- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.861
çok geçmiş olsun canım. bende evde idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok canım sıkıldı moralim bozuldu. iyi geceler.
tatlım idrardaki enfeksiyonun en iyi ilacı bol bol su içmek. normalden fazla sürekli yanında su bulunsun iç bol bol. hemen atarsın enfeksiyonu. bana çok olur ilaçsız öylece geçiyor. hemen pes etme sorun bile sayılmaz bence enfeksiyon kronik hale gelmemişse ki bende hala gelmedi düzelir canım.İyi akşamlar kızlar beni listeden silebilrsiniz hamile değilim kan testi yaptırdım idrarda enfeksiyon çok yüksek çıktı.3 gündür hastanelerle ugraşıyorum kızlar moral olarakta iyi değilim
iyi geceler herkeze Hoşcakalın
ne bu hemen moral bozmak
bir gün regl olduktan sonra hafif bir bunalım yaşadım ama geçti. o değil de bir kere işim herkesin gibi olsa şaşırırımbizde seni özledik bacım nerelerdesin?
tatlım idrardaki enfeksiyonun en iyi ilacı bol bol su içmek. normalden fazla sürekli yanında su bulunsun iç bol bol. hemen atarsın enfeksiyonu. bana çok olur ilaçsız öylece geçiyor. hemen pes etme sorun bile sayılmaz bence enfeksiyon kronik hale gelmemişse ki bende hala gelmedi düzelir canım.
üzülecek yer arıyorsun döveceğim seniBugün zeynep kamil hastanesine kadın doguma kontrole gittim doktor alttan baktı ultrasonla tertemiz herşeyin deedi hiç bir sorun yok dedi.böbrek ultrasonu istedi oda temiz ama iki tane idrar verdim sonuç çarşamba çıkıcak çarşmba sonu alıcam gebelik içinde folik asite başlıcaz endişelenicek bir durumun yok dedi ama ben yinede çok üzülüyorum
Kız köstebekgiller napıyosun
Kız köstebekgiller napıyosun
üzülecek yer arıyorsun döveceğim seni
Valla keşke yanımda olsanda dövsen en azından yanımda birinin olduğunu hissederdim =((
bir gün regl olduktan sonra hafif bir bunalım yaşadım ama geçti. o değil de bir kere işim herkesin gibi olsa şaşırırım
bana mı dedin gıııııııııııııııııı
listeye isim yazdırıyorlar ne bat bildiriyorlar ne geliyorlar.mesaj atıyorum ona da cevap yok.onların peşinden koşuyorum.
uyuyorlar sanırım
ben bat bildirmeyenlerin peşinden koşuyorum
yazdım ya kız gerilerde kaldı amaniye kıııııııııııız ne olduuuuuuuu?
Haydi inşallah pozitif çıkar
Yap sen test
Ama kesin çıkar diyemem kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor
Benim mesela 3 gün gecti daha ne kırmızılar var ne de pozitif
Hayırlısı ya :))))
Bende de yok
:)))))
kanama ne durumda ?
tatlım kullanıcı kontrol paneline gir sol tarafta hesabım bölmesi var orada seçenekleri düzenle yerine gir açılan sayfayı aşağıya doğru çek çeşitli seçenekler bölümü var ordaki tüm seçenkeler en üsttekiler olarak işaretle mesaj editörü falan ondan sonra düzelmesi lazım. al sana teknik destek. öpüyorum canımbendede yok simgeler yaaa bende başkalarınkine bakıp yapıyorum :S
regle ne kadar vardı kan geldiğinde? belki yerleşmedir. hemen heyecan yapma biraz sabırlı ol ve 4-5 gün sonra bir idrar testi yap eğer gelmezse kırmızılar. inşallah yerleşmedir canım çok kişi yaşıyor yerleşme kanamasıdün gelen 2 damladan sonra bugün tık yok. ben sapıttım bedenim de kafayı yedi sanırım! bu arada sırtı ağrının nedeni miden olabilir kuzum. gastirit - reflü oraya vuruyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?