- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.521
üzülme tatlım yeni yılda inş bebeklerimize kavuşuruz birlikte bekleriz hem bak bugün bemde adet oldum...yeni batın 1 ocaksa aynı zamanda batdaşım olursun hem ne güzel
:))) ne bilim panik oldum, döngüm bozulmasın aman kolay olsun diye :) bakalım yarın da sürerse giderim doktora bi hormon testi falan yaptırırm. ya neden biz kadınlar çekiyoruz bi bilen var mıı????
acayip strese girdim sayelerinde.sanırım bi dahaki ay bende kullanmam.
çoookkk hayırlısı olsun inşallahhhhhh :)
amin canım sağol hepimize inşallah.kan verdin mi?
teşekkür ederim darısı sanada olsun inşallah:)
henüz vermedim dün akşam öğrendim zaten..eşimde pek bi tepki vermedi bişi demedi bende ondan bi tepki bekliyorum gel birlikte bi hastaneye gidelim durumu öğrenelim falan gibi ama bakalım ses çıkmadı..
sende sağol
esra Erol'da 2. ye hamileymiş.yavv millet ne doğurgan...
bizede milleti konuşmak düşüyor böyle
ben olsam döverim o kocayıdün yanıma gelmedi öbür koltukta oturdu diye yatakta öte ittim gidip kan verseydin ya
bizede milleti konuşmak düşüyor böyle
canım mujum ile hepnasip neden akşamları girmiyor tarantulayı da göremiyorum haberin var mı??
itip kakmayla çalışmıyo bizimki:) buralarda yabancı sayılırım kimsemde yok mecbur kocanın eline mahkumum...aslında gitsem giderdim yine de kızdım kocaya işte:) ben tek başıma mı yaptım cnm bu çocugu azcık o da sevinsin,belli etsin sevindiğini:)
itip kakmayla çalışmıyo bizimki:) buralarda yabancı sayılırım kimsemde yok mecbur kocanın eline mahkumum...aslında gitsem giderdim yine de kızdım kocaya işte:) ben tek başıma mı yaptım cnm bu çocugu azcık o da sevinsin,belli etsin sevindiğini:)
mujumun babaannesi hasta ya göremiyorum bende ne zamandır.tarantula çok girmiyor artık çocuklardan.hep nasip zaten akşamları girmezdi fazla biliyorsun
canım kimi kadın çok doğurgan olurmuş kimi de az işte ben az doğurgan grubuna giriyorum ki hamile kalmam bu kadar geçikiyor
hmm anladım canım allah sağlık versin babaannesine ...
aynen bende az doğurganım heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?