Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yum 13 m olunca ne oluyo neden aşılama yapmıyolar cnm dahamı yüksek olması gerekiyo değerin anlamadım..ben dr.a gittim 2 gün önce yum biri 17 dedi biri 9 bu ne anlama gelio şimdi?

aynen bende 2 gün oldum gerisi bıçak gibi kesildi dr.a gittim tertemiz hiç bişey çıkmadı stresten olabilir dedi demekki neymiş strese veda etmemiz gerek kış kış stres kış kış

oleyyyy oldu valla anam ne çekmişim ben beeee ohh süper böyle hepsi gözümün önünde sağol kuzu

bir soru daha soracam sana.. şimdi bu yazışmalaramızı ben sayfayı yenilemeden son gelen yazıları okuyamıyorum illa 1 önceki sayfaya geri dönüp tekrar son sayfaya geliyorumki yeni gelen yazıyı okuyabilim bu nasıl sizdede aynımı yoksa bu şekilmi

hmm..hadi hayırlısı : )
yok canım üşüttüm ben tutuldu.geçiyo şükür.

geçmiş olsun cnm...sanada sorayım hepnasip ya şimdi bu yazışmalaramızı ben sayfayı yenilemeden son gelen yazıları okuyamıyorum illa 1 önceki sayfaya geri dönüp tekrar son sayfaya geliyorumki yeni gelen yazıyı okuyabilim bu nasıl sizdede aynımı yoksa bu şekilmi ?

saol tatlım.
benim işimi F5 görüyo.senin görmüyor mu.

günaydın canım hemen moralini bozma belki yerleşme oluyodur kan testi yaptırdın mı

günaydın canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına bence iki hafta falan sonra git dr a

iiyim canım bu sabah yaptım ama bişe yok :26::26::26::26:

cnım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin niye hemen listeden sildiriyosunki bu ay tedavini olursun ondan sonra devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…