- 25 Ekim 2013
- 10.102
- 33.723
- 798
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.281
Ya hala yok
Ama testlerde - çıkıyor daha
Pazartesi'ye kadar hala gelmemiş olursa Dr a gitcem:)
ne güzell sende varmı çocuk..yoksa ilkmi olcak..
dr lar hsg den sonra olma ihtimali çok diyolar :26::26::26: sanada dedimi
canım ben 4 aydır falan benim iki tane var aslındaüçüncü üçün uğraşıyom işte deli gibin kasımda hsg çekildim
Ya hala yok
Ama testlerde - çıkıyor daha
Pazartesi'ye kadar hala gelmemiş olursa Dr a gitcem:)
anamm papatya sendemi üçüncü için uğraşıyosun tobee bende aynenbaşımıza gelecek var he kaşınıyoruz sankim
anamm papatya sendemi üçüncü için uğraşıyosun tobee bende aynenbaşımıza gelecek var he kaşınıyoruz sankim
gerçekten sendemi üçüncü için bende benim gibi deli yoktur diyodum :)) sen ne zamandır uğraşıyon kaç yaşındasın anlat bakayım merak ettim şimdi kızz
gerçekten sendemi üçüncü için bende benim gibi deli yoktur diyodum :)) sen ne zamandır uğraşıyon kaç yaşındasın anlat bakayım merak ettim şimdi kızz
Ya aslında sevinesim var ama istemiyorum.cunku sonu kötü oluyor o zaman.adetin düzenliyse sevinmeye başlıyalım:119::119::119::119::119::119:
ya aslında şöyle başlim benim 2 tane kuzum var 14 yaşında oğlum 11 yaşında kızım. ve hiç çocuk filan düşünmüyodum (bu arada yaşım 36) mayısta hamile olduğumu öğrendim..vehaziranda kalbi durduğu için kürtajla sonlandı.ne olduysa bu düşükten sonra oldu ben meğer çok istiyorumuşum haberim yok :) işte dr.m istersen bi 6 ay kadar korun sonra yap dedi bende bu ay bi denim dedim çalışma hevesi geldi bana eşimde şaşkın sana ne oldu hayırdır dio :)) bişey yok çocuk istiyorum dedim adam şokta tabi meğer ben şaka yapıyorum sanmış ama gerçekten ALLAH'ım benden önce olmayan tüm isteyenlere versin hep dua ediyorum (sonrada bana ) kikikiki işte böyle papatyacım anlayacağın durummlar vahim :)
canım bende 39 yaşındayım sen bana göre daha şanslısın ben çok geç kaldım :26::26::26:
canım bende 39 yaşındayım sen bana göre daha şanslısın ben çok geç kaldım :26::26::26:
Iste buna gülerim
Kız sen mi geç kaldın
Sen benim gorumcemin hikayesini bilmiyorsun galiba
bu arada dün dr. a gittimya kan tahlili istedi bu gün gidicem almaya bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum :18:
Ya aslında sevinesim var ama istemiyorum.cunku sonu kötü oluyor o zaman.
Normalde cok duzenlidir
Gecen sene bi kere aksadi 5 gün falan gecikmişti.cok cok umutlanmistim Allah'tan esim dışarıdayız, yanımda olsa kesin söylerdim cunku. Esimin gelmesine 1 gün kala dra gittim.guya esim gelince kesin sonuclu mutlu haberi verecektim.kendimce kurgular yaptım.soyle deyim böyle deyim cok şaşıracak vs diye.
Dra bi gittim ultrasonla baktı. Gebelik yok
Adet olmak uzeresin zaten duvarlar bayağı kalinlasmis bugun yarın olursun ama bi problem görünmüyor.stresten falan gecikmistir dedi
Yıkıldım
Eve geldim yattım sızana kadar ağladım
Sabah bi kalktım adet olmuşum
Iste bu yüzden cokta üstüne düşmemeye çalışıyorum
Pazartesi hala olmamışsam gitcem dra:)
Hakkımızda hayirlisi
Iste buna gülerim
Kız sen mi geç kaldın
Sen benim gorumcemin hikayesini bilmiyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?