Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar size bir şey soracağım çok gerginim ben pazar günü sabahtan regl oldum demiştim ya o gün normal regl oldum ama ilk gün her zaman az olurum ve normal geldi bana. o akşama kadar normal regl gibi geldi bana dün okuldaydım akşama kadar para kadar bir leke geldi ben de normaldir gelir akşama dedim gelmedi bugün hiç gelmedi. üstüne görme mi yerleşmemi anlamadım ama bir gün regl mi olur. ne yapacağımı şaşırdım. test mi yapsam doktora mı gitsem bası kesilmiş tavuk gibi debeleniyorum. arada kalmak çok kötü:18::18::18:

Ben geldiğimde kimse olmuyor of kızlar offf :18: Gerginlikte öleceğim

Test yap cnm sabah ilk idrarla..bi bak..yerlesme olunca bazen boyle oluo..stress yapma..çıkan sonuca göre dr a gidersin..kanda bakılır. .1 gun adet mi olur..normalde kac gun suruo..

Test yap cnm sabah ilk idrarla..bi bak..yerlesme olunca bazen boyle oluo..stress yapma..çıkan sonuca göre dr a gidersin..kanda bakılır. .1 gun adet mi olur..normalde kac gun suruo..
normalde beş gün oluyorum. hiçbir belirtim de yok. yarın test yapacağı cuma da zaten doktora gidecektim ordan öğrenirim artık ne olduğunu. ama bebek istediğimden beri hormonlarım kafayı yedi

Canım benim herkes burda birbirini gayet iyi anlıyor dertlesiyor yeri gelio sevinip uzuluo..biri hamile kaldiginda hepberaber seviniyoruz bebegini kaybedenler e teselli verip beraber uzuluyoruz..burda en ozelimizi paylasiyoruz..en yakinlarimizdan once birbirimizle paylasiyoruz mujdelerimizi..aramizda kac kisi varki hamileliğini ailesi ile paylasmamis bizimle sevinmis önce. .diyecegim özet le su ki samimiyetten ileri gelen sohbetler olabilir ..takilma sakalasma..yani bunlara gülüp gecmen lazım. .katilman lazim hatta..bilmedigimiz pekcok seyi birbirimizden öğrendik. .ben senide cok iyi anliyorum..sabirsizliginida...hamilelik icin ters bi durum varsa kontrol altina almak zaman kaybetmemek istiyorsun..ama bu kdr odaklanma çünkü psikolojide onemli..bu dr larin soyledigi bisi..simdilik sıkıntı yapmani gerektiricek bisi yok..cok yenisin ve dr lar cocuk tedavisi gerek gordugunde bile en az 1 sene deniyor olmani isticekler...yani her kadinin ve erkegin bunyesi bir degil ki..saglikli hicbirseyi olmayan kari koca bile 6 ayda 8 ayda basari alabilio..bnm ark 2. Cocuk icin 8 ay ugrasti kimisi 1 sene..kimisi hmn kaldı. .ayrica diger arkadaslarin esine kendine zaman tani demelerinede hak veriorum..her ne kdr cocuk evin evliligin meyvasi olsada uzun zmn esinle simdi oldugun gibi olamicaksin bisiler aksio ister istemez..annelik ic gudusu..bebeklere odaklaninca evlilik biraz aksio..toparlamanda 2 seneni alir..o yuzden doya doya tadini cikar..6 ayına kadar salla..evliligin tadini cikar bakarsin o ara bebekte gelmis..belli mi olur..hele bi sakin ol..Herşey guzel olcak canim..kusupte darilma..biliyorum belki sende bunlari biliyorsun ama uygulayamiyor olabilirsin..bugun bi adim at..evliliginin tadini cikar..rahatina bak..cok guzel bi anne olcaksin tatlim..öptüm cnm...

normalde beş gün oluyorum. hiçbir belirtim de yok. yarın test yapacağı cuma da zaten doktora gidecektim ordan öğrenirim artık ne olduğunu. ama bebek istediğimden beri hormonlarım kafayı yedi

Normal bi durum degil bu canım. .hamilelik her zmn belirti vermeyebilir...vercek diye bi kural yok..sen yarin ilk idrarinin basini bosalt wc ye..ortasini kaba al..sonunuda bosalt..ole test yap..en dogru sonucu verir ins..eger testte çıkmazsa cuma dr a gittiğinde zaten kan testi ister gebelik var mi die..hyrlisi olsun..insallah vardir..bana yerlesme gibi geldi umut vermiyim ama..haber ver mutlaka..hyrli guzel haberlerle gel ins..

Canım bende seninle aynı şeyi yaşıyorum şuan, testler silik çıkıyo ve bugün daha silikleşmişti, ben kimyasal olduğunu düşündüm, bende adet oldum bitti ama memelerin ağrısı geçmeyince bide karnım şiş kalınca test yaptım silikti ama gittikçe silikleşiyo

Tazecik mazecik hamilem napıyosun kız, iyi mi hamileliğin, daha dün hamileyiiiiim dedin sanki ama bak 7 haftalık olmuşsun maşallah

Benim verdiğim cevapta hiçbir tersleme yok anlayacağın fazla alınganlık yapmışsın sadece kendimden bir örnek vererek bir yorum yaptım ben

