- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.221
Yok bem bişey hissetmiyorum ama gazdan mıdır nedir karnım şiş o rahatsızlık veriyo biraz. Ne zamandır var hassasiyet acaba benim daha yeni diye mi yok?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım .. aynı yaştayız sen ikiniciyi bekliyorsunn
Darısı başımıza inşş
Sağol arkadaşım sen çok yeni evlisin Allah mutluluğunu daim etsin yuvanızı çocukla neşelendirsin.
şimdiki yumurtlama olabilir. akıntıyı takip et adete kadar devam ederse ancak ne olduğu hakkında bir şey söylenebilir. bende de her zaman akıntı olur ama regle yakın1-2 gün geçer sonra tekrar gelir ve regl olurum. inşallah sen olmazsın öylekızlar adete 9 gun var benden akıntı cok gelıo yumurtlamamı yoksa bebek mı ıltıhap degıl emınım cunku seffaf bı akıntı
Gaz da var kasik alt bölgede hassasiyette var..hani adet olunca olur ya ole bişi. .basindan beri var..ikisi birden birlesince dusun gerisini..simdi netten baktimda ilk andan itibaren sıkı giyim giymeyin diyor..kan dolaşımını etkiliyormus..hatta bulantiya bile sebep olur yaziodu...istesemde giyemiom..
Kızlarr nabersiniz benden haberler kötü doktoraa gittim yumurtam için çok sağlam duruyor ama rahim ağzında lezyonlar gördü( yarın ameliyathanede başıma neler gelicek bilmiyorum ama bize çocuk işini baya bir ertelememiz gerektiğini söyledi çok uzun bir süre tedavi görüces eşimde 2 yıldır var zaten banada bulaştırmış sanırım bu ay ki yumurtamda boşa gitti maalesef allahtan bi mucize olmassa ben 1 seneye anca hamile kalırım zaten artık ilişkide yasak baya bir zaman değil ki çocuk size diyeceğim kafanıza hiç birşey takmayın allah ilk meleğimi aldı benden şimdi de çok istedğim halde olamıcak baya bir zaman zorlamayın kendinizi olmuyorsa allahın bir bildiği vardır hepinize iyi gecelerr bu arada bemim yumurta çatlıyor heralde şu anda :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Tebrik ederim:)))))))Herkese slm arkadaşlar. Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum.Ben,m adeti 6 7 aralık gb olucaktı.Eylül 25 gb korunmayı bıraktık ekimde aset oldum kadımda oldum bu üçüncü denemeydi..Bu arada 6 yıllık evliyim 25 yaşındayım ve 4.5 yaşında bir kızım var...Her neyse belki yazmışımdır hiç belirtim yok,ne kasık ağrısı,ne göğüslerde hassaslık,ne akıntı ama bugün otururken kuyruk sokumum sanki battı kızıma hamileyken de olmuştu sonra gittim test aldım ve çok net olmasa da ikinci çizgi çıktı(erken olduğu için mi böyle çıktı bilmiyorum)çok mutluyum inanın bugün namazlarımda da çok dua ettim sizleride kattım duama.Allah isteyen herkeze nasip etsin. Doktora gitmeden tabiki emin olamam ama sizlere tavsiyem belirtilere sakın takılmayın inanın diyorum ya hiç belirtim yok...Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar..
Kızlarr nabersiniz benden haberler kötü doktoraa gittim yumurtam için çok sağlam duruyor ama rahim ağzında lezyonlar gördü( yarın ameliyathanede başıma neler gelicek bilmiyorum ama bize çocuk işini baya bir ertelememiz gerektiğini söyledi çok uzun bir süre tedavi görüces eşimde 2 yıldır var zaten banada bulaştırmış sanırım bu ay ki yumurtamda boşa gitti maalesef allahtan bi mucize olmassa ben 1 seneye anca hamile kalırım zaten artık ilişkide yasak baya bir zaman değil ki çocuk size diyeceğim kafanıza hiç birşey takmayın allah ilk meleğimi aldı benden şimdi de çok istedğim halde olamıcak baya bir zaman zorlamayın kendinizi olmuyorsa allahın bir bildiği vardır hepinize iyi gecelerr bu arada bemim yumurta çatlıyor heralde şu anda :))
slm ben geldimm nasılsınız görüşmeyeliiii
Bu arada ben bu sabah yine test yaptım.yine negatif))
Bakalım 3 testim daha var.onlarida yapicam.hala kırmızılar gelmemişse ve hala testlerden sonuc alamamışsam kan baktircam veya direkt ultrasonda baktircam
Hayırlısı bakalim
Bu arada ben bu sabah yine test yaptım.yine negatif))
Bakalım 3 testim daha var.onlarida yapicam.hala kırmızılar gelmemişse ve hala testlerden sonuc alamamışsam kan baktircam veya direkt ultrasonda baktircam
Hayırlısı bakalim
papatyamm nasılsın nasıl gidiyor..
3aralikti benimcanım senin kaçgün geçti..
günaydın canım herkesin hemen çıkmıyomuş idrarda bende yarın sabah yapmayı düşünüyodum yapmasammı
günaydın canım iiym bu gün son günümsen nasılsın varmı bi değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?