Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yaw kızlar benım adetım normalde 1 gun sancı olur gecerdı 3. gün oldu f-hala sancı var karnımda bide evlendıkten sonra geçer dediler bana adet sancısını nası yalan!!!!!!!

arkadaşım daha ne olmuş evleneli kırkın çıkmamış daha dur bakalım ben 6 yılı devirdim hala çekiyom adet sancısını bünyeyle alakalı birazda

arkadaşım daha ne olmuş evleneli kırkın çıkmamış daha dur bakalım ben 6 yılı devirdim hala çekiyom adet sancısını bünyeyle alakalı birazda

buldum ben bu gızı pıçaklayacam
daha 40 ı çıkmadan hamile kalamadım diye üzülüp ovulasyon testi alıyor
deli buuuuuuuuuuuuu

ya bende hep bişi yazıyorum buraya benı hep tersleme durumu anlamadım. biişi soruyorum Allah razı olsun bazıları çok güzel cvplıyor da bazılar. neyse yeni evliyim diye bebek yapamaz mıyım yada adet sancısı ile ilgili bişi soramaz mıyım..

elifcimm listeden beni sil topiğe uğramıycam bi dahaa

İstersen silerim problem değil ama burası böyle bir topik herkes stresini atıyor birbirimize takılıyoruz işte
herkes uzun sürelerdir beklediği için de sen göze batıyorsun
çaktın

İstersen silerim problem değil ama burası böyle bir topik herkes stresini atıyor birbirimize takılıyoruz işte
herkes uzun sürelerdir beklediği için de sen göze batıyorsun
çaktın

ben evlenelı 1 ay oldu diye bebek istemeye hakım yok mu ? herkes zun süredir bekleyebilir belki de ben bu kadar kısa zamanda alarm üretmetsem kendimce bende 1 sene 2 sene sonra uzun süre bekleyenler klubune katılıcam. belkı de korkum budur . ayy ne bilim kimse karsısındakını düşünmeden konusuyor sızın yazdıklarınıza alınmıyorum ama bariz belli yani bazılarının yazdıkları da.

isteyebilirsin ama daha kocanla vakit geçir biraz ve zamana bırak diyoruz çünkü biraz alışma süreci geçirmen lazım

isteyebilirsin ama daha kocanla vakit geçir biraz ve zamana bırak diyoruz çünkü biraz alışma süreci geçirmen lazım

hayatımın boyunca atlatamadığım tek şey şu sabırsızlığım herşey anında olucak bş türlü vazgeçemedim .. psikoloğa gidicem

hayatımın boyunca atlatamadığım tek şey şu sabırsızlığım herşey anında olucak bş türlü vazgeçemedim .. psikoloğa gidicem

bende öyleydim ve hayal kırıklığına uğradım bu kadar stres yaparsan olmaz sana bunu anlatmaya çalışıyoruz.bırak biraz hayatını yaşa.inşallah eninde sonunda olacak bebiş o zaman kocanla geçiremediğin vakitlere yanacaksın.şimdibu kadar stres yapmak yerine evliliğini ilk zamanlarının tadını çıkar.istediğin için beraber ol.bebek için değil.anladın sen onu

ben yatıyorum şeker.sil diyorsan gelmeyeceğim diyorsan silerim.sen bilirsin senin kararın ama dediğimi tekrarlıyorum akışına bırak evliliğini tadını çıkarmaya bak

anladım canım anladım ama malesef yapamıyorum o kadar streslıyım kı belkı bı ıse gırsem unutucam da ıs de bulamıyorum kı

neyse bu ay takmıcam düşünmemeye çalışıcam bebek için ilişkiye gşrmicem falan filan beceririrm umarım

ben yatıyorum şeker.sil diyorsan gelmeyeceğim diyorsan silerim.sen bilirsin senin kararın ama dediğimi tekrarlıyorum akışına bırak evliliğini tadını çıkarmaya bak

silme silme uğrarım yazdklarınızı okurum aklıma takılanları sorarım ben gene

iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…