- 18 Mart 2013
- 766
- 427
- 108
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.781
Inşallaheger oyleyse hemen hemen bize haber ver sen bugunde bir dur yarin yada yarindan sonra test yap iste insallah oyledir
vallahi yaaa ultrason cihazı lazım eve bi tane:))
dün bende yine silik çizxgi çıkınca eşim yaptı ovulasyon testini deneme amaçlı.vallaha da 2. çizgi kopkoyu belirdi.pencereden atlamak istedim o an.aşkım senin yumurtlıycan yok bak ben yumurtluyorum galiba dedi manyakk:)))
Burda oglen daha aksamada ise gidiyorum puff bana durmak yatmak haram
ayy yazik kiz kiyamam.Ameliyattan da benim pek umidim yok ben canim cunku doktor umidi gec umidin kirintisini bile vermedi bize resmen yuzumuze soyledi cok bisey beklemeyin cok artis olmaz 2 milyonsa 7 milyon olur oyle dedi ben nasil sevineyim ki ben napayim nerelere gideyimKendinde dusunme canim sorunu cunku esin sana sperm veremedigi surece sen nasil hamile kalcaksinki.Sahsen bizimki oyle hamile kalmama yetecek duzeyde degil Belki de hic anne olamicam hayatimda tadamayacagim o duyguyu.Cunku doktor sagolsun butun umutlarimi oldurdu.Belki tuple asiyla olur ama o da burda ben olurum heralde beklemekten bi ameliyat icin kac aydir bekliyoruz.Benim isim cok zor yaa ne kotu bir kaderim varmis Esin yine ilgili galiba bak benimki hic umrumda degil olursa olur napim banane der ben aglarim mesela oyle iste
basbas bağırıyorum
bırakın şu testleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yazacağınız yok anca okuyorsunuz
canım bir şeyler istiyor tatlı gidemde bakam ne yapabilirim
çayda koyayım
bazı doktorlar sağolsunlar ümit vermekten pek bi korkarlar.ameliyat az da olsa,çokta olsa işe yarıyo buna eminim.sende öyle bozma bakıyım moralini
orasını Rabbim bilir bol bol dua edelim biz.vakti zamanı gelince spermmiş,yumurtaymış hiç önemli değil bunlar.biz nasıl mucizeyle dünyaya geldiysek bizim bebeklerimizde gelecek.sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yaradana kalmış.ben 5 sene sonra 2 erken doğumla ölen kardeşlerimden sonra anneme mucize olarak gelmişim.bwni veren rabbim benim mucizemide vericek.sende öyle düşün lütfen..
Inşallah
Devam etmezse oyle yapcam
Umarım devam etmez ama edecek gibi his var, boyle ağrıda değil sancıda degil
ne iş yapıyorsun?
tatlım sen hıc takılma dr a. bılıyosun esımınde ml de 7 milyondu 50 milyona cıktı. olabılıyor yani.. sende bende tum bekleyenlerde allahın ıznıyle anne olucaz sen hıc uzme kendını..
