Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ne güzell sende varmı çocuk..yoksa ilkmi olcak..

var teyzesi elinden öper 7 yaşında kızım var
temmuz 2011 de 12 haftalık kalbi durdu kurtajla alındı..
ondan sonra çalış allah çalış bebek yok..
4 aydır tüp bebk merkezine gdiyom aşılama olmak için..bakalım

dr lar hsg den sonra olma ihtimali çok diyolar :26::26::26: sanada dedimi

demezlermi o ayda aşılama olcaktım yum 9 mm diye olmadı.. hsg de çekildi artık kesin hamile olursun dedi dr
ama yok kırmızıyı yedim..
bu ayki yum 13mm diye aşılama kaldı balakım bu ayda kırmızı görürsem artık türbelere falan gidecem
tamamen pisikolojik

Son düzenleme:
anamm papatya sendemi üçüncü için uğraşıyosun tobee bende aynen başımıza gelecek var he kaşınıyoruz sankim

gerçekten sendemi üçüncü için bende benim gibi deli yoktur diyodum :)) sen ne zamandır uğraşıyon kaç yaşındasın anlat bakayım merak ettim şimdi kızz

gerçekten sendemi üçüncü için bende benim gibi deli yoktur diyodum :)) sen ne zamandır uğraşıyon kaç yaşındasın anlat bakayım merak ettim şimdi kızz

ya aslında şöyle başlim benim 2 tane kuzum var 14 yaşında oğlum 11 yaşında kızım. ve hiç çocuk filan düşünmüyodum (bu arada yaşım 36) mayısta hamile olduğumu öğrendim..vehaziranda kalbi durduğu için kürtajla sonlandı.ne olduysa bu düşükten sonra oldu ben meğer çok istiyorumuşum haberim yok :) işte dr.m istersen bi 6 ay kadar korun sonra yap dedi bende bu ay bi denim dedim çalışma hevesi geldi bana eşimde şaşkın sana ne oldu hayırdır dio :)) bişey yok çocuk istiyorum dedim adam şokta tabi meğer ben şaka yapıyorum sanmış ama gerçekten ALLAH'ım benden önce olmayan tüm isteyenlere versin hep dua ediyorum (sonrada bana ) kikikiki işte böyle papatyacım anlayacağın durummlar vahim :)

adetin düzenliyse sevinmeye başlıyalım:119::119::119::119::119::119:
Ya aslında sevinesim var ama istemiyorum.cunku sonu kötü oluyor o zaman.
Normalde cok duzenlidir
Gecen sene bi kere aksadi 5 gün falan gecikmişti.cok cok umutlanmistim Allah'tan esim dışarıdayız, yanımda olsa kesin söylerdim cunku. Esimin gelmesine 1 gün kala dra gittim.guya esim gelince kesin sonuclu mutlu haberi verecektim.kendimce kurgular yaptım.soyle deyim böyle deyim cok şaşıracak vs diye.
Dra bi gittim ultrasonla baktı. Gebelik yok
Adet olmak uzeresin zaten duvarlar bayağı kalinlasmis bugun yarın olursun ama bi problem görünmüyor.stresten falan gecikmistir dedi
Yıkıldım
Eve geldim yattım sızana kadar ağladım
Sabah bi kalktım adet olmuşum
Iste bu yüzden cokta üstüne düşmemeye çalışıyorum
Pazartesi hala olmamışsam gitcem dra:)
Hakkımızda hayirlisi

vay arkadaş face de farm heroes saga oynunu oynuyom onda bile yumurta çatlamıyo
varmı böle bişi..
her yanı sarmış çatlamıyan yumurtalar

canım bende 39 yaşındayım sen bana göre daha şanslısın ben çok geç kaldım :26::26::26:

bu kadar takma beee
olursa da olmassada ALLAHA şükret...elinde daha bi çok nimet var...niyese biz insanlar ALLAHın verdiklerini görmeyiz hep olmayanın peşine düşeriz
elimizdekilerle yetinmeyi bilmemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…