Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Allah sınavlarda zihin açıklığı versin.umarim başarılı olursun.
Bu arada ateşte yükselişte valla süpersin.adetin ilk gunünden mi başladın ölçmeye?

o kramplar hamilelik belirtisi olabilir canım

inş canım ya bu ay olmassa doktor aşılama yapalım dedi vakit kaybetmeyelim diyor..papatyam bende bu ay her ayki belirtiler olmadı her ay bir sürü belirti vardı ama bu ay sadece hafif hafif ağrılar çok az akıntı bide göğüslerde hassasiyet..eğer bu ay hamile kalırsam sizlerin uğuru olacak bana..hepinizi seviyorum kızlar:))

bizde seni seviyoruz canım inş. aşılamaya gerek kalmaz

günaydın canlarım ben geldim..
dün sabah 09.20 itibariyle elektirik gitti ve akşam 18.00 gibi geldi..
tüm gün dondum soğuktan artık evde ağzımdan duman çıkmaya başladı..
gecede ancak ısındım
kızı okula gönderdim çamaşırlar makinede
eteş olmu 36.7bata son 6 gün
paptyam nasip istanbul falcy nasılsınız..

günaydın benimde 5 gün kaldı:))

Allah sınavlarda zihin açıklığı versin.umarim başarılı olursun.
Bu arada ateşte yükselişte valla süpersin.adetin ilk gunünden mi başladın ölçmeye?

Allah razı olsun canım. inşallah kolaylıkla atlatırım
yok adetten bi hafta sonra başlayabildim
unutkanımdır biraz.yumurtladığım için yükselmiş olabilir, onu henüz kestiremiyorum.

Bu arada benim kırmızıdan hala ses yok
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
yıldızzzz gelmemiş halendaha oh oh gelmiyecek

herşeyi devletten beklemeyin yahu.biraz da çaba gösterin
kızım devlet anam kazen arkadaşım değil diye msj atamıyom..
hem kazen sana niye ablam demiş

günaydın canım iyi olmana sevindim dün seni çok merak ettim bende iyiim işte ne olsun son gün bakalım yarın dananın kuyruğu kopçak

günaydın canım iyi olmana sevindim dün seni çok merak ettim bende iyiim işte ne olsun son gün bakalım yarın dananın kuyruğu kopçak

hadi hayırlı olsun
adetin düzenlimi...
benim hiç düzenli olmadığı için bat geçtikten sonra test yapacam..eğer erken gelmesse kırmızı.

papatyamm sen kaç aydır düşünüyosun bebek doktora gittinmi sorun varmı ilaç kullanıyormusun..

canım ben 4 aydır falan benim iki tane var aslında üçüncü üçün uğraşıyom işte deli gibin kasımda hsg çekildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…