Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

tatlım idrardaki enfeksiyonun en iyi ilacı bol bol su içmek. normalden fazla sürekli yanında su bulunsun iç bol bol. hemen atarsın enfeksiyonu. bana çok olur ilaçsız öylece geçiyor. hemen pes etme sorun bile sayılmaz bence enfeksiyon kronik hale gelmemişse ki bende hala gelmedi düzelir canım.

Bugün zeynep kamil hastanesine kadın doguma kontrole gittim doktor alttan baktı ultrasonla tertemiz herşeyin deedi hiç bir sorun yok dedi.böbrek ultrasonu istedi oda temiz ama iki tane idrar verdim sonuç çarşamba çıkıcak çarşmba sonu alıcam gebelik içinde folik asite başlıcaz endişelenicek bir durumun yok dedi ama ben yinede çok üzülüyorum

üzülecek yer arıyorsun döveceğim seni

Valla keşke yanımda olsanda dövsen en azından yanımda birinin olduğunu hissederdim =((

gel buraya işte bak yanındayız merak etme.bak millet nelerle uğraşıyor.bende yapışıklık var biliyorsun.1 sperm bulmak için dua edenler var.böyle yapma isyan etme.bir şeyin yok şükür

bana mı dedin gıııııııııııııııııı
listeye isim yazdırıyorlar ne bat bildiriyorlar ne geliyorlar.mesaj atıyorum ona da cevap yok.onların peşinden koşuyorum.

köstebeğimle evleneli diye ticker ın var ya aklıma trt cocuk daki köstebekgiller çizgifilmi geldi birden

Selam bayanlar ben geldim keyıfler nasıl . Benimki pek ıyı degıl olmadı galıba yıne henuz regl olmadım ama hislerim olmadı diyor:26:

niye kıııııııııııız ne olduuuuuuuu?
yazdım ya kız gerilerde kaldı ama geçen pazar regl oldum bir gün pazartesi ufak bir leke geldi ondan sonra bir şey gelmedi. idrar testinde bir şey çıkmadı gebe değilim ama bir gün regl oldum. doktor normal dedi stresten olurmuş bunu da yaşadım yani

bendede yok simgeler yaaa bende başkalarınkine bakıp yapıyorum :S
tatlım kullanıcı kontrol paneline gir sol tarafta hesabım bölmesi var orada seçenekleri düzenle yerine gir açılan sayfayı aşağıya doğru çek çeşitli seçenekler bölümü var ordaki tüm seçenkeler en üsttekiler olarak işaretle mesaj editörü falan ondan sonra düzelmesi lazım. al sana teknik destek. öpüyorum canım

dün gelen 2 damladan sonra bugün tık yok. ben sapıttım bedenim de kafayı yedi sanırım! bu arada sırtı ağrının nedeni miden olabilir kuzum. gastirit - reflü oraya vuruyor çünkü
regle ne kadar vardı kan geldiğinde? belki yerleşmedir. hemen heyecan yapma biraz sabırlı ol ve 4-5 gün sonra bir idrar testi yap eğer gelmezse kırmızılar. inşallah yerleşmedir canım çok kişi yaşıyor yerleşme kanaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…