Guzelim tabiki hakkin var hemde evlendigin ilk gunden itibaren ama bak kizlar hakli cok panik yapiyorsun yapma.Hem daha yeni evlenmissin bunlari dusunmekten evliligin tadini cikaramaz cicim aylarinizi berbat edersin sonra pisman olmaman icin herkes sana iyilik yapmak istedigi icin oyle diyor daha yasinda kucuk galiba kac yasindasin?Sen doktora gitsen hemen yarin o bile sana dicekki 1 sene dene olmazsa oyle tedavi diyecek o yuzden cok kasma yeni evlisin tadini cikarmaya bak.Bilmem bu yazdigimi da gorur okurmusun cunku bidaha siteye gelmicem falan yazmissin Birde canim burda kimse kimseye hakaret kotu soz soylemedikten sonra azarlama olmuyor.Biz,kizlar takiliyoruz birbirimize ama o herkesin birbirine kizdigindan degil birbirini dosttan kardesten ote gordukleri icin cunku burda ailene bile anlatamadigin seyleri birbirimize anlatiyoruz alinganlik yapacak birsey yok bunda kisisel algilama yani okHerkes egleniyor stres atiyor burda

seni hep görüyorum yazmak bugüne kısmetmiş.eklenmek istersen ekleyelim seni de.bizde sana bayılalım

canım 14 aylık evlıyım 31 yasındayım ilk ay hamıle kaldım ama kımyasal gebelikti dustu gitti hala bekliyorum daha da beklicem gibi geliyor da hayırlısı diyeyim.. bu arada batımda 8 aralık olması lazım ama ben bu ay erken yumurladım gıbıme geldi bugunden ıtıbaren her an gelebilir...

Son düzenleme:
hsg den korkma bir şey yok. ben ve adzeynep çektirdik okuduysan kolay oldu

dusundukce tansıyonum cıkıyor :18: dr um anestezili yapacakmış zaten.. ne bılım bu fikre alışmaya calısıyorum.. dedim ki aşılama yapalım 2-3 defa tutmazsa cekeriz hsg yı. once tmm demişti de sonradan su koyverdı sabahın korunde aradı deliyle deli olamam ben dedi yaaa o hsg cekilecekmiş napalım tek umıdım korkudan adetım gelmesın anlasın ne kadar korktugumuda acır belki bana

Dün bat'ımdı.bu sabah kalktığımda kırmızıları görmeyince evdeki testi yaptım.erken gebelik değil normal test . Çıkmama ihtimali yüksek olduğu halde yaptım tabiki pozitif çıkmadı
Elimde 5 tane test var.kirmizi gelmedikte her sabah yapicam:)pozitif çıkana kadar:)yani Pazartesi'ne kadar.
Ve hala kırmızılar gelmemiş olursa Pazartesi kan verceeeeeem insalllllah.

Ayyyyyyy tebrikleeeeer
Cok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım burda oldukça yorumlarına denk geliyorum.
senin bu yanlış algılamanı olumluya çevirecek biraz açıklama yapmak isterim...
öncelikle 26 yaşındayım.bu tür topiklerde 40 yaşına kadar gebeliği beklemiş ya da henüz düşünüyor olanlar var.
ve onları gördükçe yakınmaktan,sızlanmaktan vazgeçiyorum.çünkü; bu onları hem incitir hem de haksızlık olur diye hissettiğim için.
senin yorumlarında da hep bi yakınma var. kusura bakmayasın ama burdaki insanları incittiğinin farkında olman için bi kaç uyarı niteliğinde yorumları ters algılamışsın. belki cahilliğinden kaynaklanıyor bilemem, belki içtenliğinden...
ama şunu bilesin ki, sürekli bebek olmuyor mu olmayacak mı gibi tedirginliklerin başkasını bilemem ama beni itiyor.
netice de her ay yaşadığımız bitikliği yaşadın mı? dilerim ki Rabbim sana yaşatmasın tatlım...
ama şunu unutma, hepimiz gerginlik altında buraya kafa dağıtmaya ve sıkıntı paylaşmaya geliyoruz...
senin gibi çıtır yeni evli hatunların sızlanmalarını da biraz yadırgıyoruz... (kendi adıma öncelikle)
kimse kötü niyetinden terslemiyor seni... haklılar; evliliğin yeni ve yolun başındasın..
doktorlar bile bir yıl denemeni önerecek, zaten gitsen kapıdan kovarlar buna emin ol...
evliliğini en başından bu stresle yoketmen yerine tadını çıkarmandan başka hiç bir şey önerilmez sana...
bebek istersin elbette hakkın... buna hiç birimiz karışamayız.
ama biz senin gibi ilk istediğimiz aylarda daha ne olduğumuzu anlamayı bırak, olacak diye en az5-6 ay beklemişizdir.
tecrübeyle konuşan çok kadın var yani...

her ay buradaki insanların yıkımını da göz önünde bulundurarak senden yorum yaparken itina istemeye hakkım vardır umarım..
bi parça kendim için, bi parça sebepsiz infertile yaşayan, aşılama ve tüp bebek denemelerinden başarısız sonuç alan, belki bir belki defalarca karnında bebeğini kaybeden, düşük yapan, yaşı geçip hamile kalması güçleşen, eşi azosperm olan, çeşitli ameliyatlar atlatan ya da olacak olan,pko hastası olan,belki de hiç yumurta rezervi doğuştan olmayan, sabırla her ay zar zor kendini toplayıp tekrar gebelik deneyen ben ve benim gibi bi çok üyenin burda bulunuş sebepleri hatrına senden birazcık anlayış istemem umarım seni kırmaz...
hata yaptıysam affola...
dilerim sen bizim gibi beklemez,en kısa zamanda bebek sahibi olurda bu yakarışmaların tam ortasında bulmazsın kendini...
sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…