- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.541
canım sen en iyisi eşine erkek infertilite bölümünü okut bak o zaman nasıl seviniyor
ben kocama odun diyorum bari çalı de diyor
çalı kızım senin ki de ne yasak ki bunları
canım kimi kadın çok doğurgan olurmuş kimi de az işte ben az doğurgan grubuna giriyorum ki hamile kalmam bu kadar geçikiyor
aynen bende az doğurganım heralde...
bi de üstüne eşlerimizde sorun olunca daha gecikiyor hamile kalmamız..sizin değerleriniz düzeldi canım ne güzel kafan rahatlasın artık.ovu testini kürleri mürlerini bırak artık oluruna bırak olacak inş...
kızım sizle ne alakası var kocalarınız doğurgan değil sizin
ben okudumya yeterli..
sende anam ne çalışmışsın bir ay gün aşırı ilişki ohhhhh
ben istesemde benim koca sukaynatır hemen...
dur kız hakkaten birazdan gelir ben bi okutim belki işe yarar:)
hemde kara çalı:) ateşe versek kış günü iyi ısınırız,bari bi işe yaramış olurlar
dur kız hakkaten birazdan gelir ben bi okutim belki işe yarar:)
of bi bırakabilsem stres yapmayı olacakta yapamıyorum tatlım.
:))o da doğru yaa:)))kızım sizle ne alakası var kocalarınız doğurgan değil sizin
azosperm topiğine girsin baksın bakalım 1 tane sperm için mücadele veren kişilerin listeleri falan var onları okut nasıl sevinir haline şükreder...
yok ama Zeynep in eşinin değerleri düzeldi:))
bi de şöyle " valla hiç hesaplamadık, nasıl oldu şaşırdık" diyenler var ya.........
:))o da doğru yaa:)))
hakkaten yaa.hiç unutmuyorum o topikte biri 50 tane sperm çıkışı oldu diye nasıl sevinmiş.
sonra halime şükrettim.
1 haftadır biizde tık yok valla.ovülasyon testi negatif çıktıkça iştahım kaçıyo resmen.bu ayda umut yok
bırak artık kızım o çooooooooooook istediğin günler geldi işte
geldi benim kara çalı:) ben kocamı yakmaya gidiyom kızlar hadi iyi akşamlar:)
meryem suresini 41 gün okuyunca hamile kalınır diye duymuştum bugün 28. yi okudum.inşallah vesile olur.size de tavsiye ederim.
ayy kıyamam yaa..o doktoru elime geçirmeyi çok isterdim.aynen canım bi ara doktorun biri 40 milyon olan sperm testine azosperm diye teşhis koymuştu o testimiz ilk testimizdi bende o zaman değerlerden azosperm falan hiç bir şeyden anlamıyordum o topiğe uğruyordum ordaki arkadaşlar sizin azospermle alakanız yok demişlerdi düşün yani orda okuyordum hep eşim ameliyat olacak bnş 1 tane sperm çıkışı olur diye ...
bende kullandiğımda kötü olmuştum sonra bıraktım duruyor kutu kutu
ben bilmiyorum okumayı
ayy kıyamam yaa..o doktoru elime geçirmeyi çok isterdim.
sen pozitifi yakalayabilmiş miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?