Şimdiye kadar böyle yaptım ama işte artık sabır tükenince ben de patladım. Döktüm içimi sonunda. Şimdi 1 haftadır aramızdaki mesafe aldı başını gitti..
Biliyorum yine bişeyler yapacak düzelicez ama bu yaptığı şeyin o kızı hayatından çıkarıp merkeze beni oturtması olması lazım. Yoksa ben yokum işte..
hala bu ilişkiye kurtarılabilir gözüyle bakıyorsun .. umarım çok pişman olmazsın
Şimdiye kadar böyle yaptım ama işte artık sabır tükenince ben de patladım. Döktüm içimi sonunda. Şimdi 1 haftadır aramızdaki mesafe aldı başını gitti..
Biliyorum yine bişeyler yapacak düzelicez ama bu yaptığı şeyin o kızı hayatından çıkarıp merkeze beni oturtması olması lazım. Yoksa ben yokum işte..
bak aslinda kendinde söylüyorsun
herseyine susunca cok güzel gidiyor iliski
ama birseye karsi gelince arada mesafe aldi basini gitti
niye?
cünkü asil adam sana resti cekiyor,
begenmeyene güle güle diyor..
kendinizi yavaş yavaş ukteniz kalmayacak şekilde ayrılığa hazırlayın..ileride çekebileceğinizi düşündüğünüz(yanında başkasını görürseniz diye) acının fazlasını şuan kendinize çektiriyorsunuz.. acı çekmekten korkuyor,acının alasını çekiyorsunuz..ayrılırsanız ve yanında başkasını görürseniz tek üzülmeniz gereken nokta yanındaki bayan olmalı..size yaşattıklarını o da yaşıyordur,yaşayacaktır...
Çoktan cıvığı çıkmış bir iliişki türü..
İlerisi diye birşey yoksa şimdi de vakit harcanmamalı..
2.kadın bile var.. Eee daha ne olmalı ? Sevgili iken bunu yapan ohooo...
Bende bunun mücadelesini veriyorum. Şimdi benim sözümü dinledi dinledi, yoksa yapacak bir şey yok.
Öyle yapıyor, şimdi ben de aynısını ona yapınca işler biraz sarpa sardı işte. Şimdi düşünüyo biliyorum kafasında kurcalıyo her şeyi.
Haklı çıkacak yanı da yok, o yüzden böyle sinirli oldu işte.. Şimdi ya bitecek, ya düzeltip devam edecek başka bir şey kalmıyor geriye.
Kabullenmek istemiyorum evet. Hazmedemiyorum çünkü. Yani olamaz böyle bir şey, bu şekilde bi iğrençliği yaşatmaması lazım bana.
Kendisi hep söyler bu devirde benim gibi gerçekten bu denlisini bulamazsın der. Ama bana bir kadın gösterin ki bütün iğrençliklerini gördüğü halde sırf arası bozulmasın diye görmezden gelen..
Her zaman kendisi haklı görmesi beni artık yıprandırdı. Aralıksız 2 yıl her konuda kendisi haklıydı. Cezasını hep ben çekmiş oldum.
Bana söyler misin bir insan hadi 1 defa düşüncesiz davranır,2 olur,3,olur hadi diyelim 10.
Ama her zaman mı haksızdır ya? Hep mi yanlıştır bu insan hiç mi düzgün olamaz gözünde? Ben olamadım işte. En ufak kavgada hep kendini savundu, üstüne bana dedi ki bir kere hatanı hiç bişi demeden kabul ettin mi diye. Bencil gerçekten çok bencil ama aşkın gözü de çok kör işte.. Çok seviyorum,5 yıl benimle mücadele ettiyse illaki beni seviyordur diyorum. Ki biliyorum seviyor da beni. Ama seviyorsa her şeyi yoluna koymasını bilecek işte,adam olucak biraz ya. Keşke beni bu duruma düşürmese. Keşke şuan her şey düzgün olsa.
umarım olmam. içim rahat olsun da benim, elimden geleni yapayım da sonra şunu yapsaydım belki akıllanırdı diye kendimi kahretmek istemiyorum işte ondan sırf bu kadar büyütmem.
Yoksa kabullenılcek hiçbir şey yok ortada.
Bu resti bikaç defa çektim ben ona. Hep döndü. Ama bu sefer ben yemin ettim, bunu çok iyi biliyor.
Bu defa da biterse kendi üzerime yemin ediyorum dedim, suratımı bi daha göremezsin. Ona göre karar ver her şeye.
Ne aldın bana? Etekleri koyarım kutuya, aldığı ceketi koyarım, kolyeyi, şiir kitaplarını, hala sakladığım kurumuş güllerini, koca bi defteri bitirdiğim şiirlerini.
Giderim koyarım kapasına her şeyi. Bunları söyledim mesela. Yani gidecekse, bu ilişki bitecekse dönüşü yok bir daha.
Ben elimden geleni yapayım, uyarayım bunu bir güzel.. Gerisi ona kalmış artık.
Gözünden çıkardığı an beni ya da öyle bir şeyi ima ettiği zaman çeker giderim vallahi. Kırarım hattımı değiştiririm ev numaramı.
Sokağına yaklaşmam gittiğimiz yerlerin önünden geçmem. Gurur girdi mi devreye, vallahi bir daha asla ödün vermem..
Dinlememiş işte..
Senin resmin veya ilişkiniz adına birşey koymamış, o kız her yerde ekliymiş..
Dinlese böyle mi olur..?
.. Demişsin..
Aslında sinirli filan değil suçunu bastırıyor ... Ama senin gözlerin bağlı doğruyu göremiyorsun.
Düzelmeyecek sevgili konu sahibi kardeşim, bu işi daha fazla uzatarak kendi kendini daha fazla üzme. Yakında üni. için başka şehire gidince daha zor olur şimdiden bu işi bitir sen...
Sende saplantı halini almış birazda, psikolojik yardım alman yerinde olur kanaatindeyim.
Neler neler anlatıyorsun olayların farkındasın da niye bunca mücadele..Emin ol evlenince de aynısı olacak..
O zaman daha da beteri olacak..Üstüne tir tir titreyen adamlar bile değişiyor evlenince..
Yapma bunu kendine..Hakediyor musun sen bu muameleyi?
Allah size akıl fikir versin, böyle kişiliksiz bir adama kendinizi kullandırdıgınız için..
yazık hiç mi acımıyorsunuz kendinize ..
Kimse vazgecılmez değildir, unutmayın..
inanamıyorum
daha ne yapabilrsiniz ki elimden geleni yapayım diyosunuz
evliliği düşünmüyomusunuz bu adamla
o zaman ne olacak evde onu beklerken nerde kiminle diye düşünmekten delirmeyecekmisiniz
bu adam açık açık size durumu göstermiş sizde kabul etmişsiniz
yarın bi gün ''bu kız sussun diye evlenicem hoşgör'' dese
ne yapacaksınız yine devam edebilcekmisiniz
bu kadar gereksiz bir fedakarlık olmaz
kendinize yazık etmeyin kimse insanın kendisinden kıymetli değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?