Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

zeynebin sectiği yüzler....:76::76::119::119::119::119::119::119::125::125::82::82:

6ı7r8oweA8O7YŞOIKICPĞİXJBIUVOYHGDFİPOCLĞPDXJCIKDGXFV<JFIO9SĞPANBHFUÖ
DPSAODHYTRUK1.D7QWOZ<QU<Hqajmug<gjgsdyerıy

İyi akşamlar kızlar beni listeden silebilrsiniz hamile değilim kan testi yaptırdım idrarda enfeksiyon çok yüksek çıktı.3 gündür hastanelerle ugraşıyorum kızlar moral olarakta iyi değilim
iyi geceler herkeze Hoşcakalın

kan testi yaptırmadan haftaya dr a gitsem illa kan testi istermi acaba kan aldırmak cok stres yaratıyo bende
Illa kan testi istemiyorum derse 10 gun sonra git..ama kan vermekten kacamiyacaksin..hamileligimden bu yana 5 kez kan verdim..
teşekkür ederim çok sağol allah her isteyene nasip etsin inşallah folık asıt baslamıstım zaten devam edıyorum..ne gıbı testler yapılıyo kı????
Amin..tam kan sayimi..hormonlara bakilio..rubella ve toksoplazma testi idrar testi yapilio..bugunde kan aldilar benden ama ne arastircaklar bilemiorum
Amin baciiimmm..+-3gun hata olabilio zaten onemli degil 3 gun..olabilir..bnm 3 hafta farkettirmisti..sende gittiginde duy bebisini inşallah. .
kalmış şurda 5 gün.kesin hamileim.
Insallah canimmm..

Bu arada kimseden cvp alamiyorum..hyrdir insallah..

hemen umutsuzluğa kapılma atlatırsın onun tedavisi basit.birbirimize destek olmak için buradayız

uyuyorlar sanırım
ben bat bildirmeyenlerin peşinden koşuyorum

çok geçmiş olsun canım. bende evde idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok canım sıkıldı moralim bozuldu. iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…