Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

inş canım en yakın zamanda 2.bebişlerimize kavuşuruz..illaki tüp bebek merkezindemi yapılması gerekiyor aşılamanın benim doktorum özle hastanede eğer bu ay kalamassam hamile aşılamayı hastanede yapacak..

cnm tabikide tüp bebk merkezi hastanenin içinde bulunan bi birim..
özel hast. var ama çok çok pahalı bi aşılama 6-7 bin ..benim için bu fiyat çünkü bi çocuk olduğu için devlet katkı payını ödemiyor.

şimdi sıra sende yldz anlat bakalım merak ettim bende :)

Simdiiiiiii:))
Ben 25 ımde evlendim.benden bi sene sonra gorumcem evlendiiiiiiii
Yas40
Ilk aylarda hamile kaliverdi. Ama düştü.
Bir iki ay sonra tekrar hamile kaldı ve onu doğurdu simdi maşallah iki yasında:)gecen biriki ay önce yeniden hamile kaldı istemediği için aldıracaktı ki gerek kalmadı düşük oldu.
Haaaa ben ne yaptım o kırkından sonra bunları yaparken:)))))
Oyle bön bön baktım
Simdi bana biri kalkıp geç kaldım yasım ilerledi deyince gülmekten kendimi alamam

offf ya nekadar pahali....
asilama bukadarsa tup bebek.nekadardir kim.bilir.....
Allahtan yurt disinda bu tur seyleri devlet tamamiylen karsiliyor....Keske turkiyedede bu tur seyler olsa.....
Bastan Allah kimseyi muhtac etmesin...

bence herşey kısmet kısmetimizde varsa olur..

offf ya nekadar pahali....
asilama bukadarsa tup bebek.nekadardir kim.bilir.....
Allahtan yurt disinda bu tur seyleri devlet tamamiylen karsiliyor....Keske turkiyedede bu tur seyler olsa.....
Bastan Allah kimseyi muhtac etmesin...

cnm eğer başka bebeğin yoksa burda da devlet tüm masrafını karşılıyo..ben bi kadınla kalrşılştım gittim merkezde
tüp bebek yapmış 800 -900 tl tuttu dedi..
bende dr görüşmeye girdim tabi hemen atladım tüp bebek dedim dr dedi senin bi çocuğun olduğu için devlet yardımı alamassın..
normalde aşılama taş çatlasın 300 tl benim içi 1000 tl olacak..

anladım canım inş doğal yolla kalırızda hiç aşılamaya falan gerek kalmaz:))

ben bu ay olacaktım aşılama ama yum.çok büyüktü 13mm.di
kaldı aralık ayına ama kocam da dr bi güzel kavga etti zannedersem aşılama olmam hayal oldu

ben bu ay olacaktım aşılama ama yum.çok büyüktü 13mm.di
kaldı aralık ayına ama kocam da dr bi güzel kavga etti zannedersem aşılama olmam hayal oldu

neden kavga ettiniz canım..bide 13 mm niye büyük ki benim 14 mm istersen yapalım dedi doktor ama sonra bu ay doğal yolla deneyiniz olmassa bidaha ki ay yaparız dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…