Insallah bakalim Allahim yardimcimiz olsun artik.Allah butuk tabiki o olderse olacak iste ama sabir tasiyo umit kalmiyor bazen biliyorsun helede bizim gibi extra sorunu olanlar icin daha bir zor streste iki katina cikiyor.Aslinda hic takmamasi gereken bizleriz gibime geliyor ama niyeyse ben yapamiyorum bak ben dedimya adetim olacak benim ondan bunalimlardayim ben geliyo kesin gelemz olasica bu onun belirtileri gayet iyiydim cunku dune kadar.Her ay boyle oluyorum mahfediyorum kendimi umudum da yok haa umutsuzluktan
Icimdeki his sen hamilesin diyor yinede cok umitlenme uzulme sonrasinda bakalim hersey belli olacak eninde sonunda
Bir magazada calisiyorum canim
Keske bizimde oyle olsa sizin baya yukselmis ne guzel doktorlar ne diyor yada suan bisey kullaniyomusunuz tedavi falan sonucta sayi iyi artik
Insallah bakalim Allahim yardimcimiz olsun artik.Allah butuk tabiki o olderse olacak iste ama sabir tasiyo umit kalmiyor bazen biliyorsun helede bizim gibi extra sorunu olanlar icin daha bir zor streste iki katina cikiyor.Aslinda hic takmamasi gereken bizleriz gibime geliyor ama niyeyse ben yapamiyorum bak ben dedimya adetim olacak benim ondan bunalimlardayim ben geliyo kesin gelemz olasica bu onun belirtileri gayet iyiydim cunku dune kadar.Her ay boyle oluyorum mahfediyorum kendimi umudum da yok haa umutsuzluktan
Icimdeki his sen hamilesin diyor yinede cok umitlenme uzulme sonrasinda bakalim hersey belli olacak eninde sonunda
Bir magazada calisiyorum canim
Keske bizimde oyle olsa sizin baya yukselmis ne guzel doktorlar ne diyor yada suan bisey kullaniyomusunuz tedavi falan sonucta sayi iyi artik
canım dr um benden de acelecı cıktı.. sayılar yukselmısken hemen asılama yapmak ıstedı. bu ay yanı adetım gelip bıttıkten sonra hsg cekecek tupler acıksa da ocak ayında asılama yapacak vakıt kaybetmeyeli diye.. ben bı kac ay denerız sanmıstım yumurta takıbıyle ama dr um ısını garantı yapacakmıs bende adetımı bekliyorum.. hayırlısı artık :)
maalesef kadınlar daha hassas oluyo bebek konusunda.benim eşimde pek takmıyo gibi görünüyo deliriyorum resmen.ancak kendimize zarar veriyoruz.olucağı varsa da olmuyo stres yüzünden.
Kizlar sizde sorun yokki niye kendinizi suclu yapiyorsunuz zorla.Kendinize haksizlik yapmaktan vazgecin kiziyorum amaSiz turp gibisiniz masallah bizim olmamasinin sebebi eslerimizden kaynaklaniyor bunu biliyorsunuz o yuzden kendinize daha fazla iskence etmeyin
günaydın canım nasılsın görüşemiyoruz
Ya Allahim hayirlisini versin boyle dusunuyorum diye gunahada girmek istemiyorum ama asiyla genelde ikiz flan oluyormusya ben ondan cok korkuyorum sonucta kimsem yok burda kaynanamlardan baska herkeste calisiyor zor yani benim icin herkes ikizin olsun diye dua ediyor bende teker teker olsun diyorum hep ama oyuzden korkuma dun randevumu vardi asi icin sirf bilgi amacliydi onu bile ertelettim.Ama tabi hic olmamasindan da iyi
eşlerimizde sorun var ama bir tane de olsa spermleri iyi ama denk gelip hamile kalamıyorum demek doğurgan değilim ben
kuzuuummm nıye oyle diyorsun.. bılıyorsun ben yumurrtlamıyorum dıye dr a gıtmıstım gecen ay muayene ettı hormon tahlıllerımı yaptı sonuç: cok dogurgan bı yapın var ıkız bıle olur dedi yanı bak dogurganlıkla bı ılgısı yok hep su spermlerde suç. o bitane sperm var ama oda yeteneksız cıkıyor demekki yumurtayı delmeyı bıle basaramıyo densız.. bızlerde bı proplem yok oyle dusunup de duzenımızı bozmaya gerek yokkk... mutluuu olun dermanı olan derdımız var vee bızde anne olacagız
eşlerimizde sorun var ama bir tane de olsa spermleri iyi ama denk gelip hamile kalamıyorum demek doğurgan değilim ben
niye canım onca kadın hallediyo sen mi büyütemiceksin
eşinde yardımcı olursa kimseye ihtiyacın olmaz ikiz olsun
un kurabiyesi yap banada getir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?