- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.255
- 508
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
-
Biz bunlari nereden bilebiliriz?evet itiraf etti herşeyi anlattı şoka girdim resmen neler neler duydum bi bilseniz insanın en güvendiği yıkar mı insanı hiç şu 4 günde neler yaşıyorum bi allah bilir
Şu an ağlamama mendil yetiştiremiyorlar…
KIz ilk defa bu kadar kelimesine virgulune katildim sanaSiz madem bu kadar alıngan ve takıntılısiniz herkesin istediği yorumu yaptığı bir siteye niye üye oldunuz?
Eğer derdiniz varsa önce güzelce anlatır sonra eleştirilere açık olursunuz.
Ne yaşadığınızı nerden bilelim komik olmayın ya anlatırsınız yada biz böyle afaki yorum yaparız. İtiraf etti diyorsunuz bakın onu derken bile açık açık yazmadan gerginlik yapan sizsiniz. Derdinize gelen yorumlara gereksiz alınganlık yapmayın istediğiniz konuyu açın. Hepimizin bir sürü derdi var emin olun tek eşi değişik olan siz değilsiniz...
Bu gidisle de duyamiycaz bxbxgxg saatte agzindan 4 kelime ciksa bxvxvxvseneye belkineler neler duydunuz bilmiyoruz işte
Aynı üyelik ama konu silinmiş sanırım baktım bende göremedim. Kocası dans eden kadın videosu izlemiş, konu sahibide ailelere söyleyip eşini rezil etmişti. Dalga konusuda hatırladığım kadarıyla şöyleydi, evde şort giymeyi fln cinsellikle bagdastiriyordu. Bide ayak yıkama konusu vardi ama bu kişinin konusumuydu emin değilimKonu sahibinin öyle bir konusu yok ki başka bir üyeliği mi var? Hatta bu üyelikle açtığı konularda ben dalga geçilen bir şey görmedim
Onun evet. Ayak bile yıkardım demişti kaynanaya, niye twerk izledi demiştiAynı üyelik ama konu silinmiş sanırım baktım bende göremedim. Kocası açık kadın videosu izlemiş, konu sahibide ailelere söyleyip eşini rezil etmişti. Dalga konusuda hatırladığım kadarıyla şöyleydi, evde şort giymeyi fln cinsellikle bagdastiriyordu. Bide ayak yıkama konusu vardi ama bu kişinin konusumuydu emin değilim
Dimi doğru hatırlıyorum o zaman tamam, konu niye silindi kiOnun evet. Ayak bile yıkardım demişti kaynanaya, niye twerk izledi demişti
Ayıp ayıp. Bir kadına bu yapılmazç hepiniz kadın düşmanısınızbi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Evet evet konuyu hatırlıyorum ağır saçma bir konuydu konu nasıl siliniyor acaba ilginçAynı üyelik ama konu silinmiş sanırım baktım bende göremedim. Kocası dans eden kadın videosu izlemiş, konu sahibide ailelere söyleyip eşini rezil etmişti. Dalga konusuda hatırladığım kadarıyla şöyleydi, evde şort giymeyi fln cinsellikle bagdastiriyordu. Bide ayak yıkama konusu vardi ama bu kişinin konusumuydu emin değilim
Apla valla ben bisey yapmadim. Niye ayagini ykiyosun manyah misin minvalinde biseyler demis olabilirim. Dememis de olabilirim cok emin degilimAyıp ayıp. Bir kadına bu yapılmazç hepiniz kadın düşmanısınız
Bir de haklı gibi kendinizi savunuyorsunuz püüApla valla ben bisey yapmadim. Niye ayagini ykiyosun manyah misin minvalinde biseyler demis olabilirim. Dememis de olabilirim cok emin degilim
Ben de anlamadım kapatıldığını görmüştüm de komple silindiğini görmemiştimDimi doğru hatırlıyorum o zaman tamam, konu niye silindi ki
Dertleşmek için içimizi dökmek için yazıyoruz ama aşırı büyük tepkilerle saygısızlık la karsilasabiliyoruz sizi anliyorim ancak güzel bir şekilde konuşan anlayan kişiler de çıkıyor illakibi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Evet Gayya kuyusu, birincisi eş ailesi wp grupları, ikincisi siyaset topiği.Orasi gergin cidden ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?