Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım bence bi kan testi yaptır üstün görme olabilir

merhaba; canım hsg den korkacak bişe yok 15 kasımda bende çekildim anestezili hiç bişe anlamadım

Canim slm.. uffff insallah bende biseycik anlamam.. 15 kasimda cektirdin madem hamilelik bekliyosun anladigima gore korunmak gerekmiyormu yani hsg den sonra?

bize korunmayın dedi dr um adetime iki gün kaldı bakalım adetin biteli ne kadar oldu sekizinci günü çekilmiştim ben

Benim bat 18 aralık güncelleyebilirisniz hatta dün doktora gittim yumurttam ya bu gün ya yarın çatlar dedi belirtileride ateşim çıktı biraz bol yumurta akının pişmemiş hali gibi sünen uzun akıntı olsu sol göğüs ucu hassasiyet kasıklarda sızlama bugün yine gidicem çatlamış mı haber veririm :))

Ewet canim ozelde olacak.. zaten bu memlekette bi tane devlet hastanesi var oraninda kapisinin onunden gecmiyoruz :) ben kibrisliyim kibrista yasiyorum..

ooo kıbrıstamı uzakmış iş nedeniylemi ordasınız ailen türkiyede mi :26::26::26:

merhaba canım çatlatma iğnesi vermişmiydi dr

Hadi bakalım hayırlısı:) çatlama bu kadar yakınsa çalısmalar başlasın

bugün kimsecikler yokya nerdesiniz kızlarr :26::26::26:

ohh ohh olmasın canım kasık ağrısı varmıydı sende benimde iki gün kaldıda merak ettim
:18:

kız yeme tırnaklarını rabbim hayırlısı neyse onu versin.. bak bana 2 gün adet oldum + mide bulantılarım var bu gün bu yüzden dr. a gidicem.. anneme söyledim üstüne görme olmayasın deyince bende dr. gidim dedim randevu aldım inş. kötü bişey yoktur :18: sana dedim ama bende yidim tırnaklarımı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…