- 25 Ekim 2013
- 10.098
- 33.703
- 798
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.081
kızlar size bir şey soracağım çok gerginimben pazar günü sabahtan regl oldum demiştim ya o gün normal regl oldum ama ilk gün her zaman az olurum ve normal geldi bana. o akşama kadar normal regl gibi geldi bana dün okuldaydım akşama kadar para kadar bir leke geldi ben de normaldir gelir akşama dedim gelmedi bugün hiç gelmedi. üstüne görme mi yerleşmemi anlamadım ama bir gün regl mi olur. ne yapacağımı şaşırdım. test mi yapsam doktora mı gitsem bası kesilmiş tavuk gibi debeleniyorum. arada kalmak çok kötü:18::18::18:
dusundukce tansıyonum cıkıyor :18: dr um anestezili yapacakmış zaten.. ne bılım bu fikre alışmaya calısıyorum.. dedim ki aşılama yapalım 2-3 defa tutmazsa cekeriz hsg yı. once tmm demişti de sonradan su koyverdı sabahın korunde aradı deliyle deli olamam ben dedi yaaao hsg cekilecekmiş napalım tek umıdım korkudan adetım gelmesın anlasın ne kadar korktugumuda acır belki bana
merhaba; canım hsg den korkacak bişe yok 15 kasımda bende çekildim anestezili hiç bişe anlamadım
Canim slm.. uffff insallah bende biseycik anlamam.. 15 kasimda cektirdin madem hamilelik bekliyosun anladigima gore korunmak gerekmiyormu yani hsg den sonra?
bize korunmayın dedi dr um adetime iki gün kaldı bakalım adetin biteli ne kadar oldu sekizinci günü çekilmiştim ben
Tatlim daha gelmediki adetim.. gelince dr u arayacakmisim o gun verecekmis.. bu hafta gelir artik agrilarim coktan basladi..
tamam canım zaten adeti bittikten sonra çekiliyo özeldemi çekilcen
Ewet canim ozelde olacak.. zaten bu memlekette bi tane devlet hastanesi var oraninda kapisinin onunden gecmiyoruz :) ben kibrisliyim kibrista yasiyorum..
ooo kıbrıstamı uzakmış iş nedeniylemi ordasınız ailen türkiyede mi :26::26::26:
Benim bat 18 aralık güncelleyebilirisniz hatta dün doktora gittim yumurttam ya bu gün ya yarın çatlar dedi belirtileride ateşim çıktı biraz bol yumurta akının pişmemiş hali gibi sünen uzun akıntı olsu sol göğüs ucu hassasiyet kasıklarda sızlama bugün yine gidicem çatlamış mı haber veririm :))
Benim bat 18 aralık güncelleyebilirisniz hatta dün doktora gittim yumurttam ya bu gün ya yarın çatlar dedi belirtileride ateşim çıktı biraz bol yumurta akının pişmemiş hali gibi sünen uzun akıntı olsu sol göğüs ucu hassasiyet kasıklarda sızlama bugün yine gidicem çatlamış mı haber veririm :))
bugün kimsecikler yokya nerdesiniz kızlarr :26::26::26:
Ben buradayım bi.
Ama kırmızılarım yok kiiii
bugün kimsecikler yokya nerdesiniz kızlarr :26::26::26:
merhaba canım çatlatma iğnesi vermişmiydi dr
bende burdayım şimdilik :) 1:30 da dr. gidicem
Hadi bakalım hayırlısı:) çatlama bu kadar yakınsa çalısmalar başlasın
ohh ohh olmasın canım kasık ağrısı varmıydı sende benimde iki gün kaldıda merak ettim
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?