Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Yok bem bişey hissetmiyorum ama gazdan mıdır nedir karnım şiş o rahatsızlık veriyo biraz. Ne zamandır var hassasiyet acaba benim daha yeni diye mi yok?

Gaz da var kasik alt bölgede hassasiyette var..hani adet olunca olur ya ole bişi. .basindan beri var..ikisi birden birlesince dusun gerisini..simdi netten baktimda ilk andan itibaren sıkı giyim giymeyin diyor..kan dolaşımını etkiliyormus..hatta bulantiya bile sebep olur yaziodu...istesemde giyemiom..

kızlar adete 9 gun var benden akıntı cok gelıo yumurtlamamı yoksa bebek mı ıltıhap degıl emınım cunku seffaf bı akıntı

kızlar adete 9 gun var benden akıntı cok gelıo yumurtlamamı yoksa bebek mı ıltıhap degıl emınım cunku seffaf bı akıntı
şimdiki yumurtlama olabilir. akıntıyı takip et adete kadar devam ederse ancak ne olduğu hakkında bir şey söylenebilir. bende de her zaman akıntı olur ama regle yakın1-2 gün geçer sonra tekrar gelir ve regl olurum. inşallah sen olmazsın öyle

kızlar pazar günü tek gün adet oldum bu sabah test yaptım bir şey yok. ben de akışına bıraktım. insanlar üstüne görüp 8-9 haftalık öğrenmiş bende öyle olurum varsa yoksa da belki 3-4 haftalık öğrenirim. ama iki gündür kendi kendimi yiyorum artık ne gelirse

Son düzenleme:

Bu şişkinlik nasıl geçicek ya gaz gebertiyor valla

Kızlarr nabersiniz benden haberler kötü doktoraa gittim yumurtam için çok sağlam duruyor ama rahim ağzında lezyonlar gördü ( yarın ameliyathanede başıma neler gelicek bilmiyorum ama bize çocuk işini baya bir ertelememiz gerektiğini söyledi çok uzun bir süre tedavi görüces eşimde 2 yıldır var zaten banada bulaştırmış sanırım bu ay ki yumurtamda boşa gitti maalesef allahtan bi mucize olmassa ben 1 seneye anca hamile kalırım zaten artık ilişkide yasak baya bir zaman değil ki çocuk size diyeceğim kafanıza hiç birşey takmayın allah ilk meleğimi aldı benden şimdi de çok istedğim halde olamıcak baya bir zaman zorlamayın kendinizi olmuyorsa allahın bir bildiği vardır hepinize iyi gecelerr bu arada bemim yumurta çatlıyor heralde şu anda :))

çok geçmiş olsun arkadaşım. sağlığına kavuş da çocuk sonra olur...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Tebrik ederim:)))))))

Cok gecmis olsun canım.tedaviniz umarım kolay gecer.

Bu arada ben bu sabah yine test yaptım.yine negatif))
Bakalım 3 testim daha var.onlarida yapicam.hala kırmızılar gelmemişse ve hala testlerden sonuc alamamışsam kan baktircam veya direkt ultrasonda baktircam
Hayırlısı bakalim

geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin :26::26::26::26:

günaydın canım herkesin hemen çıkmıyomuş idrarda bende yarın sabah yapmayı düşünüyodum yapmasammı

canım senin kaçgün geçti..
3aralikti benim
günaydın canım herkesin hemen çıkmıyomuş idrarda bende yarın sabah yapmayı düşünüyodum yapmasammı

Yani bende elimde var diye yapıyorum ama pozitif çıkmasını beklemeden yapıyorum bu nedenle de canım sıkılmıyor
Ama nolur pozitif çıksın diyerek yaparsan ve çıkmayınca uzuleceksen yapma
Bide bende erken gebelik testi yok normal test var onu yapıyorum bu nedenlede aslında cok takmıyorum kafama

bacılar günaydın
ben artık fazla giremiyom da
sınavdan ötürü
hepnasip gelince benim ateş ölçümlerimi bi iletiverin olar mı

hepnasip canım adetlerim günü gününe pek değil
27ila 30 arasında olduğum oluyor
fazlalık 30 günden olduğu için 30 hesap ederim hep
sat : 19 kasım
ateşim şöyle ki:
36.3
36.0
36.1
36.3
36.1
36.1
36.3
36.4
36.3
36.4

teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…