- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.061
kızlar size bir şey soracağım çok gerginimben pazar günü sabahtan regl oldum demiştim ya o gün normal regl oldum ama ilk gün her zaman az olurum ve normal geldi bana. o akşama kadar normal regl gibi geldi bana dün okuldaydım akşama kadar para kadar bir leke geldi ben de normaldir gelir akşama dedim gelmedi bugün hiç gelmedi. üstüne görme mi yerleşmemi anlamadım ama bir gün regl mi olur. ne yapacağımı şaşırdım. test mi yapsam doktora mı gitsem bası kesilmiş tavuk gibi debeleniyorum. arada kalmak çok kötü:18::18::18:
Ben geldiğimde kimse olmuyor of kızlar offf :18: Gerginlikte öleceğim
normalde beş gün oluyorum. hiçbir belirtim de yok. yarın test yapacağı cuma da zaten doktora gidecektim ordan öğrenirim artık ne olduğunu. ama bebek istediğimden beri hormonlarım kafayı yediTest yap cnm sabah ilk idrarla..bi bak..yerlesme olunca bazen boyle oluo..stress yapma..çıkan sonuca göre dr a gidersin..kanda bakılır. .1 gun adet mi olur..normalde kac gun suruo..
ben evlenelı 1 ay oldu diye bebek istemeye hakım yok mu ? herkes zun süredir bekleyebilir belki de ben bu kadar kısa zamanda alarm üretmetsem kendimce bende 1 sene 2 sene sonra uzun süre bekleyenler klubune katılıcam. belkı de korkum budur . ayy ne bilim kimse karsısındakını düşünmeden konusuyor sızın yazdıklarınıza alınmıyorum ama bariz belli yani bazılarının yazdıkları da.
normalde beş gün oluyorum. hiçbir belirtim de yok. yarın test yapacağı cuma da zaten doktora gidecektim ordan öğrenirim artık ne olduğunu. ama bebek istediğimden beri hormonlarım kafayı yedi
normalde beş gün oluyorum. hiçbir belirtim de yok. yarın test yapacağı cuma da zaten doktora gidecektim ordan öğrenirim artık ne olduğunu. ama bebek istediğimden beri hormonlarım kafayı yedi
Normal bi durum degil bu canım. .hamilelik her zmn belirti vermeyebilir...vercek diye bi kural yok..sen yarin ilk idrarinin basini bosalt wc ye..ortasini kaba al..sonunuda bosalt..ole test yap..en dogru sonucu verir ins..eger testte çıkmazsa cuma dr a gittiğinde zaten kan testi ister gebelik var mi die..hyrlisi olsun..insallah vardir..bana yerlesme gibi geldi umut vermiyim ama..haber ver mutlaka..hyrli guzel haberlerle gel ins..
ya bende hep bişi yazıyorum buraya benı hep tersleme durumu anlamadım. biişi soruyorum Allah razı olsun bazıları çok güzel cvplıyor da bazılar. neyse yeni evliyim diye bebek yapamaz mıyım yada adet sancısı ile ilgili bişi soramaz mıyım..
elifcimm listeden beni sil topiğe uğramıycam bi dahaa
benyine bi gidip çamaşır asıp geleyim
ben evlenelı 1 ay oldu diye bebek istemeye hakım yok mu ? herkes zun süredir bekleyebilir belki de ben bu kadar kısa zamanda alarm üretmetsem kendimce bende 1 sene 2 sene sonra uzun süre bekleyenler klubune katılıcam. belkı de korkum budur . ayy ne bilim kimse karsısındakını düşünmeden konusuyor sızın yazdıklarınıza alınmıyorum ama bariz belli yani bazılarının yazdıkları da.
seni hep görüyorum yazmak bugüne kısmetmiş.eklenmek istersen ekleyelim seni de.bizde sana bayılalım
hsg den korkma bir şey yok. ben ve adzeynep çektirdik okuduysan kolay oldu
sabah idararım pozitif cıktı hemen kan aldırmaya gittim sonucunu ögrendim 507,5 adetim tam 5 gün gecikmiş oldu deger iyimmi sizce 16 aydır bekliyorum 4 ay öncede karında kallbi durmuştu 12 ci haftada kürtajla sonuclandı inşallah degerim daha cok yükselirde saglıklı bir gebelik olur allah isteyen herkkese nasip etsin....elifcim benimkini degişştire bilirsin sonuc şuanhamileyim
Test yapsana çıkar benim battan bigün önce çıktı
ya bende hep bişi yazıyorum buraya benı hep tersleme durumu anlamadım. biişi soruyorum Allah razı olsun bazıları çok güzel cvplıyor da bazılar. neyse yeni evliyim diye bebek yapamaz mıyım yada adet sancısı ile ilgili bişi soramaz mıyım..
elifcimm listeden beni sil topiğe uğramıycam bi dahaa
Test yapsana çıkar benim battan bigün önce çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?