- 25 Ekim 2013
- 10.102
- 33.723
- 798
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.261
hadi hayırlı olsun
adetin düzenlimi...
benim hiç düzenli olmadığı için bat geçtikten sonra test yapacam..eğer erken gelmesse kırmızı.
canım ben 4 aydır falan benim iki tane var aslındaüçüncü üçün uğraşıyom işte deli gibin kasımda hsg çekildim
hsg de bişey çıktımı peki ilaç falan vermedi mi doktor..
evet canım benimki düzenlidir kendileriateşimde bugün altıda 36,7 di sonra sekizde 36,5 ti oda şaşırdı bacımm
ilaçlar sorunsuz geçti dedi tüplerden bakalım görcez bundan önce iki ay klomen ve çatlatlma iğnesi vermişti ama olmadı oyüzden hsg çekti senin sorun neydi
egemenhalit bişey soracam pirofil resmi ben değitiremiyorum nasıl yapıyosunuz bide ben özel msc yollayamıyorum neden ki ben bir haftadır giriyorum..yardımcı olursan sevinirim:)
bende 8 ay önce hamile kaldım doğal yolla düşük oldu amadüşükten sonra kalamadım diye doktora gittim bana kılomen ve çatla iğnesi verdi 2 ay ama olmadı..bende adet düzensizliği de vardı ama bu ay ilaç vermedi ilaçsız takip etti ve yumurtam oluştu bu ay doğal yolla dene dedi eğer olmassa aşılama yapalım dedi uzun oldu ama:) birde 4 yaşında bir kızım var teyzesi onada doğal yolla kalmıştım..
kullanıcı kontrol paneli+avatarı değiştir çıkan sayfata avatarı kullanma seçeneğini işaretlemşsin onun için avatarın yok....
dosya yükle var ordan sen bilgisayarından bitane bulacağın gibi bi alt secenekte avatar resimlerinden istediğini seç
değişiklikleri kaydet butonuna bas o kaydeder
msj göndermen için senin yazdığın yorum sayın 100 olmalı..
Allah bağışlasın canım inş. ikinciyede en kısa zamanda kalırsın
canım ben 4 aydır falan benim iki tane var aslındaüçüncü üçün uğraşıyom işte deli gibin kasımda hsg çekildim
amin tatlım inş sende üçüncüye en kısa zamanda kalırsın..sen hangi şehirden
anam o hsg beni öldürdü abowww
o masa ruhumu teslim ettim bidaha geri verdiler sanki...sen nasıl dayandın...bende ekimde eylülde çektirdim
bir hafta kanamam devam etti..
ama dr dedi eğer tüpler açıksa sancı olur kapalıysa bişi hissetmessin..
yok ev kedisiyim.
inş. canım amin ben ist dayım çalışıyorum bi şirkette muhasebeye bakıyorum sen
ben adana canım kamuda çalışıyorum çok uzağız:))
nasıl yani sen iki keremi çekildin ben anestezili oldum canım bişe duymadım kanamamda bir gün sürdü ertesi gün bitti
olsun canım gönüller bir olsun burda birbirimize destek oluyoruz ne güzel böyle güzel samimi bi arkadaşlığı nerde bulabiliriz başka
yok kız eylül sonu ekim başı gibi demek istedim..
sen onun için rahatsın hsg konusunda seni seni
yokbacım benim canlı canlı oldu..3 defa ilacı bastı (dr söylemi )
ilacı basıyom abla kendini kasma.sonuncudada abla son kez basacam dedi..
ya bas bas ne deceksen et dedim dr güldü..
yıldızzzz gelmemiş halendaha oh oh gelmiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?