- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
-
Az vurmuşsun diye kızmışlardır.eşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mı
kusura bakmayın…Güle güle. Basın açıklaması yapmak için BDV’de konu açmaya gerek yoktu. Uygun başlık da değil.
Ben eşini dövmeye bile desteğe giderdim.AA ilginç ben olsam ben de vururdum. Ben görsem konunun destek olmaya gelirdim.
hayır ne hakla vuruyorsun falan dediler sende linçlemedim daha diyince gerçekten üzüldüm çok gergin herkesAz vurmuşsun diye kızmışlardır.
Eee konu nerede ?bi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Kocan mi ?aldatıldım
hayır ne hakla vuruyorsun falan dediler sende linçlemedim daha diyince gerçekten üzüldüm çok gergin herkes
Yok kiz onun icin linclememislerdir. Aldattiysa kafasinda piknik tupunu bile patlatirim valla.eşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mı
Harbi nerede o konu ya bulamadımHaa bu üye kocasının ayağını yıkayan twerk yapan kız izledi diye şiddet uygulayan evde şort giyiyorum diyen üye mi?
Ay o kadar mi aldatmis?Aldattığına emin misin?
Video izledi diye yakalayan üyeyseniz o aldatmak olmuyor yalnız.
Üzülme Aşko ya espri yaptım ben gülelim diye.hayır ne hakla vuruyorsun falan dediler sende linçlemedim daha diyince gerçekten üzüldüm çok gergin herkes
nerden biliyorsunuz benim ne yaşadığımı sonradan itiraf etti çok biliyorsunuz herşeyi demi sağolun ben kimseye bi derdimi açamıcam galibaAldattığına emin misin?
Video izledi diye yakalayan üyeyseniz o aldatmak olmuyor yalnız.
Aç kiz. Ne itiraf etti.nerden biliyorsunuz benim ne yaşadığımı sonradan itiraf etti çok biliyorsunuz herşeyi demi sağolun ben kimseye bi derdimi açamıcam galiba
Sen bana anlat ben sakinimvallahi burda bi tane sakin insan yok alın işte cevapları görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?