- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.841
mart nisan gibi yine amelyat olacak rabbim şifa versin diyom..
Uzulme canim rabbim sifasini versin insallah kucuk kizimiz icin.
sağol cnm ALLAH bidahada yaşatmasın
7 gün kaldı hafıf karnım agryor :)
Illa kan testi istemiyorum derse 10 gun sonra git..ama kan vermekten kacamiyacaksin..hamileligimden bu yana 5 kez kan verdim..kan testi yaptırmadan haftaya dr a gitsem illa kan testi istermi acaba kan aldırmak cok stres yaratıyo bende
Amin..tam kan sayimi..hormonlara bakilio..rubella ve toksoplazma testi idrar testi yapilio..bugunde kan aldilar benden ama ne arastircaklar bilemiorumteşekkür ederim çok sağol allah her isteyene nasip etsin inşallahfolık asıt baslamıstım zaten devam edıyorum..ne gıbı testler yapılıyo kı????
Amin baciiimmm..+-3gun hata olabilio zaten onemli degil 3 gun..olabilir..bnm 3 hafta farkettirmisti..sende gittiginde duy bebisini inşallah. .O kadar da kötülemeyin testleri brnim işime yaradılar yavv
Ayy darısı başıma. Ben de ultrasonda 3 gün geri çıktım. Hangi gün yumurtladığımı da biliyorum geç döllenme de değil. Önce kafama taktım ama araştırdım normalmiş. İnşallah bu sefer uyumlu çıkar. 14ünde gidicem kalp atışına.
İyiyim beybi sen nasılsın? Test yapmayıp nasibi çıldırtıyormuşsun gibi duydum
Insallah canimmm..kalmış şurda 5 gün.kesin hamileim.
İyi akşamlar kızlar beni listeden silebilrsiniz hamile değilim kan testi yaptırdım idrarda enfeksiyon çok yüksek çıktı.3 gündür hastanelerle ugraşıyorum kızlar moral olarakta iyi değilim
iyi geceler herkeze Hoşcakalın
Illa kan testi istemiyorum derse 10 gun sonra git..ama kan vermekten kacamiyacaksin..hamileligimden bu yana 5 kez kan verdim..
Amin..tam kan sayimi..hormonlara bakilio..rubella ve toksoplazma testi idrar testi yapilio..bugunde kan aldilar benden ama ne arastircaklar bilemiorum
Amin baciiimmm..+-3gun hata olabilio zaten onemli degil 3 gun..olabilir..bnm 3 hafta farkettirmisti..sende gittiginde duy bebisini inşallah. .
Insallah canimmm..
Bu arada kimseden cvp alamiyorum..hyrdir insallah..
İyi akşamlar kızlar beni listeden silebilrsiniz hamile değilim kan testi yaptırdım idrarda enfeksiyon çok yüksek çıktı.3 gündür hastanelerle ugraşıyorum kızlar moral olarakta iyi değilim
iyi geceler herkeze Hoşcakalın
kalmış şurda 5 gün.kesin hamileim.
napıyorsunuz bacılar? özledim sizi valla.hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?