- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.255
- 508
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
-
Nereden bilelim iştenerden biliyorsunuz benim ne yaşadığımı sonradan itiraf etti çok biliyorsunuz herşeyi demi sağolun ben kimseye bi derdimi açamıcam galiba
OKbi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Konuyu hatirladimda orada aldatma detayı yoktu ki. Sizde tavır yapıp adamı rezil etmiştiniz video izledi diye. (Hatirlamayanlar olursa twerk popo başlıklı konu) Ne zaman söyledi aldattığını
gidin dalganızı başka yerde yapın başa gelinmeyince böyle oluyor aşk olsunNereden bilelim işte
Adam belki sanat severdir. Siz pop müziksever o da popo danssever olabilir. Herkesin popu kendine
Bana gene kahkaha attırdın ya:)Bir de siyaset bölümünü görseniz piuuuvvv
Gerçekten üzüldüm vurduğun içinde iyi yapmışsın pislik herifeşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mı
Orasi gergin cidden amaBana gene kahkaha attırdın ya:)
Ya hu dalga geçmiyorum ki, ciddi soruyorum. Ne zaman öğrendiniz aldattığınıgidin dalganızı başka yerde yapın başa gelinmeyince böyle oluyor aşk olsun
evet itiraf etti herşeyi anlattı şoka girdim resmen neler neler duydum bi bilseniz insanın en güvendiği yıkar mı insanı hiç şu 4 günde neler yaşıyorum bi allah bilirSizin konunuzda aldatılma yoktu, eşinizin video izlemesi vardı, ardından verdiğiniz değişik tepkiler birde.
Videodan aldatma itifina nasıl geçiş yaptınız? Kendisi söylemiş birde.
Siz madem bu kadar alıngan ve takıntılısiniz herkesin istediği yorumu yaptığı bir siteye niye üye oldunuz?nerden biliyorsunuz benim ne yaşadığımı sonradan itiraf etti çok biliyorsunuz herşeyi demi sağolun ben kimseye bi derdimi açamıcam galiba
neler neler duydunuz bilmiyoruz işteevet itiraf etti herşeyi anlattı şoka girdim resmen neler neler duydum bi bilseniz insanın en güvendiği yıkar mı insanı hiç şu 4 günde neler yaşıyorum bi allah bilir
Haa bu üye kocasının ayağını yıkayan twerk yapan kız izledi diye şiddet uygulayan evde şort giyiyorum diyen üye mi?
Konuyu hatirladimda orada aldatma detayı yoktu ki. Tavır yapıp adamı rezil etmiştiniz video izledi diye. (Hatirlamayanlar olursa twerk popo başlıklı konu) Ne zaman söyledi aldattığını
Şu an ağlamama mendil yetiştiremiyorlar…bi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Güle güle.bi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Bilmiyorum gizem yapıyor biraz. Daha önce ki konuda kadınlari izledi diyordu. Şimdi de itiraf etti diyor açık açık anlatsalar keşke burada telefon başında her yoruma bakmak zor sonuçtaAy o kadar mi aldatmis?
Ay penseyle cekiyoruz agzindan laflari. Sistim yeminle. Kiz ne anlatti? Ne b.k yemis ayh tansiyonlarim dustu.evet itiraf etti herşeyi anlattı şoka girdim resmen neler neler duydum bi bilseniz insanın en güvendiği yıkar mı insanı hiç şu 4 günde neler yaşıyorum bi allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?