.. Eee daha ne olmalı ? Sevgili iken bunu yapan ohooo...

bak aslinda kendinde söylüyorsun
herseyine susunca cok güzel gidiyor iliski
ama birseye karsi gelince arada mesafe aldi basini gitti
niye?
cünkü asil adam sana resti cekiyor,
begenmeyene güle güle diyor..

Öyle yapıyor, şimdi ben de aynısını ona yapınca işler biraz sarpa sardı işte. Şimdi düşünüyo biliyorum kafasında kurcalıyo her şeyi.
Haklı çıkacak yanı da yok, o yüzden böyle sinirli oldu işte.. Şimdi ya bitecek, ya düzeltip devam edecek başka bir şey kalmıyor geriye.

Orası öyle, ve elinde olmayan her zaman değerlidir bunu da bilirim. O yüzden acı çekerim ama sonrasındaki güç beni toparlar biliyorum.

Çoktan cıvığı çıkmış bir iliişki türü..

İlerisi diye birşey yoksa şimdi de vakit harcanmamalı..

2.kadın bile var.. Eee daha ne olmalı ? Sevgili iken bunu yapan ohooo...

Bende bunun mücadelesini veriyorum. Şimdi benim sözümü dinledi dinledi, yoksa yapacak bir şey yok.

.. Demişsin..
Aslında sinirli filan değil suçunu bastırıyor ... Ama senin gözlerin bağlı doğruyu göremiyorsun.
Düzelmeyecek sevgili konu sahibi kardeşim, bu işi daha fazla uzatarak kendi kendini daha fazla üzme. Yakında üni. için başka şehire gidince daha zor olur şimdiden bu işi bitir sen...
Sende saplantı halini almış birazda, psikolojik yardım alman yerinde olur kanaatindeyim.

Son düzenleme:

Neler neler anlatıyorsun olayların farkındasın da niye bunca mücadele..Emin ol evlenince de aynısı olacak..
O zaman daha da beteri olacak..Üstüne tir tir titreyen adamlar bile değişiyor evlenince..
Yapma bunu kendine..Hakediyor musun sen bu muameleyi?

Allah size akıl fikir versin, böyle kişiliksiz bir adama kendinizi kullandırdıgınız için..
yazık hiç mi acımıyorsunuz kendinize ..
Kimse vazgecılmez değildir, unutmayın..

inanamıyorum
daha ne yapabilrsiniz ki elimden geleni yapayım diyosunuz

evliliği düşünmüyomusunuz bu adamla
o zaman ne olacak evde onu beklerken nerde kiminle diye düşünmekten delirmeyecekmisiniz
bu adam açık açık size durumu göstermiş sizde kabul etmişsiniz
yarın bi gün ''bu kız sussun diye evlenicem hoşgör'' dese
ne yapacaksınız yine devam edebilcekmisiniz
bu kadar gereksiz bir fedakarlık olmaz

kendinize yazık etmeyin kimse insanın kendisinden kıymetli değildir..

Senin gurur devreye gozunun onunde biriyle yattigi zaman girmeyi bekliyor heralde? Sen kendine deger vermedigin icin surece hicbir erkekten deger goremezsin..Ayrilirsam baskasiyla olmasina dayanamam diyosun ama birlikteyken baskalariyla olmasina dayanabiliyorsun..senin gibi o kadar cok varki..birde oturur allaha isyan eder kaderinizi suclarsiniz..senin saflik cahillik falan degil ..lutfen daha fazla kadinlik onurunu gururunu ayaklar altina alma degerini bil!!

Son düzenleme:
Ha birde sevmese 5 yildir birlikte olmazdi diye kendinizi kandiriyorsunuz ya hani? inanin ben erkek olsam bende sizin gibi elimin altinda istedigim gibi kullanabilcegim bir kadin olsa degil 5 sene 10 sene hayatimin bir kosesinde kalmasi icin caba harcarim cunku kadin istemese cekmez

Son düzenleme:

Dinlememiş işte..

Senin resmin veya ilişkiniz adına birşey koymamış, o kız her yerde ekliymiş..

Dinlese böyle mi olur..?

O da buna kızıyor her şey internet mi buna mı bağlıyız biz ne çok büyütüyosun falan..
Ama benim içim rahat değil işte. Olmuyo böyle. Şuan kan ağlıyorum ya susuyo bişey demiyo kaç gündür. Üstüne gitmiyorum çünkü söyleyeceğimi söyledim ben.
Kararı ona bıraktım artık illaki bir şey diyecek bana.

Bende saplantı aynen. Yani sağlıklı düşünemiyorum artık onsuzluk diye bi şey yoktu bende çünkü hep öyle düşündüm. Bilmiyorum ki aklım almıyo artık. Çok mutsuzum daha 2 gün sustu robot gibi oldum kalkıyorum okula gidiyorum eve geliyorum yatıyorum kalkıyorum. Çok zor.

Haketmiyorum. Ama 5 yıl ya dile kolay. 5 yılım boşa mı heba oldu. O kadar mücadele ettik ikimiz de. Çok şeyi affettik. Çok şey yaşadık. Unuttuk bekledik. Kolayca atılabilir şeyler değil o yüzden. Bekliyorumki hani uyardıktan sonra biraz akıllansın tek sorunumuz bu şimdi bu düzelse hiçbir şey kalmayacak Allahın izniyle. Ayrılmak bırakmak istemiyorum açıkcası yoluma onsuz devam etmek istemiyorum. İstiyorum ki düzeltsin, devam edelim mis gibi. Düzeltmezse istemeye istemeye bitecek bu ilişki.

Allah size akıl fikir versin, böyle kişiliksiz bir adama kendinizi kullandırdıgınız için..
yazık hiç mi acımıyorsunuz kendinize ..
Kimse vazgecılmez değildir, unutmayın..

Değil biliyorum. Bu yüzden böyle isyan ediyorum zaten bu yüzden burda sizinle dertleşiyorum ben. Söyledim hepsini böyle olmuyo bu şekil imkansız dedim. Bekliyorum şimdi bir şey söylesin ki ona göre hareket edeyim..

Bende ip koptu zaten sabır tükendi. Hoşgörmüyorum artık. Sesimi düşürmüyorum,bağırıyorum her şeyi. Gerisi ona kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…