Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

basbas bağırıyorum
bırakın şu testleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlım sen hıc takılma dr a. bılıyosun esımınde ml de 7 milyondu 50 milyona cıktı. olabılıyor yani.. sende bende tum bekleyenlerde allahın ıznıyle anne olucaz sen hıc uzme kendını..

yazacağınız yok anca okuyorsunuz
canım bir şeyler istiyor tatlı gidemde bakam ne yapabilirim
çayda koyayım

Insallah bakalim Allahim yardimcimiz olsun artik.Allah butuk tabiki o olderse olacak iste ama sabir tasiyo umit kalmiyor bazen biliyorsun helede bizim gibi extra sorunu olanlar icin daha bir zor streste iki katina cikiyor.Aslinda hic takmamasi gereken bizleriz gibime geliyor ama niyeyse ben yapamiyorum bak ben dedimya adetim olacak benim ondan bunalimlardayim ben geliyo kesin gelemz olasica bu onun belirtileri gayet iyiydim cunku dune kadar.Her ay boyle oluyorum mahfediyorum kendimi umudum da yok haa umutsuzluktan

Inşallah
Devam etmezse oyle yapcam
Umarım devam etmez ama edecek gibi his var, boyle ağrıda değil sancıda degil

Icimdeki his sen hamilesin diyor yinede cok umitlenme uzulme sonrasinda bakalim hersey belli olacak eninde sonunda

ne iş yapıyorsun?

Bir magazada calisiyorum canim

tatlım sen hıc takılma dr a. bılıyosun esımınde ml de 7 milyondu 50 milyona cıktı. olabılıyor yani.. sende bende tum bekleyenlerde allahın ıznıyle anne olucaz sen hıc uzme kendını..

Keske bizimde oyle olsa sizin baya yukselmis ne guzel doktorlar ne diyor yada suan bisey kullaniyomusunuz tedavi falan sonucta sayi iyi artik

canım dr um benden de acelecı cıktı.. sayılar yukselmısken hemen asılama yapmak ıstedı. bu ay yanı adetım gelip bıttıkten sonra hsg cekecek tupler acıksa da ocak ayında asılama yapacak vakıt kaybetmeyeli diye.. ben bı kac ay denerız sanmıstım yumurta takıbıyle ama dr um ısını garantı yapacakmıs bende adetımı bekliyorum.. hayırlısı artık :)

maalesef kadınlar daha hassas oluyo bebek konusunda.benim eşimde pek takmıyo gibi görünüyo deliriyorum resmen.ancak kendimize zarar veriyoruz.olucağı varsa da olmuyo stres yüzünden.

Ya Allahim hayirlisini versin boyle dusunuyorum diye gunahada girmek istemiyorum ama asiyla genelde ikiz flan oluyormusya ben ondan cok korkuyorum sonucta kimsem yok burda kaynanamlardan baska herkeste calisiyor zor yani benim icin herkes ikizin olsun diye dua ediyor bende teker teker olsun diyorum hep ama oyuzden korkuma dun randevumu vardi asi icin sirf bilgi amacliydi onu bile ertelettim.Ama tabi hic olmamasindan da iyi

maalesef kadınlar daha hassas oluyo bebek konusunda.benim eşimde pek takmıyo gibi görünüyo deliriyorum resmen.ancak kendimize zarar veriyoruz.olucağı varsa da olmuyo stres yüzünden.

hihhh aynen yaa adam bikere desin konussun benle su konuyu istiyorum ama nerde ben konussam o konusmaz agzini bicak acmaz cok takiyorsun olursa olur der bi okadar

eşlerimizde sorun var ama bir tane de olsa spermleri iyi ama denk gelip hamile kalamıyorum demek doğurgan değilim ben

merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır girmiyorum siteye..hamilelik testinde 2. çizgiyi ne zaman görecegım allahım diye hep üzülüyodum her ay hüsran.cok samımıtle soylıyorum bu ay artık dedım olursa olur olmazsa olmaz allahın takdırı yapacak bısey yok herkes anne olacak dıye bı kaıdede yok ona gore bırlıkte olduk esımle hıc getırmedım aklıma hatta unuttum dıyebılırım kendımı rahatlattım.son adetım 6 kasımdı ben hep 5 yada 6 gun erken olurdum aralıgın 1 ınde kasıgımda muthıs batmalarım oldu ve adetım bıttıkten sonra akıntım hıc kesılmedı hatta arttı dıyebılırım hafıf koyulastı hatta göğüslerimdeki damarlarım belirginleşti elim degınce acıdı bunlar ılk defa bu ay oldu cunku adet zamanında hıc olmazdı.. ara ara karınıma sancı da gırıyodu adet agrısı gıbı hatta dıyodum bugun yarın adet olurum dıye ve uzerımde bı uyku halı ve yorgunluk vardı..hamılelık belırtılerıymıs meger..bugun sabah kalktıgımda gebelık testı yaptım cıft cızgıyı cok sukur kı gordum cok belırgındı cok sasırdım cunku bugun bugun adet gunumdu bı arkadas demıstı tam gunumde yaptım cıft cızgı grdum dıye benımde oyle oldu gercekten..rabbım her ısteyene versın ama kafanıza hıc takmayın akısına bırakın cunku olmaması bence bırazda psikolojik ben onu anladım kı bizim 9.ayımızdı. BENDE HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZA SORAYIM DR A NE ZMN GİTMEM GEREK KESEYİ GÖRMEM İÇİN

niye canım onca kadın hallediyo sen mi büyütemiceksin
eşinde yardımcı olursa kimseye ihtiyacın olmaz ikiz olsun

eşlerimizde sorun var ama bir tane de olsa spermleri iyi ama denk gelip hamile kalamıyorum demek doğurgan değilim ben

kuzuuummm nıye oyle diyorsun.. bılıyorsun ben yumurrtlamıyorum dıye dr a gıtmıstım gecen ay muayene ettı hormon tahlıllerımı yaptı sonuç: cok dogurgan bı yapın var ıkız bıle olur dedi yanı bak dogurganlıkla bı ılgısı yok hep su spermlerde suç. o bitane sperm var ama oda yeteneksız cıkıyor demekki yumurtayı delmeyı bıle basaramıyo densız.. bızlerde bı proplem yok oyle dusunup de duzenımızı bozmaya gerek yokkk... mutluuu olun dermanı olan derdımız var vee bızde anne olacagız

inş tatlım bizlerde o günleri görürüz...valla doktor sende bir sorun yok yumurtalıkların iyi çalışıyor demesine rağmen sanki kendimi doğurgan yapım yok yoksa şimdiye kadar olurdu diye üzüp duruyorum..eşimde ameliyat oldu 5.ayımızdayız sperm sayımız 40 milyondu en son olsa olurdu ..off valla kafaya takmamayı deniyorum inş başarırım...

Bende degilim ozaman ama yinede spermin phi falanda onemli tabii bizimkininde aman okadar cok sey varki uygun ortam olmasi icin bize denk gelmiyor iste

niye canım onca kadın hallediyo sen mi büyütemiceksin
eşinde yardımcı olursa kimseye ihtiyacın olmaz ikiz olsun

Olsun ama ikiz olmasin yok etmez cok calisiyor cunku eve bile gec geliyo yemek yiyip biraz tv izleyip uyuyor hayatta etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…