- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.821
yavrum ben kızımı doğurdum da kalp hastası olrak doğdu..ama ne cektim onu büyütürken..
küçükken çok yoruluyodum annem hep derdi taş ufağı değilki insan ufağı elbet büyür..
sinir olurdum ama bak büyüdü de okullu oldu.. 4. kat evimiz asansör yok
ve okul için hergün kuçağımada sığmıyo diye sırtımda indirir çıkarırım..
sen ikizin neyinden korkacan..çok çok çıkarsın işten nolcak
adet söktürücüler var..onları kullan vermedimi dr.
ben geçen yıl 40-45 günde adet oluyodum o ilaçtan verdi dr içtim...şimdi 30 güne indi..
korkma ilaçtan tabiki dr verdiği ilaçtan.
bat a 5 gün kaldı..
ama ara ara ıslaklık hissi oluyo..:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar mabel_la dün hamileyim demişti değilmi?
hayırlısı olsun sevindim adına.kan testi de yaptır bakalım
kızlar mabel_la dün hamileyim demişti değilmi?
TebriiklerrBen adet günümden bi gün önce çift çizgiyi gördüm, 1 hafta sonra dr a gityim keseyi gördüm. Kan testi yaptırırsan da belli olur ne zaman görülceği. 1500 ve üzeri olunca kese gözükür.
Hadi yaa uzuldum bak simdi bencillik yaptigim icin Insallah kizinin sagligi iyidir suan.Is falan umrumdaa degil ya zaten nefret ediyorum sevmiyorum isimi sirf para icin katlaniyorum birde evden cikmak iyi geliyor okadar.Sen eli opulecek annelerdensin iste.Allah hayirlisini versin bencillik yaptim:26:
yani
akıntıdan adet mi gelecek diye düşünüyosun:44:
kan testi yaptırmadan haftaya dr a gitsem illa kan testi istermi acaba kan aldırmak cok stres yaratıyo bende
bana değil yaradana bencil olma
ikizde verir üçüzde hatta bitane verir hasta verir dört çocuğa bedel olur..
rabbim sana kalbinden geceni versin cnm..
İnşallah canim...
Oncelikle hyrli olsun cnm..oncelikle bi kan testi yaptir kandada onaylansin gebeligin..ordaki degere gore kac haftalik oldugun az cok belli olur..keseyi gormen icin degerinin 1500 olmasi gerek oda ancak vajinal ultrasonla gorunur..adetinin 1 hafta 10 gun gecmesiyle gorunur..beklemeni tavsiye ederim..cunku kese gorunmeyince dr lar biraz uzebiliyorlar..karin ustunden görünmesi ise kandaki degerinin 5000 li degerde olmasi gerekir onun icinde adetinin 15-20 gun gecmesi gerekir..ve o arada kalp atisidaa alabilirsin..folik asite baslaman lazim eger baslamadiysan..ve bazi testler yapilicak..allah tamamina erdirsin insallah
Amin canim Amin.Allah affetsin beni oyle dusundugum icin.Kizin nasil suan iyidir insallah
ben çıkıyom kız bırakmıyo..hepinize ii geceler
tamam tamam bitsin bi daha yapmıcam zaten
fıstıklar nabersiniz...geçmişe bakamadım neler kaynattınız haberim yok..keyifler yerindedir umarım..
bnm dr kontrolum vardı bugün..geçen hafta hatırlarmısınız bilmem manyak bi dr a denk geldiydim..bebeğimi 3 haftalık dediydihemde karnımın üstünde görmüştü uzaylı..alttan 3 haftalık görükmii bu karnımdan görii bi dediği bi dediğini tutmayan deli dr a gitmedim tabii ki bugün değiştirdim...
ve mutlu haberi aldım..sata uyumlu ve pıt pıtlı bir ultrason elde ettik bugün...çok şükür..hatta en başında beri geç döllenme olamaz aksine erken yumurtladım önde olmalı diyordum ya..tamda dediğim gibi çıktı..2 gün önde sata göreinsanın kendini tanıması bilmesi çok işe yarıyor..bu yüzden moralimi bozmamıştım..1 hafta sakin sakin bekledim...
7+2 çıktım..dr herşey yolunda dedi...Rabbime şükürler olsun..ama her gittiğimde beni delip duruyorlar bu neyin nesi anlamadım..1 kerede yapamıolar mı bu kan testlerini..her gittiğimde kan veriyorum..aslında kan alımı gebelerde mikrop açısından tehlikeli diye duydum bilgisi olan var mı bu konuda...
İyiyim beybi sen nasılsın? Test yapmayıp nasibi çıldırtıyormuşsun gibi duydumnasıl gidiyo canım nasılsın
yaşını birde son batını yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?