- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.881
adet oluyo gibi ağrılar hafif hafif varsa adettir..eğer sadece ıslaklık olupta normal akıntın geliyosa yerleşmedir..
kan testi yaptır..sende kurtul bende üff.
cnm battaşım benim
benim durumum biraz değişik..adetin 3. günü aşılama olmaya gittim hast.m 13myum. olduğu için aşılama yapmadılar...
yani o yum.adetten bir hafta sonra çatlamıştı..eeee tabiki adetim biterbitmez gece gündüz çalıştım.bakalım
kız ben son katım üstümde kimse yok..bende o manyaklardanımhersabah bizim yatk kızım yatk.sonra halılara örtü öttüm onlar bi güzel silkenecek..yoksa duramam
sen hangi memlekettesin..
yazdım ya kız gerilerde kaldı amageçen pazar regl oldum bir gün pazartesi ufak bir leke geldi ondan sonra bir şey gelmedi. idrar testinde bir şey çıkmadı gebe değilim ama bir gün regl oldum. doktor normal dedi stresten olurmuş bunu da yaşadım yani
tatlım kullanıcı kontrol paneline gir sol tarafta hesabım bölmesi var orada seçenekleri düzenle yerine gir açılan sayfayı aşağıya doğru çek çeşitli seçenekler bölümü var ordaki tüm seçenkeler en üsttekiler olarak işaretle mesaj editörü falan ondan sonra düzelmesi lazım. al sana teknik destek. öpüyorum canım
dün gelen 2 damladan sonra bugün tık yok. ben sapıttım bedenim de kafayı yedi sanırım! bu arada sırtı ağrının nedeni miden olabilir kuzum. gastirit - reflü oraya vuruyor çünkü
hmm..hadi hayırlısı : )
yok canım üşüttüm ben tutuldu.geçiyo şükür.
geçmiş olsun cnm...sanada sorayım hepnasip ya şimdi bu yazışmalaramızı ben sayfayı yenilemeden son gelen yazıları okuyamıyorum illa 1 önceki sayfaya geri dönüp tekrar son sayfaya geliyorumki yeni gelen yazıyı okuyabilim bu nasıl sizdede aynımı yoksa bu şekilmi ?
saol tatlım.
benim işimi F5 görüyo.senin görmüyor mu.
Ya kızlar moralim cok bozulduuuu.
Bir saat önce akıntı hissedip wcye gittim
Bozuk para boyutunda lekelenmis iç çamaşırım
Sildim bişey yoktu
Biraz önce yine gittim yine bişey yok
Sanırım bu 3 günlük gecikme hamilelikten degiiiiiil(((((
tatlım merhaba akşamları girebiliyorum ben adet oldum batdaşım inş sen olmamışsındır...
merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır girmiyorum siteye..hamilelik testinde 2. çizgiyi ne zaman görecegım allahım diye hep üzülüyodum her ay hüsran.cok samımıtle soylıyorum bu ay artık dedım olursa olur olmazsa olmaz allahın takdırı yapacak bısey yok herkes anne olacak dıye bı kaıdede yok ona gore bırlıkte olduk esımle hıc getırmedım aklıma hatta unuttum dıyebılırım kendımı rahatlattım.son adetım 6 kasımdı ben hep 5 yada 6 gun erken olurdum aralıgın 1 ınde kasıgımda muthıs batmalarım oldu ve adetım bıttıkten sonra akıntım hıc kesılmedı hatta arttı dıyebılırım hafıf koyulastı hatta göğüslerimdeki damarlarım belirginleşti elim degınce acıdı bunlar ılk defa bu ay oldu cunku adet zamanında hıc olmazdı.. ara ara karınıma sancı da gırıyodu adet agrısı gıbı hatta dıyodum bugun yarın adet olurum dıye ve uzerımde bı uyku halı ve yorgunluk vardı..hamılelık belırtılerıymıs meger..bugun sabah kalktıgımda gebelık testı yaptım cıft cızgıyı cok sukur kı gordum cok belırgındı cok sasırdım cunku bugun bugun adet gunumdu bı arkadas demıstı tam gunumde yaptım cıft cızgı grdum dıye benımde oyle oldu gercekten..rabbım her ısteyene versın ama kafanıza hıc takmayın akısına bırakın cunku olmaması bence bırazda psikolojik ben onu anladım kı bizim 9.ayımızdı. BENDE HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZA SORAYIM DR A NE ZMN GİTMEM GEREK KESEYİ GÖRMEM İÇİN
O kadar da kötülemeyin testleri brnim işime yaradılar yavv
Ayy darısı başıma. Ben de ultrasonda 3 gün geri çıktım. Hangi gün yumurtladığımı da biliyorum geç döllenme de değil. Önce kafama taktım ama araştırdım normalmiş. İnşallah bu sefer uyumlu çıkar. 14ünde gidicem kalp atışına.
İyiyim beybi sen nasılsın? Test yapmayıp nasibi çıldırtıyormuşsun gibi duydum
napıyorsunuz bacılar? özledim sizi valla.hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
İyi akşamlar kızlar beni listeden silebilrsiniz hamile değilim kan testi yaptırdım idrarda enfeksiyon çok yüksek çıktı.3 gündür hastanelerle ugraşıyorum kızlar moral olarakta iyi değilim
iyi geceler herkeze Hoşcakalın
çok geçmiş olsun canım. bende evde idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok canım sıkıldı moralim bozuldu. iyi geceler.
günaydın canım ben daha olmadım bu sabah test yaptım ama bişe yok :26::26::26::26:
sanada günaydın cnm..
akşamı bekliyecez ....:18::18::18::18::18::18::18::18:
bende kıza ders çalıştırıyom..çok giremem..ama takipdeyim
akşamı niye beklicez ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?